Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Meggyi001
(veterán)
Blog

(#58) e-newsee :

Köszönöm :R , hát időm csak arra lesz, hogy egy rövid 10 oldalas novellában folytassam. Ahhoz, hogy ebből egy 303-500 oldalas regényt írjak, nem vagyok elég képzett.

(#59) Chaser:

Köszönöm neked is :R , a helyesírási és elgépelési hibákra nincs mentségem, az ilyet utálom én is. Valószínűleg a word a hibás :)

(#60) Bale_E:

Thanks :R pár hét és jön a folytatás egyben.

##################################################

Más, mindenkinek...a második könyv egyik trailer képéről vélemény? Csak kíváncsi lennék...


haxiboy
(addikt)
Blog

Elég állat lett a vége is, nem lehet betelni vele :D


Meggyi001
(veterán)
Blog

Hát én sem tudok betelni veletek :D :D :D

Zsír lesz majd a folytatás. :K


Chaser
(titán)

ne fogd a new_szira ( :


Meggyi001
(veterán)
Blog

:D


Barthezz2
(MODERÁTOR)
Blog

Király lett :R


Meggyi001
(veterán)
Blog

Thanks :R:)


e-newsee
(őstag)
Blog

Egy folytatásnyira engem is megihletett, kihasználva a nem részletezett dolgokat, bele sikerült szőnöm az ötletemet többé-kevésbé. Nem volt egyszerű, mert kicsit más irányba visz, mint a tiéd, és a cégnél mitting közben is azon agyaltam, hogyan ne legyen benne logikai bukfenc. Elméletileg sikerült. Még nincs kidolgozva, de elkezdtem e-papírra vetni, hogy ne vesszen el.
Ha kész lesz, és érdekel, feldobhatom valahova ide is egy blog bejegyzés formájában, vagy elküldhetem privátban.
És ebből ötletelve, érdekes lenne egy "folytatás börze", hogy ki hová vinné tovább a történetet. Én pl kíváncsi lennék mások megoldásaira is.


lajosdani2
(csendes tag)

Még kedden este elolvastam frissibe', de idáig gondolkoztam rajta, hogy tulajdonképpen tetszett-e :D

A válasz egyértelmű igen, csak egy kicsit átverősnek éreztem a végét. Én személyesen nem szeretem az olyan történeteket - filmben és könyvben sem -, ahol álomra hivatkozva teszik meg nem történtté a korábbi eseményeket. Azonban itt ez csak részben igaz, szóval feloldozlak ezen bűn alól, és így 2 nap emésztgetés után kifejezetten ütős volt a végén a csavar :D

A tetős jelenetnél volt egy kis Crysis bevillanásom :P Azt hittem, azon a vonalon megyünk tovább, esetleg egy olyan földönkívüli fajjal, akik az időt manipulálják mesterségesen gerjesztett gravitációval, vagy valami hasonló... :P

Mindenesetre le a kalappal az írói munkád előtt, engem megvettél a következő könyvre is :) Meglepően fordulatos, izgalmas, és legfőképp olvasmányos volt az első könyv!
Így tovább! :)


lajosdani2
(csendes tag)

Jól néz ki a trailer kép :D
Terminator felkészül a kék sarokban :P


PistiSan
(addikt)

Várjuk a folytatást, láttam korábban hogy kedden jön majd a folytatás, nem jött, aztán meg néztem és láttam hogy frissítetted az eredetit..... este el akartam olvasni, de túl fáradt voltam hozzá.
Érdekes még mindig a sztori.


Meggyi001
(veterán)
Blog

(#68) e-newsee:

Ez a folytatás börze nagyon jó ötlet, támogatom! Kiváncsi vagyok én is más szálakra. Chaser is írt párat sztem rá. És tök jó, hogy 1-2 ember elkezdett írni, vagy vágyat érezni ez iránt.

(#69) lajosdani2:

Köszi :R . Ezek amúgy nekem is eszembe jutottak (Crysis) :). De várd csak meg a második könyvet :) (sejtelmes mosoly) + (#70) :R

(#71) PistiSan:

Köszönöm :R , jön majd.

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)

még csak agyban futtattam pár szálat, de lehet ma a tettek mezejére lépek ( :


firges
(tag)

Szia!

Először is gratulálok a munkádhoz! Nagyon kellemes írás, rég olvastam hasonló izgalommal valamit.

Én egy nagyon pici digitális nyomdát vezetgetek és megfordult a fejemben, hogy ha egyszer összegyűlne ebből egy vékony könyvre való anyag és szeretnéd az írásod kézben fogni, netán feltenni a polcra, én nagyon szívesen beszerkeszteném neked és készítenék belőle néhány példány könyvet. Természetesen költség mentesen, támogatva ezzel az általad belefektetett, önzetlen munkát. Ha érdekel a lehetőség, bátran keress meg.

Várom a folytatást. Jó írást! ;)


haxiboy
(addikt)
Blog

Meggyi001: Én is szivesen feltenném a polcra, és még az unokáim ezt olvashatnák :)

[ Szerkesztve ]


m0h0senator
(őstag)

+1 támogatás gyanánt én is beszereznék egyet.


lajosdani2
(csendes tag)

Szintúgy :)


Meggyi001
(veterán)
Blog

(#74) firges:

Nagyon szépen köszönöm ezt a szép dicséretet! :R

Nagyon jó a gondolat!A kinyomtatás. Nagyon tetszik! Szándékomban áll még tovább írni ezt a storyt is, és még másokat is. Ahogy összejön 200-300 oldal novella, már kereslek is meg! Képek is mehetnek bele, ahogy most csináltam? Az jó lenne. Vizuálisabb. Most A4-es lapon lesz kb ez a két story 20 oldal, az kb A5-ösön 30, nem? Mert akkor már 30 oldal mindjárt meg is lesz egy történetből.

(#75) haxiboy
(#76) Bale_E
(#77) lajosdani2
+1

[ Módosította: Barthezz2 ]


firges
(tag)

Természetesen bármi mehet bele, ami nem mozog. Azt ugyanis elég nehéz nyomtatni. :) Fényképek, ábrák, grafikai elemek bármi, amit szeretnél.

Igen, nyilván A5-ben ugyanazzal a betűmérettel több oldal lesz, de, hogy pontosan mennyi oldal lesz, azt nyilván nem lehet előre kiszámolni. Ez egy sok összetevős képlet, nincs rá pontos formula.

Azt is lehet, hogy te megszerkeszted teljesen nyomdakészre, de azt is, hogy egy kéziratot küldesz és én csinálom meg kiadványszerkesztővel. Ez már részlet kérdés, a lényeg a végeredmény. Amivel számolni kell, ha könyvet készítünk, hogy legalább 80-100 oldal legyen. ezt már biztonsággal lehet kötni, van elég gerincvastagsága. Ehhez persze lehet trükközni nagyobb sorközökkel, szélesebb margóval, de ezen a hídon majd akkor megyünk át, ha odaértünk. ;)

Aztán még szóba jöhet a digitális verzió is, PDF vagy valami e-könyv formátum, ott mehet bele mozgó elem is, illetve természetesen nem csak ezzel az olvasmánnyal kapcsolatban is megkereshetsz bátran. Nem a haszonszerzés motivál itt a fórumon, erőteljesen szabályellenes is lenne. :)


haxiboy
(addikt)
Blog

Párom testvére Grafikus, látok esélyt hogy akár illusztrációkat készítsen. Anno a LoveInfo-s grafikákat készítette.

üzenetek