üzenetek

hozzászólások


Divinity
(őstag)
Blog

Plusz engem pl ráz a hideg a Windowstól :DDD


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Én a Surface-t választanám, mert azon minden windows-os program fut, mivel windows van rajta. A feleségemnek még a Surface Go első kiadása van meg, és az is nagyon gyors office szintű programok használatához.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Ha meglátod a Surface kijelzőjét, nem fog hiányozni az amoled, ezt garantálom. Némely modellekhez meg alapból adnak billentyűzetet is.


smc
(addikt)
Blog

Surface ceruzája sajnos gyengébben muzsikál mint az s-pen, nem egy kategória sajnos. Office-hoz meg nem tök mindegy? Kijelzőik meg addig jók míg nem kezdenek sárgulni, de amúgy sem egy szint egy oled kijelzővel ezt garantálom. :U


#72042496
(félisten)

Illetve a Surface kijelzője 60 Hz ha nem tévedek (ezért húztam ki a Tab S6-ot is). Számomra az is kérdés, hogy Surface-en mennyire áll kézre egy Netflix például. Mert nem érintős W10 desktopon semennyire, ha az Androidhoz hasonlítom.

Klassz gép amúgy a Surface, nekem nagyon bejön.


GSP
(aktív tag)

Ez már egy korrekt méret. :K


Snowy_owl
(őstag)
Blog

Madaraknak jó lesz ennyiért. :DDD


*Mukeey*
(addikt)
Blog

Kb hányok tőle. Magamnak otthoni használatra az életben nem vennék semmilyen windowsos gépet. Bnőmnek Surface pro4 van, utálom használni.


Memmaao
(addikt)

Mindenhova is kell egy troll rovatunkat hallották. :C :U


jUUh
(addikt)

Baromi jól néz ki.


#65577472
(addikt)

Jómunkásember rangot akart venni és erről képes volt "blogot" is írni. Szerinted ki a madár? :D


#72042496
(félisten)

Ráadásul Hóbagoly névvel. :)

[ Szerkesztve ]


Noukoum
(veterán)

Láttam már egy pár surface kijelzőt, a legtöbb prémium notebook kijelzőjével együtt. De a képfrissítés azonnal meglátszik, az amoled színei és feketéje szintén. Ez persze nem azt jelenti hogy a surface gépek kijelzője rossz lenne.


VivienR
(tag)

Én is hasonló gondolatokon vagyok. Van egy Surface Pro 4-em, és lassan korban van egy frissítésre. Sokat gondolkoztam a Tab S7+-on, de igazából az alkalmazások minősége hagy kivánni valót (DEX nélkül pláne), az iPad Pro lehet alternatíva, de még mindíg oda jutok, hogy szinte egy árban van egy Surface Pro-val ami programokat tekintve még mindíg előnyben van, a kiegészítőm megvannak hozzá, a kijelzője remek. Persze lehet játszani remote desktop-al is. Ha meg nagyon android kell kijelzőn akkor meg a Note 10+ DEX módban, kb ua.

A szintén lassan ráférne a model frissítés kategóriás Tab S3-nak meg még élhet az S6/S7 utód, vagy egy iPad, ha nagyon úgy érzem.


#65577472
(addikt)

Tényleg, ez már csak hab a tortán.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

A feleségemnek kell a windows, mert van olyan program, ami kell a munkájához és csak windowson fut (az egyik egy speciális VPN).


Memmaao
(addikt)

VPN android alatt is van. Én is a note 10+ és a tab s7 Plus-on írom a légimentős esetlapokat, VPN alól.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Írtam, ez egy speciális VPN, cégre szabva, nincs semmilyen más oprendszerre.


Memmaao
(addikt)

Életemben nem hallottam olyanról, hogy speciális VPN?? :Y ez nem olyan, hogy amelyik eszközön van VPN kliens, ott bármilyen VPN megadható?


#16820480
(titán)

Szervertől függ. Nálunk is a céges VPN-hez külön app van, ami 2fa-t is használ többek között a bejelentkezéshez. Nem úgy van, hogy egyszerűen megadod a VPN elérést a kapcsolatok alatt, aztán hurrá.

üzenetek