üzenetek

hozzászólások


klooo
(tag)

Köszi! Igazad van! :)


SunyaMacs
(aktív tag)
Blog

Redditen leírtam a számomra hiányzó featureöket, bár azóta a 3-ból 2-t beraktak. Egyelőre még nem ajánlanám, néhány helyen elég furán viselkedik. Egyelőre nincs Android 10-hez TWRP, de van helyette LineageOS féle recovery (amiről én eddig nem tudtam), azzal megy az update is (a Magisket vissza kell flashelni), viszont az butább és nem tudja mountolni a titkosított belső tárhelyet, ezért adb sideload-ozni kell a zip-eket (és azokra signature errort dob, de felrakja simán :D ).


noorbertt
(őstag)

Telepítésnél kell valamire figyelni ha gyari rendszert akarom cserélni?
Pl xiaomi mi8 esetén kellett a gyari legujabb fw-t felrakni és utana mehetett a lineage os.


klooo
(tag)

Köszi a választ! Közben kipróbáltam. Hát... ahogy írtad, néhány helyen elég furán viselkedik. Folyamatosan a névjegy alkalmazásra dobált hibaüzeneteket. Inkább a Pixel Experience.. Most azon vagyok. Sokkal gördülékenyebb, gyorsabb mint az Oxigen OS, a LOS -al össze sem lehet hasonlítani. Egyenlőre nagyon jó. Talán az ujjlenyomat olvasó tűnik lassabbnak egy kicsit. Minden más eddig ok, de nem próbáltam mindent. Ma jött az első frissítés. :)


Kikike
(tag)

Sziasztok! Bocs ha kicsit off a téma, lecserélném Oneplus 3-as telefonom, használt készüléket gondoltam vásárolni. Kérdés a következő:
Aki használtan vásárolta telfonját és volt garanciális ügye, mit kért a Oneplus?


flegga92
(senior tag)

Az accountot kell átadni, amivel vásárolva lett a telefon. De szerintem már gyári gari nincs, 2 éve biztosan nem lehet kapni a telefont a hivatalos oldalról. Az OP5 megjelenése után már csak pár hétig volt 3T, ha sima 3 azt pedig a 3T megjelenése előtt már alig lehetett rendelni, én is az utólsók között rendeltem.


SunyaMacs
(aktív tag)
Blog

Szerintem nagyon nincs olyan dolog, persze előtte érdemes lementeni a belső tárhelyet, mert a bootlocker unlockolásakor az adatok formázásra kerülnek. De ez általános minden eszköznél.


Kikike
(tag)

Köszönöm a segítséget! Bocsánat ha félreérthető voltam, én szeretnék használtan venni újabbat, ami még garis.
Szóval a "rendelési papír" semmire nem jó...


dbius
(veterán)
Blog

Megnéztem a Pixel experience romnak az xda fórumon a topikját, azonban van vele gond. Sok usernek a mikrofonnal van problémája és csak a telefon újraindítása oldja meg. Elvileg az április 13-i frissítésnek meg kellett volna oldania ezt, de további panaszok vannak.

Így nem futottam neki, pedig ígéretesnek tűnik :K


Piloss
(senior tag)

Nitrogen OS-t tudom ajánlani, elég rég használom már, titkosítás, Volte is rendben működik. :)


dbius
(veterán)
Blog

Ránézek xda-n :R


klooo
(tag)

Nálam nincsenek ilyen problémák.


ilyr
(tag)

Anno rendeltem OnePlus-tól egy másfél méteres töltőkábelt, mert az eredeti állandóan kicsúszott a töltő foglalatból. Kicsit furcsállottam, hogy az eredeti töltőkábel kerek keresztmetszetével ellentétben ez lapos, de végülis működött rendesen. A minap furcsa égett szagot éreztem a szobában a töltő környékén, de akárhogy is szaglásztam a dolgokat közelről (nyilván a töltő volt az első amit megszaglásztam), nem sikerült lokalizálni a forrását. Aztán pár napra rá a zsinóron felfedeztem egy fekete csíkot a kábel szélén, közvetlenül a telefonra csatlakozó fejnél, ami elsőre úgy tünt mintha megégett műanyag lett volna, de mivel hosszúkás volt, lehetett volna akár egy vágás is és mivel nem tudom a kábel belülről milyen szinü, gondoltam majd odafigyelek jobban és egyelőre úgy veszem, hogy nem égés. Viszont most felfedeztem a kábelen 4 helyet, ahol ki van puposodva a lapos kábel, így valószinüleg nem kockáztatok tovább. Volt már valakinek hasonló tapasztalata erdeti OnePlus kábellel?


flegga92
(senior tag)

Meglett a telefon utódja, de maradok "házon" belül. Sajnos a 8 pro az ára miatt nem jött össze, de sikerült flagship killer áron hozzájutni egy 7 Pro-hoz, 1 hónapos patika állapotban.
Egyenlőre megmarad a 3 is, nem sokat ér, pedig patika állapotban van, csak a kamera autofókusz vacakol, jó lesz GPS-nek, hotspotnak nyúzni. Eddig ez a telefon volt a legkompromusszum mentesebb telefonom.


ilyr
(tag)

Nem tudom ki hogy van vele, de a 8 Pro engem az őrületbe kergetne a kijelzőbe fúrt kamerával... :) Főleg ennyi pénzért.


flegga92
(senior tag)

Nekem a vezeték nélküli töltés a gyengém. Ezt az egyet hiányoltam a 3-as szériában is. De 4 évig megint elengedtem.


g0dl
(addikt)

Én nem értem ez a vezeték nélküli töltés miért ilyen nagy mánia.
Nekem az usb töltéssel két problémám van, a csatlakozó sérülékenysége, és a reggel félálomban néha nehézkes rádugni a telefont.
Mindkettőt megoldaná egy a mágneses okosóra töltéseknél használt megoldás, ami sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb, hatékonyabb, és olcsóbb minden vezeték nélküli megoldásnál.
Ha még valami szabvány méretekben is meg tudnának állapodni, akkor meg hibátlan lenne.


flegga92
(senior tag)

Nekem az OP3 előtt S4-volt, a Telekom egy időben elkezdte kiszórni olcsón a gyári kiegészítőket, akkor sikerült pár ezerért venni egy vezetéknélküli töltőt+hátlapot. Imádtam, hogy este csak rádobtam, nem kell keresgélni a kábelt, de az eredeti 15k-s árát nem fizettem volna érte. Napközben sosem használtam.
Számomra ez egy olyan feature amiért egy minimalis összeget hajlandó vagyok áldozni, de ennyit nem ér meg.


zhata
(senior tag)

Már lassan 1 éve, hogy váltanom kellett a hármasról 7Pro-ra, miután a hármasban nem hallatszott sem a hívó, sem a hívott fél hangja. Egy dolog amiatt tartottam meg az OP3-t, mégpedig a 16:9-es formátum. Azóta is ezzel nézek filmeket. Könnyebb is fogni, a 7Pro elég nehéz. (A 7 Pro viszont kamerában nagyon megveri a hármast.)


flegga92
(senior tag)

Nekem is megmarad. Nagyon durván nehéz a 7 Pro, hozzá képest szinte semmi súlya nincs a 3-nak. Kamera és az akku miatt váltottam. Gari lejárta előtt cseréltek hangszórót kamerát és akkut, de a két utóbbi ismét nincs a helyzet magaslatán.

üzenetek