üzenetek

hozzászólások


Alchemist
(addikt)

Nemcsak Kylo Vader-hez képest, de Hux tábornok Tarkin-hoz képest is elégg halvány...


sad_Vamp
(őstag)

Az ő szerepére valami Karl Urban féle színészt tudtam volna elképzelni (mármint arcberendezésre) ő tud nagyon szigorúan nézni :) Meg én pl. a "szép" gonoszokat valahogy midnig félelmetesebbnek/veszélyesebbnek találtam mint a csúnyákat.


no more
(addikt)

Így van. Kylo egy igazi pszichopata, aki bárkit, bármit elpusztít csak, hogy elérje a célját. Ha megtanulja kezelni a dühét és Sith lesz belőle, simán túltehet Vaderen majd.

(#1180) Alchemist: Egyetértek! :)

[ Szerkesztve ]


Ragnar_
(addikt)

Ugye Snoke és Kylo a sötét oldal a galaxis azon vidékén, ha azt veszed alapul Kylo bármelyik sima járókelőnél többet tud a sötét oldalról, hogy miért viszonylag kevés tudással állították át ? Mert akkor még könnyebb. Lényeg a lényeg, Kylo még így is sokkal erősebb, mint bárki az első rendnél, hát ezért az első rend vezetője.

Ha már Vader szóbakerült ő se volt tévedhetetlen, megléptek a kiszabadított hercegnővel a Halálcsillagról, majd fölrobbantották az.

[ Szerkesztve ]


no more
(addikt)

5 Oscarra jelölték az Ébredő Erőt. :)


[CS]Blade2
(addikt)

Kylo számomra nem gonosz, hanem egy sérült gyerek. Megölte az apját, de ettől nem tudom gonosznak tekinteni. Az eddig látottakból azt tudom elképzelni, hogy a szülők nem nevelték rendesen, magára hagyták, és rossz társaságba keveredett, vagy már ilyen sérülten született. Agyilag zokni a csávó. Nem a faternak kellett volna megpróbálni visszahozni a jó oldalra, nem egy pszichológus-t kellett volna küldeniük, és akkor ketten megbeszélik, hogy ne akarja kinyírni a szüleit, meg, hogy jöjjön vissza a világos oldalra.

A Walking Dead-ben (SPOILER! jön) van két kis lány, és az egyik megöli a húgát, hogy az átváltozzon. Na most ez a kis lány szerintem egy agyilag sérült gyerek volt, bekattant. Egerekkel etette a zombikat, stb. Kylo nekem ilyen. Ugyanitt a gonosz pl.: a kormányzó. És akkor nem valami jó példát választottam, mert ő egy velejéig gonosz fa*z, egy szemét g.i, csak ebben a sorozatban pont a gonosz is egy bekattant sérült tag. Remélem azért átjön a különbség.

Értem én, hogy mi volt az elképzelés, hogy most a jó átállt, és azon őrlődik, hogy a sötét oldalon maradjon, és elkövet egy olyan dolgot, amit még a Vader sem tett meg (megöli a fiát), csak itt az apját, és ezzel végleg elveszik benne minden jó, és velejéig gonosz lesz.
Csak a helyzet, hogy ebből egyedül ez jött le, hogy mit akarhattak.
Egyébként röhögtem, amikor elkezdett hisztériázva csapkodni, és elcseszte azt a jelenetet is, amikor megöli az apját. Az ember azt gondolja, amikor találkoznak, hogy "Han, vágd pofán a taknyos kölyköt, attól biztos észhez tér" aztán megkapja a nagy jelenetet, ami megmosolyogtató volt. Egyáltalán nem azt kaptam, amit vártam. Semmi drámai pillantat, semmi nagy mondat, nagy jelenet. Nem hiányzott abban a pillanatban Han, és nem utáltam meg a sérült gyereket, hogy ez az aljas, szemét g.i mit tett. Ami pedig még rátesz a lapáttal, hogy úgy látszott, hogy a filmben levő jó oldali karakterek sem igazán tartják gonosznak, jó lenne az egész galaxisnak, ha ez a tag befordulna.

