üzenetek

hozzászólások


Zsolty20
(senior tag)

Köszönöm, közben sikerült megoldani a problémát. :)
Már települ a rendszer.


kislaci
(senior tag)

Nálam is ennyi van, szerintem mert még nem a legfrissebb a rendszer


Keraa
(aktív tag)

Sziasztok! HA valaki feltette az új ROMot. Írna egy összefoglalót? Miben más , megéri -e lecserélni a régit és ha nem tetszik vissza lehet -e térni az előzőre.

Előre is köszönöm!


KZP
(őstag)

Odinnal arra térsz vissza, amire akarsz.


niklebi
(senior tag)

Szerintem ezt én írtam. :C Az óra magától beáll távoli elérésre. Többször kell bekapcsolni, és nem probléma ha megszakad, előbb utóbb megjegyzi és utána tökéletesen működik. A telefon beállításában az órához tartozó szoftverekben az akkumulátorkímélőt én "Nincs korlátozásra" állítottam, és az "Automatikus indítás" be van kapcsolva. Ennyi. Ja és ha BT.-on csatlakoztatom hosszabb ideig akkor egy rövid ideig nem tökéletes.
Van a telefonon egy tisztító programom, és ha nem figyelek törli az óra alkalmazás szerinte felesleges adatait. Na ilyenkor napokig nem tökéletes a távoli elérés. Tisztító program használata nem ajánlott. Szerintem egy kis türelem kell hozzá.
Szerk.:
Az órát 99%-ban távoli eléréssel használom, vannak kisebb szünetek amikor nem jó, de helyre áll egy idő után.

[ Szerkesztve ]


Ubul86
(őstag)

Köszi :) szerintem nekem is az lesz, hogy hagyom a fenébe az alvásfigyelés funkciót, mert tökmindegy, ahogy írtad is :D éjszaka meg elfér.
A pulzusmérés is jogos, hisz fontosabb azokon az edzéseken, ahol alapból nem árt pl pulzuskontroll, figyelni hogy akkor most vegyünk visszább, vagy épp ellenkezőleg. Ha csak sétálok vagy a gép előtt pötyögök, lényegtelen, hogy mennyi :D


Regron
(csendes tag)

Sziasztok,
Pár napja kezdtem el Galaxy Watchot használni, és lenne pár kérdésem:
- Használja-e valaki iPhone-nal? Mert nekem itt olyan gondom lenne, hogy a hozzá való appban nem tudok az órára appokat tölteni, hanem az órán kell a Store-t böngésznem, ami igen csak nem praktikus, illetve gyakran le is áll... Én vagyok hülye, vagy ez tényleg így meg?
- Az óránkénti mozgás alertet nem lehet valahogy változatossá tenni, hogy ne mindig Torso twistet kérjen?
- Tudtok olyan appot, ami jó arra, hogy a telefonon megnyomja a fényképezést? Ilyen ajánlottat találtam, hogy Camera Remote Circle, de nem találom a Store-ban, illetve ha pontosan így keresek rá és a HERE We Go-ra akkor zár be a Store alkalmazás
- Ha a WiFi auto-ra van állítva, akkor mi a fenéért kapok promptot, hogy menjek fel WiFi-re, amikor le akarot tölteni valamit? Ilyenkor mindig át kell állítanom Always On-ra, és felmennem a wifire kézzel, ez totál bugyuta.

Egyelőre ennyi, jó kis óra, és Fidget Spinnernek sem utolsó :))


TomSawyer79
(csendes tag)

Átállítottam az akkumulátorkímélőt módot, ahogy írtad, és úgy tűnik, most működik. Köszönöm szépen a kimerítő választ.

[ Szerkesztve ]


Regron
(csendes tag)

Az első kérdést visszavonom, megtaláltam.


mati12
(senior tag)

Na felraktam én is a lentebb linkelt új verziót.Most állítgatok vissza mindent és csekkolgatom az újdonságokat. Aminek nagyon örülök és egyébként nagyon hiányoltam az az,hogy végre elérhető a sportmódoknál az állandó kijelző használata. Futás közben végre nem kell hadonásznom mint egy hülye,hogy megnézhessem hol is tartok az edzésben. Ezek mellett beállítható a nagy pontosságú helymeghatározás is,ami szintén jól jöhet bizonyos helyzetekben. Örülök ezeknek az újdonságoknak,már ezért megérte frissíteni.

[ Szerkesztve ]


mati12
(senior tag)

Elnézést kifutottam a szerkesztési időből.
Amit még észre vettem, (és szerintem nem csak placebo) az az,hogy az óra sokkal jobban reagál a kézmozdulatos ébresztésre. Idáig az arány kb .10-ből 7 volt most pedig 10-ből 10.


Keraa
(aktív tag)

Sziasztok! A linkelt verzióból melyiket kell felrakni? Az mindegy, hogy az óra nem e-simes van valamilyen összeférhetetlenség? Egy egyszerű pontról pontra (kattintásról kattintásra) útmutatót le tudna írni valaki? :(


radar
(tag)

R800 és az R810 csak bluetooth van benne.
R805, R815 1.5GB LPDDR3 (4G LTE) 10 Mbps.
Ami van fent frissítés az csak a butított változatra jó.


Keraa
(aktív tag)

Köszönöm szépen Radar! Most néztem meg az órám, R800 akkor erre elméletileg jó...:-)


ToomyC
(aktív tag)

Miért is butított???


ToomyC
(aktív tag)

Köszi szépen!


radar
(tag)

Nem képes önálló lenni!!!


bajnokpityu
(félisten)
Blog

wifit tudja hasznalni.


Keraa
(aktív tag)

Sziasztok! Akik kipróbálta az új ROMot tényleg jobb a kéz felemelős ébresztés érzékenysége? Jobban merül mint az előző ROM-mal?
Előre is köszönöm! :R


ToomyC
(aktív tag)

Nem merül jobban...

üzenetek