üzenetek

hozzászólások


ComingSun
(újonc)
Blog

Köszönöm a bátorítást és a tanácsot neked is.

Igyekszem kettéválasztani a véleménynyilvánítás és az ismeretterjesztést.
Jelenleg három sorozat fut a csatornámon.

A Random Tudás egy teljes egészében ismeretterjesztő sorozat, ahol nagyon ragaszkodom a tényekhez. Az egyiptomi piramisokról például akartam készíteni egy videót, de félkészen maradt, mivel túl sok ellentmondást, spekulációt találtam a témába és nem akartam találgatásokra hagyatkozni. Mit ne mondjak, nagy érvágás volt több óra animációzás és szövegírás után, de nem bántam meg ezt a döntésem.

Az OKULJUNK EGYÜTT sorozat tulajdonképpen egy kvíz videósorozat. Videónként van öt kérdés, amit egyenként felteszek, majd egy kis idő elteltével megválaszolom azokat és néhány plusz információt is megosztok az adott témába.

Az AniMonológok sorozat viszont teljes mértékben szubjektív. A kötelező olvasmányokról szóló videóm ebbe a sorozatba tartozik. Egyébként nagyon jó beszélgetések alakultak ki a kommentszekcióban a kötelező olvasmányokról. Fontosnak tartom, hogy azért néha ilyen személyesebb videó is kikerüljön a csatornára. Nem várom el senkitől, hogy egyet értsen velem, csak elmondom az álláspontomat és szívesen meghallgatom a másik oldalt.
Tervezek egy hasonlót az emberek kommunikációs szokásairól a XXI. században is, mert az is megér egy misét szerintem.

Én is főleg szórakoztató irodalmat fogyasztok, bár mostanság Charles Bukowski, valamint Anthony Burgess eléggé nagy hatással volt rám.

üzenetek