üzenetek

hozzászólások


Schuler888
(senior tag)

En ajanlom, android10et is megkapta, biztonsagi patchek is erkeznek, massziv, NAGYON MASSZIV! Gyonyoru kijelzo, 4hangszoros AKG dolby atmos-szal, gyors, jatekra meg munkara hasznalom, es ehhez meg rendes kerek tollat adnak nem ilyen kenyelmetlen lapitottat :)


arn
(félisten)

jah, de milyet... egyre lassabb lesz. jobb, ha meghagyjak egy gyors verzion.


_flamer
(aktív tag)

Az ára nagyon dúrva..


Hallosz
(senior tag)

B/-\szki, ez a cucc besza-behu, ilyen kellene nekem is!


doooo
(veterán)

"vagy lesz.rod a frissítést és várod, mikor nyúlják le a céges VPN-elérésed, netbanki adataid, stb. Vállalati környezetben mind2 opció bukta."

És ilyen logikával ez abszolút igaz minden nem-Apple termékre is az elmúlt 10 évből, jól mondom? Mert ha nem, akkor semmi értelme ezt pont itt és most felhozni valami deal-breaker dolognak, főleg úgy, hogy a biztonsági frissítéseket legalább 4 évig kapják a régebbi csúcskészülékek is, és most, hogy a Samsung kitolta a frissítési intervallumot a tavalyi csúcskészülékeiktől kezdődően, ez nyilván még legalább egy évvel bővül. Mostantól számítva 4 évig (amíg a TabS6 elvileg jogosult a frissítésekre) meg úgysem lesznek sokan, akik még mindig azt fogják használni, főleg nem "vállalati környezetben".
Ja amúgy van egy olyan dolog, hogy Knox... nem véletlenül engedélyezett a Samsung csúcstermékek használata a legmagasabb biztonsági szinteken is a különböző hírszerzési, állami, vagy védelmi körökben (az Apple termékek mellett).


t72killer
(titán)
Blog

Ez így van, csak ugye a termék árát leosztod a támogatott évek számával: amennyiben nem emészthető összeget kapsz, tolod tovább a bevásárlókocsit. A samu 4év támogatása szép dolog, de a félmilla irányába indult összeget kell ezzel leosztani az előd kb 200ezres árával, az elég meredek különbség.

A knox-ra azért nem bíznám magam biztonsági foltok hiányában.


whatwhatwhat
(aktív tag)

Vállalati környezetben valószínűleg a cég szolgáltatja az eszközt, ami azt jelenti hogy pár éven belül lecserélik. Nem látok a jövőbe, de feltételezem hogy legalább 5 évig fog biztonsági frissítést kapni ez a tablet, abból kiindulva, hogy a galaxy S7(a telefon) 4 évig kapott, és nemrég kicsit jobban ráfeküdtek a frissítésekre samsungéknál.

Egyébként pedig személyes véleményem az, hogy az utolsó biztonsági frissítés után is van élet. Attól, hogy egyes biztonsági kockázatot jelentő hibákra a javítást nem kapja meg egy készülék, az nem azt jelenti, hogy holnap már el is lopják a banki adatainkat. Magánszemélyként nem félnék olyan eszközt használni, ami egy éve kapott utoljára frissítést. Ráadásul rengetegen teszik is ezt, akár androidot akár ios-t használnak, de nem igazán hallok security update hiányára visszavezethető visszaélésekről.


joey04
(titán)
Blog

akkor a sima s6-nak nincs utódja amoled panellel. plusz a 6gb ram kevés lehet, ha valóban kihasználja valaki a dexet. de kb mindegy mit tud milyen áron, mert nincs másik ilyen erős droidos tab.


doooo
(veterán)

A ár már más... Persze azért ne túlozzunk, a Tab S6 LTE verziója is legalább 270k-n nyitott, ami nem 400k, de nem is 200k. Tudásban (az AMOLED-et kivéve nyilván, ami sokaknak kétségtelenül fájó pont), meg méretben inkább a sima S7 az utód, az pedig nagyjából ugyanazon az áron nyitott, mint tavaly az S6. Az 5G-s Plus viszont valóban nagyon drága. Főleg a felára a Wifi-is verzióhoz képest, ami 70k-val olcsóbb (és úgy még elég emészthető). Nem is értem, hogy miért számoltak fel ennyit rá, főleg úgy, hogy az alap ott is 6/128GB-os kiszerelés... Egy 5G modul+antenna nem ér 70k-t, főleg nem úgy, hogy mennyire kihasználhatatlan jelenleg a legtöbb helyen.
Én speciel LTE-s tabot használok, de lehet, hogy ilyen árkülönbségek mellett majd lemondok erről a Tab S7 Plus esetén...


