üzenetek

hozzászólások


CoolBoy323
(nagyúr)
Blog

Nekem az egyetemen úgy tanították ahogy írtam... Biztonságtechnikai mérnök szak


BoB
(veterán)
Blog

Van valami jegyzet amiben le van ez írva?

Mert ilyet hogy fingerroll nem ismer pl. az FBI sem... [link]

Szerintem ez valami szleng lehet amit szoktak - helytelenül - alkalmazni.


CoolBoy323
(nagyúr)
Blog

Van persze. De meg nem keresem :)

A lenyeg, h ujjnyomat =! Ujjlenyomat ;)


Chaser
(titán)

Ez erdekes, ujjnyomat olvasorol meg nem hallottam eddig, de most h mondod lehet az anhelyesebb formaja, majd olvasgatok, talalok-e errol valamit


rushty
(senior tag)

Alapból használható az óra tartósan?


-Skylake-
(addikt)

A G-Shock orak olyan 30korul indulnak el, az ertelmesebb darabok olyan 150-250ezer forint kore esnek es nagyjabol 1,5-2millio forintnal van a g-shockok vege. Szoval igazad van, valoban jo, valoban vizallo csak relaitve nem olcsok. Inkabb dragak. Azok azert igencsak rendes orak, nyilvan nem egy luxusora kategoria es nem is presztizs marka, de jo orak.

[ Szerkesztve ]


balazs1022
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Nem sok időm volt mostanában fórumozni. Igyekszem megválaszolni a kérdéseket:

(#1) w.miki: Ment PÜ

(#3) Roaming: Valóban ez a legjobb/ legokosabb óra. És persze a tudásához képest a legolcsóbb. De strandra nem járnék vele.

(#7) Yodafon: Sajna igen, De ha azt nézed 2 simán el fog ketyegni. :)

(#10) arnyekxxx: Írtam a cikk elején, hogy miért ilyen külsejűt szerettem volna. :)

(#12) dugesz77: Nekem csak móka volt. Nem hiszem, hogy kb az a 700 ft kidobott pénz lenne. Itthon elemet lehet ennyiért kapni :D

(#14) orsib78: : Javítom. Sajnos nem vagyok jó elektronikából. Inkább gépész vagyok (és a munkám is az)

(#24) RBJ: Mint írtam, nem került energiámba. Inkább kikapcsolódás volt. Szeretek ezt-azt bütykölni.

(#26) atike: Olyan nincs. Ha lett volna, akkor megtaláltam volna :D

(#33) Viktor S: Ismerem a Casio F-91W-t. Volt is anno. De nagyon bugyután néz. Vagy legalább nekem pont nem áll jól.

(#37) freeknight : : Tényleg mindjárt kijavítom a "cin"-t :D

(#45) rushty: : Most már elég sok idő eltelt. Voltam benne vízben, kb 1 órát úsztam. Azt bírta. Viszont elkezdett késni. A kezdetek óta 5 perc az eltérés. Szerencsére könnyű előretekerni. (Visszafele nehezebb, mert csak előre lehet állítani)

(#46) -Skylake- : Ismétlem magam. Csak egy gagyi úszós órát kerestem, amiről nem mondja meg senki, hogy óra. Emellett persze van rendes analóg órám is (ami valóban vízálló) a hétköznapokra. De ezt nyilván nem vinném magammal uszodába vagy strandra. :)


DraXoN
(addikt)
Blog

mi band 2, nyáron többször megjárta a karomon a Balatonban úszást ... semmi baja nem lett.. lecserélhetném 3ra, de nem igazán ad az többet, hogy megérné miatta eldobni egy működő 2est...több is van a családban belőle, az anyám pl. a munkahelyén végig hordja és mosogatás közben is rajta van.. ez pedig kb. napi 1-2 óra mosószeres vízben ázást jelent hétköznaponként (már több mint 1 éve, csak a szíjak halnak 2-3 havonta miatta, a gyári szíj fél évet bírt, az után gyártottak meg annyit se)...

szórakozásnak jó egy ilyen projekt, de ezen olcsó kínai órákban nem hiszek, nem egyet próbáltam és a legtöbb egy hónap alatt összeszed valamilyen irányban 1-5 perces eltérést (bár a rekordom valami 1 óra/hónap volt az egyik modell esetében..) ...
a tavaly előtti black friday akcióban vettem magamnak egy miband2-őt .. (előtte volt egy kijelző nélküli 1esem, az mondjuk szintén megvan még, elrakva a dobozában), majd mikor rokonok látták és megtudták, hogy 20-40 napot eltud menni egy töltéssel (érdesítés használat függvényében), még 4 másikat is vennem kellett a soron következő karácsonyi akcióban ... :DDD tudom akkor már létezett a 3mas is, de ezek jó áron mentek épp talán 15$/darab áron?

[ Szerkesztve ]


Fall-N
(veterán)

Pedig valahol mégis helyes az ujjlenyomat. Amikor a telefonnal rögzíted a mintát akkor bizony minden szögből kell, mert különben nem biztos, hogy felismeri az ujjat. Így már simán lehet 180°-os az a minta.


TheFeni
(csendes tag)

A vékony karomra tökéletes! Az óra nagyon vékonyka, igaz drágább de megéri


orsib78
(tag)

Hát nem gondoltam, hogy a cinezés ekkora vihart kavar. Mea culpa. Bár valóban volt benne némi kötözködés a részemről, de a véleményem az, hogy a beszélt nyelvben mindent szabad, amíg értjük egymást, de az “újságírás” épüljön inkább a sztenderd magyar nyelvre és az újságíró vegye a fáradságot a megfelelő szakmai nyelv használatára, ahol ez szükséges. Ettől lesz egy cikk értékes szerintem és a Story magazin nyelvezeténél magadabb színvonalú. Nem kell az embereket hülyének nézni, ha valami nagyon szakmai kifejezés, akkor vegye már a fáradtságot a paraszt és guglizza ki. Sőt amióta feltalálták a linket az online újságíró ezt maga is megteheti segítségként.


orsib78
(tag)

A harmincezres már teljesíti az összes feltételt. Pl. 100m-ig vízálló. Az bőven több, mint amire a legtöbb embernek valaha szüksége lesz. Ezen felül Multiband 6, ébresztő (szundival), stopper, visszaszámláló. Lehet, hozzá venni speckó szíj-adaptert és egyéb csicsákat (pl. Bullbart), amivel egyedivé lehet varázsolni. Konrétan a GW-M5610-1ER beszélek. A sima 5600-as meg olcsóbb, de ua. a minőség, csak kevesebbet tud. Szumma szummárum így valami egyedit tudunk csinálni, de nem kell sokat mókolnunk és az eredmény is garantált.

[ Szerkesztve ]

üzenetek