üzenetek

hozzászólások


szpeti40
(addikt)
Blog

Én szövet tépőzáras szíjjal használom az órát, nagyon kényelmes az is :K


doongoo
(addikt)
Blog

Én meg egy Ticwatch kétszínű szilikon szíjjal


kenwood
(veterán)
Blog

Jo az is, meg a fem is. Itt a lenyeg az votl, hogy az olcsobb,erezhetoen gyengebb minosegu szilikon szij nem irritalja a boromet.
Szemben a draga gyarival :D


turbulencia8
(őstag)

Néha érdemes levenni a szíjat és pl. mosogatógépben 70˚C-on kimosni. Rendszeres fetőtlenítéssel kéyelmes a gyári szíj is. (Szerintem szinte bármilyen szíj irritáló lehet pár hét után.)


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Ha media marktban vettem tavaly júliusban az órát, arra mennyi garancia van? Egy vagy két év?


csaba1203
(addikt)

2


Xdmilan
(csendes tag)

Üdv!

Igen ezt a firmware verziót kerestem. Beszereztem Easy Firmware-ről. Tökéletesen működik. Megy az SPay, megy az esim-em is régről és van frissítés is.


szpeti40
(addikt)
Blog

Milyen kártyával fizetsz órán?


niklebi
(senior tag)

:C :)) :DD


goop
(őstag)

Jaa, azt nem is néztem.


ruszi_tomi
(aktív tag)

Sziasztok, Samsung Galaxy Watch 42 mm-es változatom van. Hiába van a kijelző időkorlát 1, vagy akár 5 percre állítva, ha az ébresztési mozdulat aktiválva van, miután megcsinálom a mozdulatot, az óra felvillan, kb 5 másodpercig látom a kijelzőt, majd elsötétül...... Idegesítő, mert az időn kívül mást alig-alig tudok leolvasni. Ha a csuklóm meg sem mozdul, akkor is elsötétül. Tapasztalt már valaki ilyet?


hematoma1
(aktív tag)

Az 46 mm-re melyik a legújabb szoftver?


turbulencia8
(őstag)

A karlenditeses ebresztes nalam is 5-6 masodperc fixen.

hematoma1: 46 mm-es valtozatra nalam:
Tizen: 4.0.0.7
SW: R800XXU1DSL1

[ Szerkesztve ]


hematoma1
(aktív tag)

Köszi.


mapalika
(csendes tag)

Az 42 mm-re melyik a legújabb szoftver?Mióta megvan nem jött rá frissítés/R810XXU1DSL1/


Picur882
(csendes tag)

Sziasztok! Van valahol érthető leírás az óra frissítéséről? Bonyolultabb, mint egy note 10 frissítése? Mert az már nem okoz gondot


Diokhan
(addikt)
Blog

Szia. A galaxy wearable aplikacion keresztül kell csinálni, és egyáltalán nem bonyolult.

[link] - itt mindent szépen le írnak.


ruszi_tomi
(aktív tag)

Várható még szerintetek valamiféle frissítés, vagy kihozták a maximumot? Vagyis inkább a minimumot, mert ahogy olvastam elég sok minden megszűnt/ kivettek........... :/


Randomized
(csendes tag)

Üdv!

Én is szeretném használni a Samsung Pay-t, de az összefoglalóban lévő leírás valószínűleg már nem működik, mert a launch_app csc-manager.csc-pre-configuration parancs beírásakor nem nyitja a régiókód választót az órán. Keresgéltem külföldi oldalakon (is), hogy ezt hogyan lehet megoldani, de nem találtam olyat, amiben minden le van írva: van olyan, ahol a szoftver linkje már nem él, van olyan, ahol nem vagyok benne biztos, hogy az a szoftver van ott, ami nekem kell, mert az óra több típusát is emlegetik. Inkább tőletek kérek segítséget, mert úgy láttam van olyan, aki mostanában csinálta meg a sajátján.

46mm-es, csak Bluetooth-os órám van ( [kép] )


doongoo
(addikt)
Blog

valószínűleg nálad is a legfrissebb szoftververzió van fent az órán (R800XXU1DSL1). Először ezt kell visszaállítanod Netodin segítségével R800XXU1CSE1 verzióra (azon még megy a váltás). Aztán megcsinálni a régióváltást. Aztán beállítani az SPay-t és frissíteni az órát újra DSL1-re (ezt majd feldobja automatikusan a Galaxy Wearable. [link] - ide feltettem mindent,(CSE firmware becsomagolva, kicsomagoló alkalmazás - ha mással próbálod, akkor jelszót kér - és a netodin) ami kell hozzá. A régi szoftvert ez alapján tettem vissza: [link] google fordító segítségével fordítva az oldalt. A régióváltást és a többit meg úgyis tudod, hogyan kell.

üzenetek