üzenetek

hozzászólások


spanglee001
(addikt)

Kis help nem engedi az új esimet az óra a régióváltás miatt, amit a samsungpay miatt csináltam réges rég :D és már nem tudom hogyan kell visszaállítani gyárira, nincs már laptop amiben lenne wifi :F asszem btu-ra tettem egy leírás szerint. Azt sem tusom hogy mire kellene állítani és hogyan, hogy megegye a tékomos esimet :O


kazanka
(őstag)

Sziasztok! Ezeknél az okosóráknál /pl watch4 / a vérnyomás mérés csak samsung telefonnal működik?


ferenck
(senior tag)

Alapból igen, de vannak kerülő megoldások más órákhoz.


kazanka
(őstag)

Más telefonra gondolsz?


ferenck
(senior tag)

Igen, csak elírtam.


guriga1234
(addikt)

Jött frissítés az órára.


sbalu1
(senior tag)

Kösz, már telepítem.


mihaczitomi
(junior tag)

Sziasztok ,lehet egy bugyuta kérdésem ??? Az esim .Es órákhoz mindenképpen kell ,hogy az órához legyen aktiválva egy esim ??? anélkül nem múködik ????


PedroPascal
(senior tag)

Telekom tapasztalt. Sim vagy Esim, fő kártya mellé lehet kérni multisimet. A wearable appban kell megadni ezt, hogy az óra tudjon csatlakozni 4g-vel külön a hálózatra.


BG*
(csendes tag)

Az óra működni fog e-sim nélkül is, csak telefon nélkül men tudsz hívást indítani, fogadni, sms-t küldeni stb.


mihaczitomi
(junior tag)

értem .Köszönöm A válaszokat


kenwood
(veterán)
Blog

Kezdem megunni a Watch 46-ot,mar nezem az utodjat.
Az elso jelolt az Watch 5 pro volt. Tegnap megneztem a Media Martkban egy bekapcsolt peldanyt,es katasztrofa : lunetta nelkul korulmenyes a kezeles, a fenyezesen mar voltak sotet csikok (hibak), igy az kiesett.
En eddig a Garmint valami Amazfit alatt alsopolcos cuccnak tartottam, de igy picit utana nezve, a legtobb termekuk (papiron) meg a Samsungot is uti.
Megneztem par cikket,videot de par dolog nekem nem tiszta :
- Uzemidonel van okosora es gps. Ez pontosan mit jelent ?
Gpst csak akkor hasznal, ha a telot otthon hagyom, vagy minden 10 percnel hosszabb seta eseten az is bekapcsol automatikusan, es parhuzamosan hasznalja a gpst az ora es a telo is ?

Van valami amiben visszalepes lenne egy 100-150 ezres Garmin a meglevo oramhoz kepest?
Ami nekem fontos :
- outlook,messenger,teams ertesitesekbe legalabb bele tudjak nezni fizikai gomb ,vagy lunetta segitsegevel
- alvas figyeles
- 10 percnel hosszabb mozgas eseten automatikusan rogzitse az aktivitast
- min. 4 nap uzemido atlagos hasznaltnal (mint a mostani)

Van valakinek sajat tapasztalata kozep,vagy felsokategorias Garmin oraval ?

[ Szerkesztve ]


sziszi-fuszi
(senior tag)

Már az üzemidőnél elbukik a samu. Jó, ha másfél napig elmegy. Ha feltétlenül kell a minimum 4 nap, akkor nézz más után. :(


prokxy
(veterán)

Előrendelhető a Samu watch 6 széria. Van rá vmi kuponos okosság? :)


guriga1234
(addikt)

Érdekes. Nekem 5 napig megy.


kenwood
(veterán)
Blog

Szerintem o az ujabbakrol beszel. Ha az SM-R800 4 napnal kevesebbet megy, akkor ott szar valami beallitas, vagy eloregedett az akku.


Ferike81
(senior tag)

Nekem is elmegy simán 4 napot, pedig az állandó kijelzőn kívül minden megy rajta. Bár most vagy három hete megzizzent, mert napi 5-6 alkalommal automata úszásedzést írt. Lehet nem szerette a sós vizet, bár eddig nem volt a tengervízzel baja. Talán a mai nap az első, hogy "nem úsztam". Lehet megjavult/kiszáradt. Egyébként én is gondolkozok a cserén. Majd rákukkantok már mi van jó árban, bár gondolom a 6-os van vagy 2 kiló.


Arween
(senior tag)

Sziasztok, úgy néz ki eladom a Samsung telefonom ,egy xiaomi lesz helyette, hogyan tudom az eddigi mért adataimat átvinni a xiaomi telefonra, hogy ne megint 0-ról kelljen kezdenem a méréseket?


turbulencia8
(őstag)

En mostanaban neztem szet, szerintem nem jok az ujabb Wear alapu orak, rohejes az 1-2 napos uzemido, a Watch 5 Pro meg nagyon ronda ehhez kepest. Appok kapcsan szerintem pont eleg a Tizen is (pl. Locus maps, Gmaps, Komoot).
Ez a Watch 1 tenyleg idotallo cucc lett az 5 napos stabil uzemidovel. Nelem egyedul a Garmin Venu 2 plus tetszik, de az valoszinuleg joval butabb ennel.


Ferike81
(senior tag)

Nem merültem bele az új órákba még, de lehet időszerű lesz lassan. Most elszakadt a szíjam, de találtam rá egyet. Viszont ez az úszóedzés kezd uncsi lenni. Az utóbbi másfél hónapban már 25 órát úsztam. Ezen kívül amire használom azt tudja stabilan. Bár kíváncsi leszek, ha újrakezdem a futást ott nincs e valami zizi. Valami szenzor tuti nyűglődik benne. Csórikám már nagyon leharcolt, de munkásóra, így rátudok, hogy ütött kopott. Sajnos az új óra is így nézne ki egy év után. A feleségemnek Garmin van. Nagyon szereti, de Ő is a Samsung felé kacsintgat. Én nem vagyok sportember, csak hobbiból csinálom, nekem elég a Samu tudása. No meg a telefonnal is barátok.

üzenetek