üzenetek

hozzászólások


nemlehet
(őstag)
Blog

Ez a cucc valóban túlárazott, de arrogancia a bénák fegyverének beállítani a hőmérőzést. Főleg, hogy mint írták korábban michelin csillagos séfek konyhájában is állandó eszköz.

Persze meg lehet tanulni érzésre is sütni, főleg ha 1 tűzhelyen 1 féle húst mindig azonos edényben készítesz. De aki kisérletező kedvő és mondjuk a tonhalsteaktől kezdve a "pulled lamb shoulder" (sry angolul főzök :D ) át mondjuk pork belly-t is csinál annak erre nem lesz lehetősége. Sok hús van aminel igen pici az a sweat spot amikor már rendesen elkészült de még nem kezd el kiszáradni és szaftos marad.

Amúgy nekem is újabban a szuvidálás majd rápirítás jön be. Azzal nem lehet tévedni és még ha full kezdő vagy is 10/10 éttermi szintű lesz a hús.

üzenetek