üzenetek

hozzászólások


idegen lény
(őstag)

De hát nem fogadtunk be senkit! :Y Ja, de mégis. Valahogy letelepedtek, ki tudja hogyan. Pedig mi nem engedtünk be senkit. Érthetetlen! :F


idegen lény
(őstag)

Gyíkemberek pedig nincsenek! Halemberek vannak: [link]


LámaZ
(addikt)
Blog

Ja, hülyéskedjünk el mindent!


idegen lény
(őstag)

Igazad van! Akkor jöjjön pár elgondolkodtató, mélyen szántó gondolat, hátha megvilágosodnak tőle ezek a materialista elmék: [link] [link] Szerintem ezek a legfontosabb dolgok az élethez.


Kisgépkezelő
(tag)

Azért ne keverjük az ok-okozati viszonyokat. A Magyar és a Lengyel nép nem azért van közeli viszonyban, mert a II. világháborúban menekülteket fogadtunk be, hanem azért fogadták őket ilyen jó szívvel, mert már korábban is jó kapcsolatok voltak a két nép között. Lengyelországnak volt magyar királya, magyarországnak volt lengyel királya, 48-ban harcoltak lengyelek az oldalunkon, meg ilyesmi. Kicsit régebbi történet 1939-nél. De ez már tényleg nagyon off.


Realradical
(őstag)
Blog

Köszönöm ezt én is tudom. Azért is írtam, hogy többek közt.
Van néhány nép a közelünkben akikkel hasonló hátterünk van és szerintem nem nagyon ragaszkodnak hozzánk ;)

[ Szerkesztve ]


atee_13
(senior tag)

És azt se felejtsük el, hogy a plakát kampány és társai (nem számoltam ki forintra pontosan ugyan) de közelítenek a 100 MILLIÁRD-hoz. A 127 ezer forint/méteres drótkerítés amit felemelnek és 10 esével szaladgálnak át alatta. De vannak akik bele se gondolnak, hogy a kórházak kb összedőlnek a közel 400 ft os benzinért kátyús még a fizetős autópálya is, hogy gyakorlatilag nem épül semmi értelmes amit a közemberek is használhatnának meg még sorolhatnám naphosszig de a két varázsszó a "MIGRÁNCS" + "SOROS" ezzel le van tudva, hogy oda a jövő minden szempontból.


LámaZ
(addikt)
Blog

Te, hagyjál már a megtéveszteni akaró propagandáddal!
Ti mit tettetek?
Vegyük példának a fészekrakó programot. A célotok az volt ezzel, hogy megszüntetitek a cigányok szegregációját, és zavaros, tébolyodott elmétekben ezt úgy képzeltétek el, hogy a cigány putrikból kitelepítitek az embereket a szerintetek őket utáló magyar lakosság közé. Most tekintsünk el attól, hogy mi értelme van embercsoportokat olyan másik embercsoportokkal összevegyíteni, akik nem férnek meg egymással (ez az elméleti alap, az ideológia marhasága, ugye), nézzük inkább a következményeket!

● Az erre szánt pénzek egy részét a most fanyalgó, ajakbiggyesztő, intrikáló, mocskolódó ellenzék, a lipsibolsik, holdudvarába tartozó ügyeskedők (ügyvédek, jogvédők, kisebbségi képviselők és egyéb állatfajták) egyszerűen ellopták. Több száz per volt/van ezzel kapcsolatban (lásd pl. a miskolci Avas lakótelepet!).
● Ami lakótelepi lakást mégis megkaptak a cigányok, azt rövidesen tönkretették, elpusztították, és nemcsak a lakást, hanem a környezetüket, egész lakótelepeket is. Antiszociális viselkedés, rongálás, garázdaság, bűnözés... lehet sorolni. Integráció helyett még nagyobb gyűlölet lett, és ugye ott vannak a gazdasági károk is.

Ahelyett, hogy a libsik célcsoportja a problémás közösségek lennének, őkelmék folyamatosan diszkriminációról nyivognak, de eme diszkrimináció okainak megszüntetése érdekében egy szalmaszálat nem tesznek odébb, másoktól várják a feladat elvégzését, másokra lőcsölik a problémákat - ők csak tetszelegnek a jótevő szerepében, és persze csalnak, lopnak, sikkasztanak emellett. Büdös nekik a munka!

Amúgy, a romák integrációja terén valós, kézzelfogható és tartós eredményeket eddig kizárólag a közfoglalkoztatás hozott (amit ugye az annyira szidott Fidesz-KDNP indított el, és folytat ma is), na és persze a szintén annyira szidott keresztény egyházak munkálkodása. Egyetlen lipsi intézmény vagy alapítvány sem tudott eredményt elérni, az általuk indított kezdeményezések rendre befuccsolnak (ők, a lipsik persze gazdagodnak közben), mert ugye, például, az iskolákat a felkaroltjaik tönkre cseszik (pl. Gandhi iskola), vagy azokban mindenféle elítélendő (pl. pedofil cselekmények, ld. a Buratinó iskolát - miközben a lipsik, ugye, habzó szájjal a keresztény papokat támadják) zajlik.

Képmutatás és aljasság – ez a neved libsibolsizmus!
Távozz tőlem, sátán!

