üzenetek

hozzászólások


tordaitibi
(veterán)
Blog

Tulajdonképpen nem rosszak.
Engem megnyertél, én nagyon sokat nézek ilyesmit.

Ha nagyon megtágítom a horizontot mondhatnám hogy beálltál egy sorba, amibe kismillióan vannak már.
És mindjárt hozzátenném hogy a kismillió mind egyedi és ezalól nem vagy kivétel. Eléggé egyediek ezek a videók.

Nekem egy kifogásom van, nem is kifogás hanem erősen magam felé hajló szubjektivitás.
Nekem nagyon rövidek, épp csak érintenek egy-egy témát. Tiktokos snitteknél hosszabbak, ez természetes hisz más a mondanivalójuk, de ahhoz hogy igazán ismeret nyújtson, ahhoz meg rövidek. Emiatt elmondható hogy van információtartalom de elég felületes.
Mondom nekem..! mert én így 60 felé szívesen belemerülök egy jó témájó ismeretterjesztő videóba akár 30-40 percre is. Pl. imádom a mélytengeri doku, féldokufilmeket, ott nem zavar az se ha 60-80 perces.
Igaz a célközönséged inkább a fiatalok, nekik elég lehet ez a tartalom is, esetleg figylemfelkeltőnek és akkor tovább keresgél ha érdekli, pl. a hallással kapcsolatosan én biztosan mélyebbre ásnék. Azért feltételes módba mert én ismerem de akinek ez új, lehet ad egy motivációs lökést.

A humorod nem olyan karcos, inkább angolos szerintem. Ebbe a rossz hogy nem mindenkinek esik le, a jó hogy aki leveszi az legalább megüt egy minimális szintet.

Mindenképp csináld tovább, ha meg mint mondtad, saját magad is szórakozol és közben jólérzed magadat akkor hajrá.

Nyithattad volna a hozászólásokat, így olyan hülyén érzem magam elsónek.


hege8888
(aktív tag)
Blog

" A magánéletemben akad már olyan személy, aki igyekszik lebeszélni engem a tartalomgyártásáról, mondván, ha eddig nem történt jelentős áttörés, akkor bizony már ezután sem fog, és egyébként is nagyon sok időmet veszi el.

Ezt én nem vagyok hajlandó elfogadni. Sokat fejlődtem. Megtaláltam a "

Nem is kell ráhallgatnod.. Teszem azt, most elkezdtél volna kocogni, és örömed leled benne, (ez aa lényeg) akkor most ne fuss többet, mert nem indulsz és érsz el eredményt futóversenyeken??


sztanozs
(veterán)
Blog

Meghallgattam par videot, es azt kell mondjam, hogy sajnos a hangod es az artikulaciod nem tul megkapo. Ha tenyleg sikeres szeretnel lenni, mint tartalomgyarto, akkor szerintem vegyel par plusz nyelv/nyelvtan es/vagy logopedia orat.


totron
(addikt)

Mindenre akar lőni és ez így izzadtság szagú, még azt sem tudja elhitetni velem, hogy önmaga öröméért történik (még akkor sem, ha úgy van, de ezt kevésbé hiszem). Önismeret/önmegtalálás kell ide, aztán az önazonosság adta kisugárzás h)meghoz minden más vágyottat is, persze akkor már jóllehet más lesz a cél.


erahurka
(félisten)
Blog

Önreklám kimehet címlapos írásként? :F


benedekco
(addikt)

Nagyon haloványan tartozik ide. Justvidman interjú.


Armandus
(junior tag)

Találomra megnéztem a Coca Coláról készült videót.

A pozitívumokkal kezdenék:
- Az animáció nem néz ki rosszul
- A videó hosszúsága pont megfelelő

Építő jellegű kritika:
- A videóban megpróbálsz szellemes lenni, ez inkább izzadtságszagú volt. Egyáltalán nem érződik természetesnek az előadásod, nagyon is mesterkélt és kimért. Ahogy fentebb is írták, egy kicsit a nyelvvel játszanod kéne és ne legyen ennyire egyértelmű hogy éppen valamit felolvasol.

Ez egy alap, ezt lehet tovább fejleszteni. Csak az a kérdés hogy egész pontosan mit szeretnél ezzel elérni? Meg szeretnél ebből élni? Mert ahhoz ez kevés lesz. Szeretnél magadnak egy hobbit? Arra tökéletes.


ComingSun
(újonc)
Blog

Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat. Én is így gondolom.

[ Szerkesztve ]


ComingSun
(újonc)
Blog

Köszönöm a tanácsot. Igyekszem majd e téren fejlődni.


