üzenetek

hozzászólások


[CS]Blade2
(addikt)

Kylo számomra nem gonosz, hanem egy sérült gyerek. Megölte az apját, de ettől nem tudom gonosznak tekinteni. Az eddig látottakból azt tudom elképzelni, hogy a szülők nem nevelték rendesen, magára hagyták, és rossz társaságba keveredett, vagy már ilyen sérülten született. Agyilag zokni a csávó. Nem a faternak kellett volna megpróbálni visszahozni a jó oldalra, nem egy pszichológus-t kellett volna küldeniük, és akkor ketten megbeszélik, hogy ne akarja kinyírni a szüleit, meg, hogy jöjjön vissza a világos oldalra.

A Walking Dead-ben (SPOILER! jön) van két kis lány, és az egyik megöli a húgát, hogy az átváltozzon. Na most ez a kis lány szerintem egy agyilag sérült gyerek volt, bekattant. Egerekkel etette a zombikat, stb. Kylo nekem ilyen. Ugyanitt a gonosz pl.: a kormányzó. És akkor nem valami jó példát választottam, mert ő egy velejéig gonosz fa*z, egy szemét g.i, csak ebben a sorozatban pont a gonosz is egy bekattant sérült tag. Remélem azért átjön a különbség.

Értem én, hogy mi volt az elképzelés, hogy most a jó átállt, és azon őrlődik, hogy a sötét oldalon maradjon, és elkövet egy olyan dolgot, amit még a Vader sem tett meg (megöli a fiát), csak itt az apját, és ezzel végleg elveszik benne minden jó, és velejéig gonosz lesz.
Csak a helyzet, hogy ebből egyedül ez jött le, hogy mit akarhattak.
Egyébként röhögtem, amikor elkezdett hisztériázva csapkodni, és elcseszte azt a jelenetet is, amikor megöli az apját. Az ember azt gondolja, amikor találkoznak, hogy "Han, vágd pofán a taknyos kölyköt, attól biztos észhez tér" aztán megkapja a nagy jelenetet, ami megmosolyogtató volt. Egyáltalán nem azt kaptam, amit vártam. Semmi drámai pillantat, semmi nagy mondat, nagy jelenet. Nem hiányzott abban a pillanatban Han, és nem utáltam meg a sérült gyereket, hogy ez az aljas, szemét g.i mit tett. Ami pedig még rátesz a lapáttal, hogy úgy látszott, hogy a filmben levő jó oldali karakterek sem igazán tartják gonosznak, jó lenne az egész galaxisnak, ha ez a tag befordulna.

[ Szerkesztve ]

üzenetek