üzenetek

hozzászólások


kdennis
(aktív tag)

Nagyon helyes... úgy látszik rájöttek hogy nagyon akarjuk. Vagy csak meglepetésnek szánták!?


niklebi
(senior tag)

Nagyon helyes :C Remélem január 2.-án, de legkésőbb 6.-án. :D


goop
(őstag)

Nekem is kilőtte magát az spay curve kártya, nem is lehet újra regisztrálni. :( Ennyi volt, 1 hónap kb.


hematoma1
(aktív tag)

Nekem is egy idő óta nehezebben érzékeli a kéz mozdulatot. :(


kislaci
(senior tag)

Nekem megy még mindig, most fizettem vele kétszer is.


radar
(tag)

Ameddig újra nem indul az óra, addig lehet vele fizetni.


kislaci
(senior tag)

Ebben biztos vagy? Nem csak akkor ha frissít és úgy indul újra? Most ha újra indítom frissítésekcnelkul is szimplán akkor is elromlik?


radar
(tag)

Pontosítok. Amikor frissül az órád, vagy a telefonon az alkalmazást újra telepíted. Utána te is beállhatsz a sorba közzénk és várni 2020-at. :)


kislaci
(senior tag)

A weareable alkalmazás többször frissült már mióta használom a payt. Samsung pay progit tuti nem fogom frissíteni, de szerintem a tizent sem frissítem akkor, órás fizetés többet ér nekem, mint újabb oneui vagy hasonló.


niklebi
(senior tag)

Nekem frissült az S.Pay program, és megmaradt a fizetés, mivel az nem indítja újra az órát.. A Wearable, az óra szoftverének frissítése, a plugin tudja újraindítani az órát. Na akkor tovább nincs fizetés.


kislaci
(senior tag)

Pedig a weareable tegnap vagy tegnap előtt is frissült, már kb harmadszor mióta használom a payt. Lehet, hogy csak szerencsém van. Ma is fizettem vele kétszer háromszor.


nylacika
(aktív tag)

Nekem is kétszer frissült és ugyanúgy megy a fizetés, mint korábban. És az órát ki-be kapcsolgatom folyamatosan...

[ Szerkesztve ]


niklebi
(senior tag)

Múlt hét csütörtökön frissült utoljára. Nekem sem indította újra az órát, de mivel nem működött a megszokott módon én újraindítottam. Miután nem látszott a regisztrált kártya ekkor olvastam utána, és akkor derült ki, hogy ilyenkor törlődik a kártya. Késő bánat, előbb kellett volna utána nézni.


goop
(őstag)

Nincs köze a frissítéshez, nekem sem frissült, valószínűleg távolról lövik le a nem jogosult curve kártyákat, azért adja meg magát az samsung pay is. Újra sem lett indítva, simán egyik percről a másikra leállt.


Impair1980
(aktív tag)

Nekem nincs eddig gondom a Curve SP és GP fizetéssel. Tökéletesen működik minden!


KZP
(őstag)

Bevittem kedden a szervizbe az órát, mert frissítés és visszaállítás után nem lehetett az eSIM-et beállítani rajta. Ma kaptam vissza, alaplapot és hátlapot cseréltek. Kipróbáltam még ott, a fenti hiba megoldódott, viszont most meg a pulzusmérés nem működött, a led nem világított rajta. Így visszaadtam nekik újra. Miért nem lehet teljesen letesztelni, mielőtt kiadják? :U

[ Szerkesztve ]


Zsolty20
(senior tag)

Az óra frissítésekről lehet tudni bármit is? Rohadt idegesítő, hogy kint van legújabb szoftver, de b@szik frissítést találni. December 13-án jött ki.


csaba1203
(addikt)

Ehhez hasonló watch face-el nem találkozott valaki véletlenül?


Ubul86
(őstag)

Végül megkaptam én is az órát, idáig tetszik (46 mm). Pulzust nem tudom mennyire mér jól, ma voltam futni, most kizárólag futópadon. a legmagasabb pulzusom 180 volt, 5:50-es átlaggal, futópad 170-175 között mutatta, de ott mozgás közben fogtam a kart, ami méri a pulzust.
Ettől függetlenül véleményem szerint nem sok eltérés mutatkozhat.

Fóliát nézek rá, gyári van rajta. Viszont mivel használati tárgy, és nagyon régóta nem volt rajtam óra, természetesen már pár hely megsimogatta, a fém részén látszik egy apró karc, szomorú is vagyok érte...nade ez van, nem olyan mint a telefon hogy nincs állandóan kézben :D

Futó alkalmazással kapcsolatban ki mit használ (ha használ), és hogy exportálja át pl Endomondo-ba, Runtastic-ba?

A telefonos része érdekes volt, mert kizárt dolognak tartottam hogy majd az órával beszéljek. Aztán felhívott valaki, mikor épp vezettem, gyors elfogadtam az órán, és számhoz való odatartás nélkül is értettük egymást, mint ha kihangosítóval ment volna. Bár értelemszerűen ezt a részét annyira nem fogom erőltetni, de korrekt a hangszórója

Alvás közben használjátok? Szoknom kell a méretét, kisebb óráim voltak :D szerencsére az már megvan, hogy éjszaka ne villanjon fel, ha úgy mozdulok :D


Shader
(aktív tag)

Adatok exportja bármiből bármibe: SyncMyTrack
A fizetős automatice szinkronizál.
SHealth-ból is. (Developer módba kell tenni az Shealth-ot: beállítások --->névjegy 10x megbökdösöd a buildszámot) (meg persze engedélyezni kell külsö app hozzáférést az SHealthoz a beállításokban azt is).

üzenetek