üzenetek

hozzászólások


repvez
(addikt)
Blog

Ezeket az okosóra rendszereket nem értem.
A legtöbb gyártó csak egy kiegészitő eszközként fejleszti a telefonokhoz.
Pedig sztem, pont ez lenne a lényege az okosórának, hogy a telefontól oprendszer függetlenül lehessen használni és akkor is kapj értesitéseket amikor nincs a közeledben a telefon.

Vagy amikor nincs lehetőséged felvenni.
De ehelyett csak egy ujabb eszköz amihez a telefont kell használni.

Az okosóráknak alapnak kellene lennie a GPS, a HR, a VO2 és a telefon nélküli zenelejátszás BT-on és az ESimmel való társithatóság. minden egyéb extra csak ezután jöhetne.
És ha valakinek csak ezekre az alapokra van szüksége akkor nem kell 160k-t kifizetnie, hogy a felesleges sallangok is benne legyenek.
Minek 100+ mozgásforma bele? miért nem lehet azokat is letölteni mint a háttérképeket? a legtöbb ember max 4-5 mozgást végez, ha több kell valakinek akkor töltse le, de ne foglaljon helyet vagy erőforrást azoktól akik nem használják.
Ha csak ezt a pár alapdolgot tennék bele, akkor talán minden gond néálkül müködne mindegyik 2 hetet.

A tesztelönek is lehetne egy kicsit egyformán elfogulatlanul irnia:
" csak még kevés az önálló teendő, ahogy a harmonys összhangot sem adódott lehetőség több eszközzel kipróbálni, hiszen mifelénk ilyen rendszerű tartozékok még nincsenek, és különben is kérdéses, hogy összevásárol-e belőlük az ember egy szobányit."
Majd utána azt irja, hogy az apple watch sokkal jobb 100k-ért.

Csak mondjuk azok akiknek nincs semmijen apple termékük, de venne egy watch orát az pont ugyan ebben a helyzetbe találja magát. Mert bár vannak hozzá tartozékok, de ha nem veszek belölük egy szobányit akkor nem tudom kihasználni az elönyeit annak sem, hiába olcsobb. söt még az sem biztos, hogy müködne az androidos telefonommal.

üzenetek