Schuler888
(senior tag)

"Attól, hogy egyes biztonsági kockázatot jelentő hibákra a javítást nem kapja meg egy készülék, az nem azt jelenti, hogy holnap már el is lopják a banki adatainkat."
Mi sem bizonyitja egyebkent ezt jobban, hogy rengeteg atlagembert ismerek akik leszarjak, es kinyomjak a frissitesi ertesiteseket...


Noukoum
(veterán)

A tab s6 utóda a tab s7 egyértelműen.
A plusz verzió sok szempontból a jelenlegi legjobb tablet, de sok pénzbe kerül. Bár ha a laptopokhoz hasonlítjuk akkor már nem annyira vészes a helyzet, és ott vannak az elszállt okostelefon árak is.
Nincs nagy igény a tabletekre még most, a xiaomi nem is próbálkozik, huaweit kinyírta trump. Nem csoda ha pici a verseny.


Memmaao
(addikt)

Én megvettem az előrendelés során. Egy első generációs Tab S-t váltott. Igazából Tab s6ot terveztem venni, de belefért a keretbe ez is, így vártam másfél hónapot, mire megjelent ez. Nem bántam meg, hogy megvettem. Iszonyat jó a kijelző! Igen, igaz, hogy nehéz és nem is kényelmes az élesre vágott alumínium ház, a gyári book cover, ami járt hozzá, meg úgy sz@r, ahogy van. Semmit nem véd. A táskámban volt , leverték a táskám, és a tablet egyik sarka sajnos meg is nyomódott, semmit nem védett a gyári tok. Bosszantó 335e forintnyi alumíniumon egy horpadás. Rendeltem hozzá UAG metropolis tokot, fotó alapján az ad neki vastagságot, remélem jobb lesz a fogása, és legalább takarja majd a sérülést.

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Engem egyes notikban a silany kijelzo zavar. Neha olyanokat tesznek be 200-300 ezerert is akar, hogy fajdalmas. Akkor mar inkabb egy tablet. De 300-350 ezer felett se telo, se tablet, csak noti.


t72killer
(titán)
Blog

Részvét a pörcintés miatt :(. Én mondjuk olcsó tabbal nyomom egyelőre, de az első rendelésem hozzá egy gumitok, amennyit ütöm-vágom szerencsétlent... Eddig 2 védőüveget törtem, szerencsére a kijelző full megúszta.

Most legalább tudjuk, hogy tuti fémvázas ;] :R


Schuler888
(senior tag)

Grat a gephez, reszvetem a serules miatt :(


Memmaao
(addikt)

Nekem is az első dolgom volt ütésálló tokot rendelni, de még csak most jelent meg hozzá. Iszonyat prémium minőségű a tablet, még tényleg gyönyörű ez a szálcsiszolt alumínium ház. De pl a jegygyűrű is simán megkarcolja :(( .


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Na igen, ennyiért inkább veszek egy Surface tabletet munkára. A feleségemnek Surface Go van, és imádja, mindenben elég a munkájához (persze office-on és browseren kívül nem nagyon kell neki másra).


benczeb
(aktív tag)

Éppen ezt a kérdést akartam bedobni. 385k-ért lehet venni Surface Pro 7-et 8GB RAM 128GB SSD társaságában Windows 10-zel. No persze, kell egy ceruza még hozzá. Sőt, 240k-ért Go 2 is vásárolható, igaz a gyengébb procival.


Noukoum
(veterán)

Meg egy billentyűzet is, mert windows periféria nélkül halál. És akkor sem lesz 120hz amoled kijelző benne. Persze értem hogy az már asztali os, de sokaknak nincs szüksége rá ezért nem hogy előny hanem inkább hátrány nekik.
Surface go pedig egy nagyon jó cucc, de az erősebb procival az sem olcsó. És specben nagyon elmarad a galaxyval szemben.


benczeb
(aktív tag)

Jogos!

üzenetek