[ Szerkesztve ]


Alchemist
(addikt)

(Egyébként jogos) technikai Oscar jelölés mind, véletlenül sem a forgatókönyv vagy a színészi játék díjazásáról szólnak.


Ragnar_
(addikt)

Az SW nem az a műfaj amelyikben pszichológusok és hétköznapi rosszalkodikagyerek problémák fordulnak elő. Ha te ilyen dimenziókban nézted akkor egyszerűen nem neked való a film .

[ Szerkesztve ]


Alchemist
(addikt)

Ja, vakok között a félszemű is király. :)
(már korábban elhullott az elit SS - nosza, sorozzuk be a hitlerjugend-eket)


nimfas
(addikt)

"Ha már Vader szóbakerült ő se volt tévedhetetlen, megléptek a kiszabadított hercegnővel a Halálcsillagról, majd fölrobbantották az."

Nem nézted elég figyelemmel az EP 4-et... Mivel Vader és Tarkin engedték hogy megszökjenek egy nyomkövetővel a Falcon-on.


MichaelSD
(őstag)

Na ez gáz! Rendben van, hogy jópofa szórakoztató termék, de azért oscart adni neki....
Rengeted film hozza ezt a vizuális szintet.

[ Szerkesztve ]


ZavaBalazs
(őstag)

ez mondjuk szerintem egy elég kemény plot hole a 4. részben. Leia elmondja, hogy egyszerűen elengedték őket, mert nyomkövetőt helyeztek el a hajón - majd leszállnak a szupertitkos lázadó bázison, kiadva a helyzetüket. :C

és ha már a 7. rész egy 4. rész remake, ezt a plot holet is átmentették, Solo közli, hogy kell egy tiszta jármű, mielőtt továbbmennének, aztán inkább mégis a falconnal mennek az ellenálláshoz. :DDD

ezt, meg azt, hogy a teljes vezérkar a seggén ülve várja, hogy a bolygót felrobbantsák, ha nem sikerülne a lázadó akció, sosem értettem.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Szerintem nem nagyon olvastad el azokat a hozzászólásokat, amiket megpróbáltál összefoglalni. :N


no more
(addikt)

Szerintem odafent a nagyok ezt jobban tudják. :P


Alchemist
(addikt)

leszállnak a szupertitkos lázadó bázison, kiadva a helyzetüket.

Kellett az R2D2-ban tárolt info, ebben gyorsan akartak előrelépni. Ha ennek alapján nem sikerül a halálcsillagot felrobbantani, úgyis mindegy, ekkora pusztító erő elől úgysem lehet a végtelenségig menekülni.


Xaels
(félisten)
Blog

Vizuálisan szvsz tavaly a Mad Max mindent vitt. Egyébként amögött számomra egyértelműen az SW volt még ott, de nem is nagyon voltak vizuálisan olyan kifejezetten jó filmek ezeken kívül.


Ragnar_
(addikt)

Ez igaz :) de a Birodalom visszavágban is meglépett Luke és a Halálcsillag ostroma már nem volt tervezett fail.

[ Szerkesztve ]


bucsher
(őstag)

Semmilyen film nem hozza ezt a vizuális szintet. CGI szemét az van bőven, az igaz.


nimfas
(addikt)

Sajnos megint fail...

A Jedi visszatérben az uralkodó szivárogtatta ki azt a fals infót hogy a Halálcsillag nem üzemel, mert így nem kell menni sehova, házhoz jön az egész flotta. El lehet egyben pusztítani a lázadókat, lásd csillagromboló flotta elzárta a menekülő utat.

Az ilyen taktikai húzásokat hiányoltam az új részből!
Történetileg egy nagy szar lett. Egy kocsmai sörözés mellett pár rajongó jobb sztorit összehozott volna...

[ Szerkesztve ]


[CS]Blade2
(addikt)

Pont azt mondom, hogy nem azt kaptam, amit vártam. Szemét g.i gonosz helyett egy sérült, zokni gyereket. SW-ban ne legyen ilyen. Kylo karakterére ott vannak az elvont filmek.

üzenetek