üzenetek

hozzászólások


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog

Szegény Heston Blumenthal egy egész karriert húzott fel olyan konyhatechnológiákra, amiknek a lényege a hőfokok, állagok, textúrák, időzítések mérnöki pontosságú megtervezése és megkomponálása. Szólni kéne neki, hogy a háromcsillagos fokozata túlságosan beszűkíti őt. :)

Amúgy nagyjából koppra ugyanazokat hallom vissza, mint mondjuk a futós topikban pár éve, mikor volt pár fórumozó, akiknek nem volt halálosan tökmindegy, hogy mások mit visznek magukkal futáshoz és nem győzték lesajnálóan elítélni azokat, akik pulzusmérővel és GPS-el mennek ki. Ők is szerettek ilyen szavakat használni, mint a "lényege és esszenciája". :)

Én is tök jól megvagyok ilyen kütyük nélkül, de van egy csomó ismerősöm, akik azért kezdtek el futni, mert ez adott egy kezdeti lökést. Meg olyat is, aki azért kezdett főzni, mert talált iOS-re jópofa főzős appokat.

üzenetek