üzenetek

hozzászólások


bkercso
(nagyúr)
Blog

Nekem 15 év után sikerült olyan elektronikákat építenem, amikre már kihúztam magam. De mai szemmel azok se tűnnek már olyan nagy számnak. ;)
Szóval jó lesz ez, csak tartsd az irányt és képezd magad. Ha minden nap foglalkozol vele 2-4 órát, pár év múlva biztosan lesz eredménye.

Lelkiállapot: tartalomgyártóként ez a kulcs szerintem. Ha nem vagy örömteli állapotban, szerintem nem érdemes szöveget írni vagy felvenni, mert minden átjön. Témát keresni, animálni, sétálni az erdőben persze lehet. :D Először érezd jól magad, aztán a nézőid is úgy fognak tenni! (Ahhoz meg lehet, hogy az életmód terén kell kicsit tájékozódni és változtatni. :F )

Szerk.:
Megnéztem a kötelező olvasmányosat... A véleménynyilvánítás és a tájékoztatás két különböző dolog, ami szerencsés lenne szétválasztani. Én. kb. a kötelező olvasmányok felét olvastam el anno - amit nagyon untam, azt nem. Olyan hangulatuk volt, amivel különben nem találkoztam volna, lévén az ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő irodalom érdekel, a szépirodalomra sajna nem nagyon szánok időt azóta sem. Én valahogy érdekesnek találtam a régi korokat, amikről szóltak. :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek