üzenetek

hozzászólások


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Ocean's Eleven, csak kaszinó helyett csillagrombolót rámolnak ki, Andy Garciából meg Vader lett. Én adnám. :D


Zirowe
(nagyúr)
Blog

Akkor ez elöbbi a maga 2000es évek végével. ;]


nimfas
(addikt)

:DDD szééép :)


Dilikutya
(félisten)

Egy biztos, a küldetés sikeréért nem érdemes izgulni, így igazából az is mindegy, melyik lázadó marad életben, így is, úgy is hős lesz, a tervek alapján pedig Luke felrobbantja majd a Halálcsillagot 40 évvel korábban. Na b+, ezt most jól elspoilereztem. :P


Dilikutya
(félisten)

Egészen konkrétan nem érdekel, mit végzett, attól még tenyérbemászó kis kukac. Én is voltam 14 éves, akkor is irritáló lett volna. Mondjuk a videóiból nem az agyonművelt filmesztéta jön át.


xtremetuning
(addikt)

Tenyérbemászó/irritáló....mindent leírtál helyettem/előttem. Avval meg, hogy milyen iskolát végzett, inkább ne is vagdalkozzunk, mert csak még cinkesebb (a sulinak).


Polllen
(nagyúr)
Blog

A laza elengedi a dolgokat, nem kiborul. A csapkodás és hiszti nem a lazaság jele, hanem a tehetetlenségé. Jól ki is figurázza még a film is több helyen emiatt.

[ Szerkesztve ]


szupermacs
(veterán)
Blog

És (#1166) xtremetuning: Végre nem csak én gondolom így! :C Haverom állandóan amikor átjön, Szirmai filmkritikákat akar mutatni, hogy milyen jót csinált erről-arról a filmről. Én meg a fejemet fogom és képtelen vagyok megérteni, hogy azt a ripacskodást, hogyan lehet nem csak élvezni, de végignézni is. :DDD

Dancsó sem érdekelne senkit, ha nem egy idióta lenne, ahogy Szirmai is. De na, a pénz nagy úr, ami a nézőkből folyik be.


Polllen
(nagyúr)
Blog

A stílusa nem jön be, meg néha a mondandó sem, de alapvetően szoktak jó gondolatai lenni.


szupermacs
(veterán)
Blog

Az más kérdés. Nem a munkáját kritizáltam, hanem magát a performancet, amit előad.


S e t h
(nagyúr)

Azok akik sírnak, hogy nem kaptunk új történetet csak egy feldolgozást azért is sírnak, hogy Kylo nem olyan mint Vader.
Érted, változatosságra vágynak, de közben kell nekik egy übergonosz, mert anélkül xar és nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy itt egy cseperedőben lévő gonosz lelki tusáját látjuk.
Most akkor kell a változás vagy nem?Vader like gonosz kell, vagy kaphat egy kis szabad kezet a rendező?


no more
(addikt)

+1

Az előzménytrilógiával az volt a baj, hogy nem olyan, mint a régi, ez most olyan, mint a régi és ez sem jó. Milyen lehet akkor vajon egy jó Star Wars film, ha sem az első trilógia nem jó, sem az előzménytrilógia?


Alchemist
(addikt)

Kylo nem olyan mint Vader

Mintha "Jar Jar gének" is keveredtek volna a Skywalker családba. :)

Vader-nek tekintélye is volt, nemcsak az Erőt uralta, hanem a határozottság, a céltudatosság is sugárzott belőle.

Az ellentmondás abban van, hogy Kylo lehet egy problémás fiatal Sith-tanítvány... na ezen a szinten, mint az Első Rend vezetője..??
A fiatal tiszteket is figyelembe véve az Első Rend nem "náci birodalom", hanem egy félresikerült, inkompetens "hitlerjugend", akiknek éppen ölükbe hullott egy "csodafegyver".


S e t h
(nagyúr)

Vader ikonikus gonosz volt, szinte megismételhetetlen gonoszság lengte körül, amit elősegített az is, hogy nem nagyon dúskálhattunk a média által ránk tukmált karakterek között.

Manapság a fiatalok lefejezős videóktól kezdve Hannibal Lecteren át tapasztalják meg a gonoszság eszenciáját, magas a szint, ehhez mérten kellene vmi őserejűt prezentálni.

Én megelégszem azzal amit Kyloval elénk tálaltak, ez a faszi olyan vergődést mutatott be, ami mögött a nyafi Anakin elbújhat, mondhatni egy generációt ugrott ismét az átörökített tulajdonságok megjelenése, Solo a nyugalom szigete ehhez a két lábon járó termonukleáris töltethez képest, akiről senki sem tudja, hogy mikor robban és mit pusztít el.

Ami külön vicces, hogy sokan emos kölyökként aposztrofálják a kinézete miatt, leragadnak a külsőségeknél és el sem tudom képzelni milyen karakter lett volna számukra megfelelő.

Én rajongóként jól szórakoztam, jó film, de messze nem tökéletes. Kaptam az univerzumomba egy újabb sztorit, ami köszönöm szépen jólesett.

Ja, reagálva még arra amit írtál.
Számomra nem egyértelmű a hierarchia az első rend oldalán, főleg a vezetőség marakodása miatt, mintha valóban egy szervezetlen csürhe lenne, amely meg is kapta az első pofonját a lázadóktól. Kérdés, hogy Snoke mit tud kihozni Kyloból és ezáltal kapunk-e egy Vaderhez mérhető pusztító erőt, ami képes gatyába rázni őket.


Alchemist
(addikt)

Szerintem igazából egyik Star Wars film sem volt "rossz", csak egyikbe-másikba belecsúsztak zavaró részletek... és persze észrevehető, hogy az eredeti célcsoport leginkább azok a gyerekek és kamaszok, akik képregényeken (az atom-kor "Grimm-meséin" :) ) nőttek fel és egyúttal szívesen cibálják el az egész családot a moziba, ha szerintük jó szórakozásra lehet számítani.

üzenetek