üzenetek

hozzászólások


S e t h
(nagyúr)

Vader ikonikus gonosz volt, szinte megismételhetetlen gonoszság lengte körül, amit elősegített az is, hogy nem nagyon dúskálhattunk a média által ránk tukmált karakterek között.

Manapság a fiatalok lefejezős videóktól kezdve Hannibal Lecteren át tapasztalják meg a gonoszság eszenciáját, magas a szint, ehhez mérten kellene vmi őserejűt prezentálni.

Én megelégszem azzal amit Kyloval elénk tálaltak, ez a faszi olyan vergődést mutatott be, ami mögött a nyafi Anakin elbújhat, mondhatni egy generációt ugrott ismét az átörökített tulajdonságok megjelenése, Solo a nyugalom szigete ehhez a két lábon járó termonukleáris töltethez képest, akiről senki sem tudja, hogy mikor robban és mit pusztít el.

Ami külön vicces, hogy sokan emos kölyökként aposztrofálják a kinézete miatt, leragadnak a külsőségeknél és el sem tudom képzelni milyen karakter lett volna számukra megfelelő.

Én rajongóként jól szórakoztam, jó film, de messze nem tökéletes. Kaptam az univerzumomba egy újabb sztorit, ami köszönöm szépen jólesett.

Ja, reagálva még arra amit írtál.
Számomra nem egyértelmű a hierarchia az első rend oldalán, főleg a vezetőség marakodása miatt, mintha valóban egy szervezetlen csürhe lenne, amely meg is kapta az első pofonját a lázadóktól. Kérdés, hogy Snoke mit tud kihozni Kyloból és ezáltal kapunk-e egy Vaderhez mérhető pusztító erőt, ami képes gatyába rázni őket.

üzenetek