üzenetek

hozzászólások


this is life
(Ármester)

A chrome-val , nagyjabol nincs bajom , a tempoja elfogadhato ,de a betuk merete kifog a szememen , az allando dupla kopp meg el is menne de a paragrafusok , oldalak tordelesenek hianya mar inkabb fajo. A tobbi bongeszo meg el megy kategoria egy osszetettebb weblapon. Itt a dolphint hasznalom , nem terheli a hw-t.
De hogy az ms telefonjairol is szot ejtsek, az sd-re telepitest vagy a cyan, vagy a denimmel megkapta. A zartsaga miatt stabil szefintem , az appok kevesebb api-hoz , sw komponenshez fernek hozza igy kevesebb gubancot okoznak, illetve a stabilitas masik oka a zart es virtualizalt kornyezetben valo app futtatas. Az alkalmazas felhozatal inkabb amolyan elmegy kategoria, nem az a baj hogy nincs, hanem az hogy a masik ket platformhoz kepest szegenyesebb konfiguracioval ,sokretuseg hianyatol szenvednek. Az meg hogy relativ keves app van a wp elterjedesenek alacsony foka lehet , de ez ordogi kor ha nincs app keves a felhasznalo , ha keves a felhasznalo akkor nem lesz app , mert nem eri meg eroforrasokat pazarolni ra, plusz ezek mellett wp gyarto, kb van 10-15 droid meg kismillio. Amugy a w10m se lesz megvaltas , igaz jobban testre szabhatova valik a rendszer, stalan az uwp appok is sokat hoznak a konyhara , de szerintem ez keves lesz az udvosseghez. Jol jartal hogy kimaradt a 930 , egy kisse szenved a konstrukcios hibaktol , illetve a benne levo snapi proci eros , de futt is mint a rezso, es ez hosszu tavon nem gyer be , levalo kijelzo, megpusztulo hatlapi mikrofonok , amik hianya miatt ,megzavarodik a zajszures es alig hallanak a tulso vegen , mert az sw nem tudja lekezelni a mikrofonok hianyat. Aztan hogy a 950-s sorozat milyen lesz, az majd kiderul.
Windows tab , relativ eros hw-el a core-m lehetne , de nem barati az aruk, jatekra meg tovabbra is korlatozottan alkalmasak (persze az aruhazban levokkel nix gond) de ha komolyabb jatekot , es vagy alkalmazast akarsz rajta futtatni azert mar elverzik a vas . Amugy amire egy atlag tabot hasznal az ember az uj atom sockal szereltek is elegek,meg kicsit tobbre is .Nah en is jol el wineztem egy droidos tab forumjan .

uot helyett az xposed-ben is sokat lehet modingolni :) , en is igy csereltem akksi ikont es egyebeket, illetve a kezelo gombokat azzal kuldtem ki a regi szokott helyukre (balra) meg ami jo add on-ban telepitettem hozza a youtube adawayt es nyista reklam a youtube appban .. imadni valo ..

[ Szerkesztve ]

üzenetek