[ Szerkesztve ]


atee_13
(senior tag)

Én :DD :DD :DD :DD :DD

Aligha találkozhattál velem EU-s pénzek vagy Panama iratok kapcsán bárhol is ... ennél tovább meg nem is olvasom mert már most TERELSZ pedig csak 2 sort írtál amit olvastam


idegen lény
(őstag)

Szerintem próbáljunk visszakanyarodni a politikától a tudományhoz.

Szerinted a halember hülyeség, de gyíkemberek léteznek. Pedig egyikre sincs tudományos bizonyíték. Ezen az alapon ez a halember, amit állítólag egy vietnami halász talált, ugyanúgy lehet valóságos. Úgy tanultam, hogy a zigóta átmegy az evolúciós szakaszokon. Szerintem ezekben egyes sejtek, szövetek akár meg is ragadhatnak, ez lehet a magyarázat az úszóhártyás kezű emberekre. Nevezetes halemberek: [link] [link]

Sajnos a tudósok hozzáállása ezekhez a meg nem magyarázott jelenségekhez, amikből rengeteg van, általában cinikus, lekezelő, fölényes, ami szerintem a tanult tudományukon kívül, a hatalmas egójukból és a lejáratódástól való félelmükből fakad, ami valóban egzisztenciális gondokat okozhat nekik, ezért megértem. Sokkal egyszerűbb, ha egyszerűen nem veszik figyelembe az éppen aktuálisan elfogadott tudománynak ellentmondó dolgokat. Mint például a perui ica köveket, amik egyértelműen ellentmondanak az ősgyíkok az ember megjelenése előtti 65 millió éves kihalásának. A tudósok struccpolitikája, hogy egyszerűen nem vesznek ezekről tudomást, úgy csinálnak, mintha nem is léteznének, hiszen ellentmondanak a TUDOMÁNYnak, csak tovább erősítik a konteók terjedését. Én elvárnám a tudósoktól az ismeretterjesztést, mert ugyan kinek lenne a feladata ez, ha nem nekik, és hogy tudományos alapon ellenőrizzék ezeknek a leleteknek az eredetiségét, mert ha ezek eredetiek, akkor át kell írni a tankönyveket, de akár még az ősgyíkok kihalási elméleteit is.

[ Szerkesztve ]


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Felhívom a figyelmetek, hogy politizálni csak a politika topikban lehet. Mellőzétek itt a politikát a továbbiakban!


LámaZ
(addikt)
Blog

„Szerinted a halember hülyeség, de gyíkemberek léteznek”

Ne légy gyermeteg!
Gyíkember legfeljebb átvitt értelemben létezik. Nem fogok mindent a szádba rágni!


idegen lény
(őstag)

Biztosan gyermeteg lehetek, mert sehogy sem bírom felfogni, hogyan létezhet egy gyíkember átvitt értelemben. "Gyíkemberek pedig vannak": ezt írtad.


LámaZ
(addikt)
Blog

OK, nem gyermeteg vagy, hanem buta, aki képtelen elvontan gondolkodni.
Igen, azt írtam, hogy gyíkemberek pedig léteznek, értve ez alatt a rossz embereket. Pá!


idegen lény
(őstag)

Ne haragudj, nem tudtam, hogy a gyík ember rossz embert jelent. Akkor tényleg léteznek gyík emberek. Ma is tanultam valamit. Persze akkor külön kéne írni, csak hogy te is tanulj valamit. :)


2xar
(junior tag)

WOW! Tökéletesen sikerült az agymosásod! Gratulálok a programozóidnak, a politikai uralkodóinknak, a propagandistáinknak és Árpinak hogy ezt így összehozta! Szép munka volt!


LámaZ
(addikt)
Blog

Moderátor, kérem rúgja ki!!!!


Mirman
(őstag)

Nincs semmi gond , értjük hogy zsidózol csak legalább mernéd vállalni . :D


LámaZ
(addikt)
Blog

Ne légy buta!
Nem vagyok antiszemita, csak a destruktív elemeket rühellem.


LámaZ
(addikt)
Blog

Amúgy, csucsuka, le vagy maradva, de nagyon.
Nem kevés szerepem volt abban, hogy a magyar közéletben (és itt ugye a döntő értelmiségre kell gondolni) egyfajta paradigmaváltás történt a zsidókérdésben az utóbbi kábé 20 évben. (Ez szépen látszott a Jobbikon is, pölö.)
A lényeg, hogy nem általában a zsidókkal van baj, hanem a destruktív elemekkel, akiket esz a fene (tán az ördög bújt beléjük), hogy az emberiséget, meg úgy általában ezt a kék bolygót tönkre tegyék, tropára vágják. Ezt kell megakadályozni, ez a fő csapásirány! A többi emellett eltörpül.

Éérted?!


2xar
(junior tag)

Kérlek nyugtass meg hogy ezeket egy (kívülről) zárt és jól őrzött helyről írod, mert félek kimenni az utcára, ha bármikor olyanok jöhetnek szembe mint Te...


LámaZ
(addikt)
Blog

Ja, hogyha te onnan írsz, akkor biztos mások is, mi? :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek