üzenetek

hozzászólások


Divinity
(őstag)
Blog

Protokoltól függ, a multik VPN-jei vagy Cisco vagy valami nem standard protokollt szoktak használni és simán lehet, hogy nincs minden OS-re kliens hozzá.
Nálunk pl normálisan csak Windowson megy szóval vagy a Windowssal vagy a VPN-el kell szívni :DDD


*Mukeey*
(addikt)
Blog

Tök másra valók sztem. Az androidos tablettel simán lehet élni, ha tartalomfogyasztás a cél. Mai fiatalok minimális hányadának van szüksége a windowsra, sokuk nem is ismeri, mert az ios/droid vonalon nőtt fel.


Gusztáv
(addikt)
Blog

Nálunk is ez van, csak egy adott VPN szoftverrel tudsz csatlakozni, ami pl azt is nézi, hogy a vírusírtó adatbázisa up to date e. Így mi is Surface Go-t használunk. A műhelyben használtak kapnak egy UAG Armor tokot, úgy elég masszívak. Ennek a a Tab S7+ szerintem a Surface Pro X a megfelelője MS vonalon. Nekem is egy LTE-s Go van otthon 2./ hurcibálós gépnek, én is imádom.


Memmaao
(addikt)

Én is az UAG tokot várom erre. A gyári semmit sem véd. És ez az 5.7mm alumínium ház sem éppen ergonómikus, legalább a tokkal lesz rajta fogás.


Szaszabond
(aktív tag)

Gondolkodom egy ilyenben. Igazabol tartalomfogyasztas a cel. Otthon Illetve buszon. Kényelmes ez a nagyság vagy inkább maradjak a tab s6 nál? Egyedül a mérete miatt gondolkodom, hogy nem e túl nagy? Fogtam már kézben de csak üzletben. Mindennapokban mennyire zavaróan nagy egy S6 hoz vagy Tab s5e, s4 hez viszonyítva?


#16820480
(titán)

Van belőle sima S7 is, az nem olyan nagy.


Picur882
(csendes tag)

Sziasztok! Jól látom, hogy nem lehet szinte sehol kapni sima wifis verziót? Emag meg bolti garanciás webshopok nem érdekelnek.


Szaszabond
(aktív tag)

Tudom de az amoled az kellene... ez a bajom


*Mukeey*
(addikt)
Blog

Megértem😎 Az s4 kijelzője is parádés.


Divinity
(őstag)
Blog

Az eMAG meg az Edigital hivatalos viszonteladó, nem bolti gatit adnak.
Plusz SES-ben is kell, hogy legyen

[ Szerkesztve ]


#16820480
(titán)

Mondjuk nem tudom már melyik tesztben mondták, hogy kb nem lehet látni a különbséget a kettő között, ha egymás mellé teszed őket, szóval vagy az AMOLED panel gyenge, vagy az IPS kimondottan jó, amit ezekben használnak.


Szaszabond
(aktív tag)

Hát a 11” iPAD 2018 model kijelzője is gyönyörű, de egymás mellett egy tab S5e amoledje azért köröket ver rá, főleg sötétben. Egyébként mondjuk fel sem tűnne.....


*Mukeey*
(addikt)
Blog

Kizárt, hogy nem látni. Barátom iPad11pro-ja addig top, amíg nem rakjuk mellé az én Tab s4-em. Szóval eléggé rossz látásnak kell lennie...


doooo
(veterán)

Ennél jobb AMOLED panelek nem léteznek ilyen méretben (amik léteznek, azok is csak az aktuális csúcs Samsung mobilokban), szóval az egyetlen lehetőség, hogy az IPS a lehető legjobb. De, hogy ne látszódnának a különbségek... finoman szólva is nonszensz. Legyen szó tabletről, mobilról, monitorról, vagy akár TV-ről...


*Mukeey*
(addikt)
Blog

Pontosan. Nem vagyok egyáltalán Samu fan, de a kijelzőik eszméletlen szépek. Tabban főleg nem lehet ilyen minőséget találni, hiszen annyira szűk maga a tablet piac. Új iPadek 120hz-es kijelzői talán.
Ilyen s7 plus tabot még nem fogtam a kezemben, de s4-s6 után gondolom odaver ez is.


benczeb
(aktív tag)

Nem tudjátok, van még üzlet, ahol a bevezetéskor adott book cover-t még most is hozzáadják?


Memmaao
(addikt)

Nincs. De nem is érdemes megvenni mellé, mert nem véd semmit. Én most cserélem le egy UAG tokra.


benczeb
(aktív tag)

Köszi, úgy látom, h ez a Metropolis tok lesz. A kijelzőt védő részt hátra lehet egyben hajtani? Én főleg 1 kézben, állítva használnám. Így kényelmesen lehet kézben tartani?


Memmaao
(addikt)

Még nem jött meg, de fotó alapján igen.


Szaszabond
(aktív tag)

Én egy Infiland fokban gondolkodom. Esetleg van ennél jobb? Nyílván nem kell ütésálló vagyis olyan ami jelentősen növelné a vastagságát. És jó lenne ha a kijelzőt is védené...

üzenetek