üzenetek

hozzászólások


kvojnovics
(tag)

Neked is köszönöm a gyors választ! Elgondolkodtató! Azt hiszem még rá kell néznem egy két tesztre és videóra, hogy jó döntést tudjak hozni! Akkor lehet, hogy még egy kicsit kivárok!

Köszönöm!


bajnokpityu
(félisten)
Blog

Active 2 ellenében én meg mindig gwt vennem. 3 ugyan dupla ár, nekem meg is érne, mert talán időtállóbb.


radar
(tag)

Galaxy Watch 815-re lesz frissités?


Csacsa71
(friss újonc)

Segitsetek. A Samsung Galaxy Watch órám rendszeresen több mint 10%-al több km-t mér futáskor mint a Samsung Galaxy A70 telefonom. Mindkettő a S Health alkalmazást használja. A telefonon és az órán is be van kapcsolva GPS. Az óra viszont nem mutat térképet. Miért?

[ Szerkesztve ]


paolinho
(őstag)

Pár napja használom az órát, és nagyon kellemesnek találom. Az mondjuk másabb érzés az Amazfit Stratos-omhoz képest (ami cirka 5 nap üzemidőt bírt), hogy egy nap alatt viszonylag szolid nyomkodás következtében 65%-ra merül, de ez még az általa nyújtott extrák okán belefér nekem.
Viszont, noha már visszaolvasgattam itt a témában, de nem tudok rájönni arra, hogy miként lehetne új applikációt tenni rá!? Pl egy navigációt. Aztán nekem nem jönnek meg a Viber, WhassApp, Messenger üzenetek, igaz a Gmail üzenetek megjelennek az órán. Ezt hogy tudnám rendbeszedni?
Előre is köszi!


Lacielvtárs
(nagyúr)
Blog


szia, waereble alkalmazáson belül az értesítések menüpontban alul ott van hogy az össze megjelenítése.
rányomsz és ott van az össze telepített alkalmazásod, ahol be tudod állítani hogy melyiktől kapj értesítést :K

[ Szerkesztve ]


paolinho
(őstag)

Köszi, igen, ott be van jelölve nekem a Gmail, a Viber, és a Messenger is, de pl. a WhatsApp - ot nem is jeleníti meg. Ezt külön telepíteni kell az órára? És ha igen, akkor hogyan?


Lacielvtárs
(nagyúr)
Blog

nah ez nagyon jó kérdés...
nálam ott van beállítva minden és müködik...
hátha majd jönnek más jobban hozzáértő kollégák, mert nem tudom mi lehet nálad a gond, akkor :B


Diokhan
(addikt)
Blog

Igen, mindent külön kell telepíteni, hiszen nincs feltelepítve gyárilag. Egyébként hasonló kérdések feltételekor hasznos információ lenne, hogy milyen telefonnal használod az órát :)


paolinho
(őstag)

Samsung Galaxy S9+ amivel használom.


paolinho
(őstag)

Na sikerült egy kis előrelépést elérnem. A Galaxy Store a megoldás, legalább is néhány applikáció telepítésére (pl. HERE WeGo). Ja, és jelez a Messenger - re is már. Viszont a WhatsApp és a Viber megoldást igényelne az órán történő megjelenítést illetően. Erre van esetleg ötlet? A Viber látszik a Wearable Értesítések beállítás alatt, de a WhatsApp nem, és le sem tölthető az órához.


paolinho
(őstag)

Na jó, most már végképp nem értem, mi van. Most berezgett a teló egy WhatsApp üzenetre. Akkor lehet, már ez sem probléma.
Esetleg arra van megoldás, hogy ilyenkor életrekeljen a képernyő, és ott azonnal látható legyen, hogy mely forrásból, kitől, és milyen tartalmú üzenet jött?


Diokhan
(addikt)
Blog

Az, ha jólk tudomn, csak csukló emelésre működik, hiszen ha nem nézed meg, csak kivillan ,felesleges akku merítés.


paolinho
(őstag)

Aha, értem, köszi.
Végül is a lényeg hogy rezzenjen az óra üzenet érkezésekor, és ahogy tapasztalom, ezzel márt nincs problémám egyik chat-kommunikációs felület kapcsán sem.


Mr. Y
(senior tag)
Blog

Sziasztok!

Lent vagyunk feleségemmel Sárváron, és minden este kis levezetésnek úszunk egyet a gyógyfürdőben. Észre vettem, hogy a szilikon szíjon fehér cucc keletkezik, ha megszáradt, gondolom ez a vízben lévő vegyszereknek köszönhető.
Az volna a kérdésem, hogy elég-e a kötelező körök lejárása (hangszóró ön takarítás, lerázás), vagy mossam is el a szálláson alaposan?
Előre is köszönöm a válaszokat!


szpeti40
(addikt)
Blog

Szerintem csapvíz alatt azért öblitsd le.


Mr. Y
(senior tag)
Blog

Köszi, én is így gondoltam, csak.biztosra akartam menni :)


Diokhan
(addikt)
Blog

Szia!

Az a klór, mivel most a vírus miatt minden gyógyvíz túl van klórozva.
Csak lemosod és el fog tűnni.
Mivel ez nem közvetlenül az órához kapcsolódik, a HSZ-eket offoltam.


turbulencia8
(őstag)

Kapcsold be a nagy pontosságú gps mérést az edzés widgetnél (amin csak egy zöld futó ábra van)! Ott tudod beállítani azt is, hogy mit mutasson sport közben.


csalavr2
(friss újonc)

Szia. Megoldottad a Curve kártya gondot?. Nekem most jött meg és nem eszi meg.

üzenetek