üzenetek

hozzászólások


Zamasun
(aktív tag)

Szép-szép, de egy 30ezres watch fit lecserélésének sem látom értelmét erre.


Richoo44
(aktív tag)

Ez ennyièrt egy vicc.Olyan mint a zsiráf, de tènyleg.
Az, hogy 160 rongyèrt nem lehet valaszolni az ünenetekre,szerintem is elfogadhatatlan, ès nevetsègessè teszi az egèsz koncepciót.
Egy Iwatch es egy Galaxy watch 3 is oda vissza pofozza, nem èrtem,milyen lètjogosultsága van ennek.

Richo

[ Szerkesztve ]


KaitouP
(veterán)
Blog

Ilyen drágán ez sajnos nevetséges. Én szeretem a Huawei Watch órákat, jelenleg is a karomon van a ma már elég basic első szériás Watch GT, de ha váltanék, akkor - a teszt fényében - inkább a Samsung megoldásai felé néznék.


haiduo82
(aktív tag)

Tényleg szép küllemre, de a beltartalom borzasztóan hiányos, pláne ennyiért. Tudom, hogy teljesen más a célcsoport és nem teljesen igazságos az összehasonlítás, de az én Garmin FR 245 Music órám oda-vissza veri, ráadásul olcsóbban.


cH1
(aktív tag)

Nagyon szomorú vagyok, mert vártam ezt az órát, kb egy hónapja néztem a kínai bemutatót, már akkor is volt egy érzésem, hogy túl szép hogy igaz legyen (legalábbis itthon nálunk, ott Kínában lehet tényleg sokkal több hasznos funkcióval bír és minden úgy működik ahogy az elvárható ennyiért). A prémium anyaghasználat miatt akár még azt is mondhatnám hogy nem túlzó az ár, de így hogy mi közel sem egy teljes értékű terméket kapunk, maximum az ígéretet hogy majd pár hónap/év szorgos fejlesztői munka után benne lesz minden aminek már most illene... Hát nem tudom. Tegnap erősen remegett a kezem hogy előrendeljem, de nagyon örülök hogy megvártam ezt a tesztet.


atike
(nagyúr)

Drága lett. Túl drága. Ezzel a tudással kb fele ennyiért még jó vétel is lenne. Szépnek szép az tény. :)


Szeko2
(tag)

Nekem is egy Huawei Watch GT 1-esem van, ami két hete "döglött be", egyszerűen megzavarodott a kijelzője (össze-vissza mutat mindent, az érintésre is általában nem reagál, olyan, mint amikor víz alatt van, egyszerűen megkergült).
Szóval, időszerű lenne a csere, és én alapjában véve meg voltam elégedve a GT-vel (2 és fél évig használtam).
Így viszont már árnyékolja a képet, hogy a Huawei kiadott egy béta változatban lévő órát, aminek egy része jól működik, másik oldala meg majd valamikor fog működni. Egyébként érdekes, youtube-on néztem pár unboxing videót, valahol adnak hozzá szilikon pántot is a bőr/fém mellé, valahol meg csak a bőrt adják. A készülékhez most két hétig adnak egy Freebuds-ot is, szóval, ha így nézem, már "csak" 130.000-be kerülne az óra, de zavar ez a "teszetoszaság"... Augusztusban várható a Galaxy Watch 4 is, lehet, hogy megvárom a megjelenését, hátha az jobban sikerült. Talán addigra kiköszörüli a Huawei a Watch 3 hibáit is. Addig meg használom a régi napelemes Casiomat :-D


korpicschess
(veterán)
Blog

Nagyon drága. Elvileg GT2-re is jön majd a Harmony OS.
A méretekkel is nagyon elszálltak, szerintem a GT 2 mérete is nagy kissé, ráadásul a tokfülek is hosszúak.
Egy 43-44mm-es, rövid tokfüles megoldás jobb lehetne.
GT 2 nagyon szerethető, főleg az üzemidő miatt, de az új és használt ára is baráti. Itt nem látom mi indokolja ezt az árat, azon túl, hogy megveszik.

[ Szerkesztve ]


prolad
(őstag)

Nem értem miért nem egy egyszerű fekete és vékonyabb káva van a kijelző körül (mint a normál watch 3nál), teljesen tönkrevágja a dizájnt.


szami777
(addikt)

Sajnos a Samsung és az Apple ellen sok esélye nincs ennyi pénzért.
Jóval alájuk kellett volna lőni, hiszen amúgy is szarban vannak.


