üzenetek

hozzászólások


Akheron
(senior tag)
Blog

Ez egy nagyon lényeges megfigyelés - tényleg ráérek. :) De ami még lényegesebb, az a ráérés oka: mivel szinte mindent magam készítek, sokkal kevesebbet kell költenem, így dolgoznom sem szükséges annyit. Szóval ahelyett, hogy jól fizető, de idegesítő munkával előteremteném a pénzt a késztermékekre, régi ember módjára különféle szakmákban igyekszem jártasságot szerezni.

Például sajtkészítéssel is elkezdtem kísérletezni. :) Forralással és savasítással a házi tejből nagyon egyszerűen lehet friss sajtot készíteni, csak az így készült sajt egyáltalán nem olvad hő hatására. Pizzára tehát nem használható, de rántani például ideális. Próbálkoztam már mozzarellával is, de azt nagyon elrontottam.

(Sajnálom, hogy csak albérletben, és társasházban lakom, mert így sok háztáji feladattal egyáltalán nem tudok megismerkedni.)

üzenetek