Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


batai15
(nagyúr)
Blog

Nagyon jól sikerült, és valóban nincs elszallva az ár.


balgab84
(aktív tag)

Apple watch, azert az most oda tett😀samu watch kicsit unalmas lett.


LosBlancosrm
(addikt)

Annak biztos, aki elhiszi a sok hülyeséget. Nem hiába állnak sorban az "a világ leginnovatívabb" telefonjáért se. :)


LosBlancosrm
(addikt)

Azt a fém szíjat hol lehet beszerezni? :D


Divinity
(senior tag)
Blog

Öööö, miben is?


daninet
(addikt)
Blog

Kellene ebből is egy fémszíjas verzió mint a Frontier volt az előző generációban. Nálam ezek a műanyag szíjak kizáró tényezők. Az OCD-met pedig idegeíti, hogy az utólag vásárolt fémszíj csiszolása nem egyezik az óra többi részével.


atike
(nagyúr)

:F

....unalmas... :)

Szerintem (is) eléggé rendben van amúgy.


nyisziati
(veterán)
Blog

Hát ez azért erősen véleményes. Én pl. 120-at telefonért se adnék, nemhogy óráért. Ráadásul még mindig változó módon működik együtt különböző telefonokkal és a GPS-e se túl pontos. Plusz az always-on még mindig jobb egy Amazfitben.
Ez így együtt elgondolkodtatja az embert, érdemes-e ennyit kiadni egy ilyen óráért.


_GeTTeR_
(csendes tag)

Sziasztok!
A kisebb, 42mm-es "alap" modellben is van mikrofon és hangszóró, tehát alkalmas a telefon BT kihangosítására, kvázi kiváltva egy BT headset-et?
Előre is köszi :)


batai15
(nagyúr)
Blog

Nekem is az említett bip van amit nagyon szeretek. Mondjuk pace stratos jó lenne helyette,bip miatt mondom azt hogy tudnam mire hasznalni a komolyabb órákat is.nem azt mondom hogy rohanok meg venni mert a bip igen jól ki szolgál, illetve nem kevés a 120e pénz, de egy i watch melett, ill a piac többi óráját meg nézve nincs elszallva az ár


Bossyy
(tag)

Én egy Galaxy Fit 2 -t használok és őszintén szólva nem értem ennek a felárát ahhoz képet. Gyakorlatilag az is tudja ugyanezt (GPS, WiFi, AMOLED, 4GB tárhely stb.) kevesebb, mint fele (használtan harmad, negyed) ennyiért.
120 ezerért ért már SD 845 / 128 GB tal szerelt, tehát csúcs telefont lehet venni.....


LosBlancosrm
(addikt)

Köszönöm! Olyan vastagabbat tudsz ajánlani?


Divinity
(senior tag)
Blog

A Fit 2 aktivitás mérő. Az okosóra a smart funkicók miatt okos. Tudja azt amit a Fit és még többet, erre fel a felár. Nem minden a specifikáció.
Pl ezért van egy Amazfit ára is jóval a konkurencia alatt, egy jóval butább platform egy sokkal kevésbé minőségi burkolatban.


Heraldry
(tag)

Nekem is egy Gear Fit 2 Pro van, de azzal zenét hallgatva egy hosszabb futást (pl. maraton) nem vállalnék. Ez pedig elvileg bírná...
Apropó zene. Erre is lehet tenni Spotify appot? (Az hogy offline lehet hallgatni BT fülessel, még egyedülálló tudomásom szerint a Samsung okosóráknál.)


moleculez
(addikt)
Blog

Nagyon rendben van, a GPS mintavételezés szoftveresen orvosolható (jelenleg elég tré, köszi a részletes tesztért!). Szerintem tök rendben van, nekem Gear Fit 2-m volt, az nagyon szépen kezelte a GPS adatokat.
Nekem az Apple Watch nagyon bevált, igaz iOS környezetben vagyok.


#92841844
(kezdő)

Ez jó lett﹐rendben van 👍 nézegetem is már egy ideje﹐de régimódi vagyok﹐csak Samsung telefon mellé tudom elképzelni


INGJOKE
(addikt)

Pont jó, hogy egy startossal lett összehasonlítva a következő órám az lesz, vagy már majd a követező kiadás. A mostani pace-m is jó. Viszont, hogy még a stratoshoz képest is pontatlanabb a gps kezelése az azért érdekes ebben az árkategóriában (főleg, hogy mostanában a startos 155 dollár körül megy akcióba.)


Bone123
(HÁZIGAZDA)

Persze, van a 42mm-esben mikrofon és hangszóró. De azért zajos környezetben még mindig jobb egy BT headset.

üzenetek