Kyller
(senior tag)

Most nem azért, de 119 ezer apple oldaláról egy Apple Watch SE 44mm, és sokkal többet és jobban tud ennél...WTF?!


atike
(nagyúr)

...de emez szép... :DDD


Skynet258
(veterán)

Itt van nálam is egy hete kb. és nem... már csak a mérete miatt sem tud megfogni. :( Baromi robosztus monstrum az egész.


Schuler888
(senior tag)

Ipari hulladeknak is gyatra.. :U


repvez
(addikt)
Blog

Ezeket az okosóra rendszereket nem értem.
A legtöbb gyártó csak egy kiegészitő eszközként fejleszti a telefonokhoz.
Pedig sztem, pont ez lenne a lényege az okosórának, hogy a telefontól oprendszer függetlenül lehessen használni és akkor is kapj értesitéseket amikor nincs a közeledben a telefon.

Vagy amikor nincs lehetőséged felvenni.
De ehelyett csak egy ujabb eszköz amihez a telefont kell használni.

Az okosóráknak alapnak kellene lennie a GPS, a HR, a VO2 és a telefon nélküli zenelejátszás BT-on és az ESimmel való társithatóság. minden egyéb extra csak ezután jöhetne.
És ha valakinek csak ezekre az alapokra van szüksége akkor nem kell 160k-t kifizetnie, hogy a felesleges sallangok is benne legyenek.
Minek 100+ mozgásforma bele? miért nem lehet azokat is letölteni mint a háttérképeket? a legtöbb ember max 4-5 mozgást végez, ha több kell valakinek akkor töltse le, de ne foglaljon helyet vagy erőforrást azoktól akik nem használják.
Ha csak ezt a pár alapdolgot tennék bele, akkor talán minden gond néálkül müködne mindegyik 2 hetet.

A tesztelönek is lehetne egy kicsit egyformán elfogulatlanul irnia:
" csak még kevés az önálló teendő, ahogy a harmonys összhangot sem adódott lehetőség több eszközzel kipróbálni, hiszen mifelénk ilyen rendszerű tartozékok még nincsenek, és különben is kérdéses, hogy összevásárol-e belőlük az ember egy szobányit."
Majd utána azt irja, hogy az apple watch sokkal jobb 100k-ért.

Csak mondjuk azok akiknek nincs semmijen apple termékük, de venne egy watch orát az pont ugyan ebben a helyzetbe találja magát. Mert bár vannak hozzá tartozékok, de ha nem veszek belölük egy szobányit akkor nem tudom kihasználni az elönyeit annak sem, hiába olcsobb. söt még az sem biztos, hogy müködne az androidos telefonommal.


scyllarus
(veterán)

Más a célcsoport.
Én például az fel nem venném hétköznapra, ronda óra, ronda kijelző, gombos kezelés.
Sportban verhetetlen, de csak sportra meg nagyon drága és amatőr szinten felesleges is.
Nekem pl. teljesen felesleges a hiányolt funkciók java része, akkor sem válaszolnék órán, ha tudná.
repvez : biztosan nem működik droiddal.

[ Szerkesztve ]


szami777
(addikt)

Igen, és ez csak az apple, a fő baj az, hogy androidos vonalon is vannak jobb vételek bőven.

És most írnám, hogy majd a honor megcsinálja fele ennyiért majdnem ugyanezt, de már nem egy csapat sajna, így ezzel sem számolhatunk.


odani
(tag)

Nem ez lesz az az eszköz, amire a Stratos 3-at le fogom cserélni. Ahogy telik az idő, egyre józanabbul állok az "okos"óra-kérdéshez: mivel a mobil mindig a közelemben van, igazán kevés olyan funkciót várok el az órától, amit amúgy mobillal használok. Amikor meg sportolok, amúgy sem mobilozok közben...
Nekem egy rendesen működő, szép, hibrid óra kéne, leginkább a Withings Scanwatch jön be (na nem 120 ezerért), de a Fossil is elgondolkodtat. A transzflektív kijelzőknél is szívesen maradnék, de ezekből csak túl sportos modelleket látok a piacon.
A Huawei a minimális fejlesztést úgy próbálja eladni, mintha húú de nagy újdonság lenne. Mondjuk a tech iparban ezt megszokhattuk már, csak baromi uncsi a marketing bla-bla, és fárasztó lehámozgatni a mázat az új termékekről, ha keres valamit az ember.


jézusom
(addikt)

Én mondjuk durvára nem akarok órával válaszolgatni, de walkietalkiezni se. Viszont fizetni annál jobb lenne. A test hőmérő meg alap kéne legyen, főleg ilyen covidos hülye időkben.


Noukoum
(veterán)

Mert az emberek alapvetően kiegészítőként tekintenek az okosórákra, nem pedig mint elsődleges eszköz.

üzenetek