üzenetek

hozzászólások


Hallosz
(senior tag)

Én ezt tesztnek nem nevezném, inkább hasonlít egy: "fogd meg a söröm... majd én megmondom, hogy sz/-\r"
:R

[ Szerkesztve ]


joghurt
(addikt)
Blog

Akkor fogd meg a söröd, és megmondom, hogy csak kicsit szar. :DDD (Mintha ez lett volna az írás konklúziója is.)


Hallosz
(senior tag)

:C

[ Szerkesztve ]


gyuri2008
(veterán)

A Samsung Health-ot jól elszúrták.
A grafikája kritikán aluli pl,a pulzus,az alvás,lépések a vérnyomásnál nincs heti havi éves nézet.


tocsa
(senior tag)
Blog

Write-only modban vagyok, es kommentelek, ahogy olvasom a cikket.
Csak egy tipp. A nyugalmi pulzus-odra a megfejtes szerintem az lehet, hogy a Samsung maskent definialja a nyugalmi pulzust esetleg? Amikor vernyomas merovel mersz akkor ulo helyzetben, vagy a fotelban kicsit besuppedve vagy. Nekem is ilyenkor 50-60 kozotti. Szerintem az ora a nyugalminak a felebredes utani pulzust tekinhetii, amikor meg fekvo allapotban vagy. Ha az ulo pulzusod 55, akkor felebredes utan szerintem eng siman lehet 40-50 kozotti.


tocsa
(senior tag)
Blog

A pulzus pontatlansagrol: kismillo teszter hozta mar ki, hogy a photoplethysmography pulzus meres nem pontatlan a hagyomanyos mellkasi merokhoz kepest https://www.dcrainmaker.com/2021/02/polar-verity-sense-optical-hr-sensor-band-in-depth-review.html

Persze akinek nincsnek jo venai vagy nem annyira fit, vagy tudomisen nagyon sotet / pigmentalt a bore ott lehetnek problemak. Viszont a sportag az nagyon szamit. Futasnal fontos, hogy ne lotyogjon, hogy segitsunk a firmware Fourier szurojenek a lepes tempot kiszurni a jelbol. Ilyen szempontbol az uszas rosszabb, mint bringa, illetve a futas, mert gyors es mell uszasban is baromira lobalod a karod.

Nekem sajna mind a Wahoo TICKR (nem a mellkasi valtozat, hanem a karperec photoplethysmography) mint a Polar Verity Sense tokeletesen felveszi a kajak evezesi tempomat es keptelen kiszurni a jelet. Szoval sajna a kajak es az uszas is valoszinuleg alul reprezentalt sportok, a firmware iroknak tobb teszteles kene, hogy ezekkel jobban boldoguljon az eszkoz, mert valszeg azert nem lehetetlen.

Amugy en olyan barba trukkot is alkalmazok, hogy a merot a hagyomanyos ora pozicio helyett elforgatom a csukolomon 180 fokkal, hogy a LED-ek kozvetlenul a venak folott legyenek (a csuklom "aljan") es nem a csuklom tetejen. Ez segitheti a jel/zaj aranyt, ber publikaciot nem talaltam ra, csak mernoki sejtes.

üzenetek