Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Skyhigh
(aktív tag)
Blog

Végre egy normális OP teszt a PH.n, de azért az OP1-et 10 évvel megöregítetek..


Richie86
(senior tag)

Jó teló! :) Megcsinálhatnák 5-ös mértben is, biztos lenne arra is vevő.


Obyboy
(addikt)

Egyetlen egy OP mobil sem volt eddig vízálló és a megjelenés előtti pletykákban sem lehetett IPxy védettségről olvasni így nem értem a nagy csalódásodat.

(#13) PowerBuldog: +1 :C


twollah1976
(őstag)
Blog

Ahh!!!
Erre a teszre már nagyon, nagyon vártam!


Fred23
(veterán)

Nem hiszem, de egészen nem zárnám ki.

Én örülnék neki a legjobban, ha senkinek nem kéne ilyesmit már megjegyezni, ha már minden 100k feletti mobil természetesen, magától értetődően vízálló lenne! Nagyon remélem, hogy 2-3 év múlva már így is lesz, amíg viszont nem ez a helyzet, szükség van szerintem a kritika kinyilvánítására. Mivel pont azért nem magától értetődő tulajdonság a vízállóság, mert viszonylag keveseknek fontos, aki e kevesek közé tartozik, jól teszi, ha gyakrabban ad hangot a véleményének.

Hamarosan indulunk Horvátországba, egy S5 mini-vel fogunk víz alatt fényképezni -csak bírja ezt ki a szegény teló! Tényleg nem visszük majd 1 méternél mélyebbre, pedig milyen jó lenne! Egy Cat S60-ra lenne szükségem (5 méteres vízállóság), de az egyrészt túl drága, másrészt pedig egyelőre nem kapható.

Nálam ott kezdődik egy jó telefon, hogy lehet vele nyaralni, nyakba akaszthatod akár úszás közben is, és nem gond, ha egy rákot, halat vagy teknőst szeretnél lekapni vele.


Bar1
(aktív tag)

A teszt szerint "hátul ugyanakkor egyértelmű karaktert ad az oldalirányban lehajló, alul-felül viszony élesebb alumínium burkolat, valamint a fekete, vésett márkalógó."
Ez roppant érdekes, hiszen hátul szinte 1:1-ben M9 ez flagship "killer", ezeket a hasonlóságokat meg sem említi Bone...


fornettisuti
(addikt)

akkor vegyél vízállót sony-tól kétszer ennyiért, jah hogy az sem vízálló, mert beázásra nem érvényes a garancia, akkor vegyél feléért op3-t ;)


Rem-X
(senior tag)

Már megrendelve és tűkön ülés... :)


wesder
(veterán)
Blog

Kicserélik a telódat, amit DHL futàr hoz és visz Angliába. A Szerintem ez elég jó dolog. A telefont Worldwide árulják online shopban.

#27

Minden telónàl és tesztnél benyögi hogy neki 4.7"-os vízàlló csúcstelefon kell...

[ Szerkesztve ]


Hopkins95
(őstag)

Nah eddig Galaxy s7-et akartam venni, aztán gondolkoztam a HTC-n is, most pedig bejött ez! :) Nagyon jól néz ki, ráadásul külsőre az egyik legminőségibb telefon idén, úgy néz ki sokkal kopásálóbb a Galaxy s7-nél. A kamerától féltem, hogy elrontják, de véleményem szerint olyannyira jó lett, hogy felveszi a versenyt a csúcsmodellekével(oké, az esti képeknél kell egy kis mókolás, de a raw esti képek szerintem igen jók lettek).
Elfogott a must have érzés! :D


L4mie
(veterán)

Megrendeltem tegnap, el is voltam a tudattal, hogy a nagy kereslet miatt, majd csak júli 6 körül jön meg.
De a teszt most betett, nyomkodnám!!!
Bambusz hátlappal felszerelt telefonról tud valaki csinálni 1-2 képet, sajnos mire rendeltem elfogyott a carbon és a sandstone is, a bambusz ott jól nézett ki itt a teszteken viszont nagyon gagyi műanyagot idéz. :(


PowerBuldog
(addikt)
Blog

Veszel a OP3-ra 1-2 év extra garanciát, és ha beázik kicserélik.


gutriqper
(tag)

Nagy kaland, így ezt a tepsit nem tudod evezőként használni. Marad a Note 5.


Graphics
(félisten)
Blog

Itt nem értek valamit: "2004-ben debütáló csúcskészüléke azt ígérte,...." 2014 akarna lenni?


Rem-X
(senior tag)

Érdekes, nagyon szubjektív dolog ez a kamera is... Csomó helyen dicsérik, hogy persze nem egy top dolog de egyáltalán nem kell szégyenkeznie, de vannak olyan tesztek is (Android Authority) akik még lehúzzák mondván megint itt hasalt el a Oneplus. Teljesen szubjektív. Nekem tetszenek a vele lőtt képek és szerintem a 4k videó tömörítés gondot is hamar javítják szoftveresen.


Balint1408
(aktív tag)

Ez nagyon rendben van.

[ Szerkesztve ]


hemaka
(nagyúr)

Nem rossz, ütős kínálat a piacon.


wesder
(veterán)
Blog

Vízàlló tok nem jàtszik, mint a fényképezőknél?


dud998
(senior tag)

Csak ahova te mész, ott sósvíz van. Arra azért vigyázz, mert az kinyírhatja a tellót. Szerintem a vízállósági dolgok édesvízre vannak kitalálva, de ha nem így van cáfoljon meg valaki.


ztoldy
(senior tag)

Egy gsmarena teszt még jó lenne, ott meg lehetne nézni a tesztképeket összevetve más készülékkel, hogy mit is tud a kamera valójában.

Viszont amit OP3-mal felvett videót én láttam ott folyamatosan ugrál a kép a fókuszálás miatt, ami elég zavaró, az itteni teszten pedig nem túl meggyőző a videók minősége.

Gondolkozom a vételen, de egy LG G4-et nem tudom megéri-e lecserélni erre.

[ Szerkesztve ]

üzenetek