ComingSun
(újonc)
Blog

Nem reklámnak szántam, és nem is kértem senkitől, hogy iratkozzon fel rám. Inkább az őszinte visszajelzések érdekelnek, hogy fejlődhessek. Sajnálom, hogy ez nem jött át.

[ Szerkesztve ]


ComingSun
(újonc)
Blog

Köszönöm a tanácsokat.
Nem szeretnék ebből megélni. Néhány éve azon kaptam magam, hogy túlzottan beszűkült a látóköröm, ami nagyon zavart. Elkezdtem különböző dolgoknak utána olvasni, hogy kicsit képezzem magam.
Az animációzás például mindig is nagyon érdekelt, így belevágtam. A sok érdekesség amiről olvasok pedig jó témát biztosítanak a gyakorláshoz.
A YouTube-ból egy nagyon szűk elit tud csak megélni és én ebbe sose fogok beletartozni.
Viszont animátorként esetleg majd egyszer talán lesz lehetőségem, ha a tudásom már megfelelő lesz.


ComingSun
(újonc)
Blog

Önmagam örömére készítem ezeket a videókat, ezt nyugodtan elhiheted.
Nem lenne értelme valamit több mint négy éve csinálni, ha az nem szórakoztat. Nincs ember, aki így tenne. Azok két hónap után feladják, mert nincs nézettség.
Ennek ismeretében már rá jöhettél, hogy az önismeretről, önmegtalálásról, önazonosságról szóló szöveged sem állja meg a helyét.
A "mindenre akar lőni és ez így izzadtság szagú" inkább azért lehet, mert még nem találtam meg a megfelelő mértékeket.
Azt viszont sajnos kicsit bánom, hogy másfél hónapja, nem éppen a megfelelő lelki állapotban írtam meg ezt a bejegyzést, mert ez lehet kihatott a hangulatára.
Mindenesetre köszönöm az észrevételt. Ebből is tudok végső soron fejlődni.


ComingSun
(újonc)
Blog

Teljesen igazad van. Nekem kellett volna megnyitnom a hozzászólásokat. A védelmemre szóljon, hogy ezt a bejegyzést több mint egy hónapja írtam és azt hittem, hogy rég elutasították.
Ezek a videók tényleg inkább figyelemfelkeltőnek készülnek. Igyekszem a fontosabb információkat néhány perc alatt elmondani, a többi pedig már a megtekintőn múlik.
Igazából ez a koncepció azért alakult így ki, mert ha egy adott témát teljesen körbe akarnék járni, akkor évente körülbelül egy videót tudnék elkészíteni, és félő, hogy sokakat éppen azért nem érdekelne, mert túl száraznak tartanák. Sajnos sok minden marad így a "vágószobába", de reménykedem, hogy így is tudok új információkkal szolgálni.
Az angol humort nagyon szeretem, úgyhogy ezt bóknak veszem és köszönöm a biztató szavakat.

[ Szerkesztve ]


ComingSun
(újonc)
Blog

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólását.

A bejegyzés írása óta már további négy videóval bővült a csatorna.

Gondoltam belinkelem őket is ide.

Fogadjátok szeretettel.

HÁNY KÉRDÉSRE TUDOD A VÁLASZT?

KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK! DE MIÉRT?

A PESTISDOKTOROK TÖRTÉNETE: Mi volt az a furcsa ruházat, amit viseltek, és miért?

A HATÁROK NÉLKÜLI SZÉPSÉG, vagyis a Niagara-vízesés, az örök szökőkút!

[ Szerkesztve ]


tordaitibi
(veterán)
Blog

Nézd nekem bejön, olyan kis szórakozás+némi kicsi ismeretterjesztés.
Szerintem erre van igény, a mai rohanó világba tán nem is kell hosszabban taglalni bármit is. Kapkod a fiatalság.

Más lehet val.szeg az értékrendünk, az érdeklődési körünk és az elvárásunk. Meg a korunk is asszem. de ez nem baj.
Ezért kelnek el a sovány és a ducika csajok, ezért van bor meg sör és Ferrari meg Dacia.

Énnekem átjön a rövid snitteken is hogy ő szereti ezt csinálni és valóban szórakoztatja.
Az hogy elismerés és hatásvadászat, netán magamutogatás a cikk célja vagy csak szerette volna megosztani amit épp művel, azt döntse el mindenki magába.


bkercso
(nagyúr)
Blog

Nekem 15 év után sikerült olyan elektronikákat építenem, amikre már kihúztam magam. De mai szemmel azok se tűnnek már olyan nagy számnak. ;)
Szóval jó lesz ez, csak tartsd az irányt és képezd magad. Ha minden nap foglalkozol vele 2-4 órát, pár év múlva biztosan lesz eredménye.

