[Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel! - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


kgymac
(őstag)

Böngésző cache-t, cookie-kat ürítenék, mert nálam rendben megy minden FFoxal (igaz, régi 56.0.2-t használok pár plugin miatt), egyből xiaomi-s felület fogadott az új router flashelése után is.

Más. Most flasheltem a második 3G-met (ma jött meg ebay-ről, tréfamentesen, bár erősen határ felett lett volna). Pár megjegyzés: a korábbi 3G routerhez letöltött dev fw simán felment, de az ahhoz töltött ssh.bin sikeres flash után nem volt ssh kapcsolat. Letöltöttem hozzá a xiaomi-tól újra az ssh.bin-t, azzal flashelve már volt kapcsolat a prometheus-ban.
A mentés csak harmadszorra sikerült, az első két próbálkozáskor be volt dugva a wan kábel, a harmadiknál már nem. Az új router-t a prometheus nem teljesen 3g-nek azonosította (gyári verziót nem tudott kiírni), a figyelmeztetés után sikeresen lehetett padavan-ra flashelni. A mentésre is problémát írt összegzésként, bár partíciónként sikeresen logolt minden file-t, talán a scriptben lehet valami bibi. A flash előtt diskinternallal ellenőriztem a mentést, minden rendben volt (a padavan 99-es verziókat használtam, csak ap-ként fog működni)

üzenetek