Lelkiállapot: tartalomgyártóként ez a kulcs szerintem. Ha nem vagy örömteli állapotban, szerintem nem érdemes szöveget írni vagy felvenni, mert minden átjön. Témát keresni, animálni, sétálni az erdőben persze lehet. :D Először érezd jól magad, aztán a nézőid is úgy fognak tenni! (Ahhoz meg lehet, hogy az életmód terén kell kicsit tájékozódni és változtatni. :F )

Szerk.:
Megnéztem a kötelező olvasmányosat... A véleménynyilvánítás és a tájékoztatás két különböző dolog, ami szerencsés lenne szétválasztani. Én. kb. a kötelező olvasmányok felét olvastam el anno - amit nagyon untam, azt nem. Olyan hangulatuk volt, amivel különben nem találkoztam volna, lévén az ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő irodalom érdekel, a szépirodalomra sajna nem nagyon szánok időt azóta sem. Én valahogy érdekesnek találtam a régi korokat, amikről szóltak. :R

[ Szerkesztve ]


ComingSun
(újonc)
Blog

Köszönöm a bátorítást és a tanácsot neked is.

Igyekszem kettéválasztani a véleménynyilvánítás és az ismeretterjesztést.
Jelenleg három sorozat fut a csatornámon.

A Random Tudás egy teljes egészében ismeretterjesztő sorozat, ahol nagyon ragaszkodom a tényekhez. Az egyiptomi piramisokról például akartam készíteni egy videót, de félkészen maradt, mivel túl sok ellentmondást, spekulációt találtam a témába és nem akartam találgatásokra hagyatkozni. Mit ne mondjak, nagy érvágás volt több óra animációzás és szövegírás után, de nem bántam meg ezt a döntésem.

Az OKULJUNK EGYÜTT sorozat tulajdonképpen egy kvíz videósorozat. Videónként van öt kérdés, amit egyenként felteszek, majd egy kis idő elteltével megválaszolom azokat és néhány plusz információt is megosztok az adott témába.

Az AniMonológok sorozat viszont teljes mértékben szubjektív. A kötelező olvasmányokról szóló videóm ebbe a sorozatba tartozik. Egyébként nagyon jó beszélgetések alakultak ki a kommentszekcióban a kötelező olvasmányokról. Fontosnak tartom, hogy azért néha ilyen személyesebb videó is kikerüljön a csatornára. Nem várom el senkitől, hogy egyet értsen velem, csak elmondom az álláspontomat és szívesen meghallgatom a másik oldalt.
Tervezek egy hasonlót az emberek kommunikációs szokásairól a XXI. században is, mert az is megér egy misét szerintem.

Én is főleg szórakoztató irodalmat fogyasztok, bár mostanság Charles Bukowski, valamint Anthony Burgess eléggé nagy hatással volt rám.


lomposfarkas
(tag)

"aki igyekszik lebeszélni engem a tartalomgyártásáról, mondván, ha eddig nem történt jelentős áttörés, akkor bizony már ezután sem fog, és egyébként is nagyon sok időmet veszi el. Ezt én nem vagyok hajlandó elfogadni."

Nem is kell elfogadni. Mondjuk nem mindig könnyű figyelmen kívül hagyni a lecseszéseket. Az én hobbim alig érint valakit az országban és én is megkaptam párszor, hogy butaság, mert csak az időt meg a pénzt viszi. A csellengéseim közben jöttem rá, hogy van olyan embertipus, akinek a világnézetéből teljesen hiányzik a "szabadidő" vagy a "hobbi" fogalom, szó szerint nem is érti, hogy lehet valamivel szórakozásból foglalkozni, amivel nem lehet pénzt keresni.


bkercso
(nagyúr)
Blog

Jelenleg három sorozat fut a csatornámon.
Clear! :R

Az egyiptomi piramisokról például akartam készíteni egy videót, de félkészen maradt, mivel túl sok ellentmondást, spekulációt találtam a témába és nem akartam találgatásokra hagyatkozni.
Pedig ennyi ezer év távlatából meg kell barátkozni a találgatásokkal. Csak tudni kell róluk, hogy azok. Én mindenképp beletenném Davidovits prof. munkásságát, aki egy egyiptomi kövön leírva találta meg egy geopolimer receptjét - amit reprodukált is -, így fedezte fel ezt a kötőanyagcsaládot.
Illetve Jean-Pierre Houdin belső rámpa felfedezése is bebizonyosodott - bár már évtizedekkel ezelőtt kimérték mikrogravitációs mérésekkel.
(Az UFÓ-kat viszont kihagynám... :DDD )

[ Szerkesztve ]

üzenetek