üzenetek

hozzászólások


k850
(addikt)

Úgy látom, hogy sokszoros képzavarba vagy. A SE K800 és a K850 akármilyen hihetetlen mindkettő telefonkészülék, ami a mai értelemben multimédiás tartalmakkal is bír. Ha csak a kamera a lényeg számodra, akkor valami Samsung készüléket kellett volna venned, ezen a téren talán nekik van a legsikeresebb modellek.

Egyébkén nem ártana, ha egy-két formai szokást te is elfogadnál, a nagy betű használata ORDÍTÁST jelent itt a fórumon. :K A másik, kinek ordítozol? Használd a válasz opciót, akkor könnyebben tudjuk, hogy kit szólítottál meg.

Nem szerencsés dolog a két készülék összehasonlítása, mert nem egy időben jelentek meg.
A K800-as készülék egy remek darab volt saját korában, de lassan elavult, helyette jöttek az újabb készülékek, mint a K850 is. Mind hardveresen, mint szoftveresen sokat fejlődött a K800-hoz képest.
- szebb és nagyobb kijelző
- flash támogatás
- fejlettebb NetFront böngésző
- fejlettebb java platform
- érintő gombok
- kétféle memória kártya kezelés
- egyedi külső ( kisajtó, billentyűzet)
- fejlettebb médialejátszó
- RSS olvasó
- stb
[K800], [K850]

Valóban a K850 sokan kritizálták a kamerája miatt, de nem olyan vészes a dolog, mint ahogy kihangsúlyozod.
A sors iróniája, hogy neked pont a kamera a legfontosabb, pedig a K850 egy sok oldalú készülék, amit egy hozzáértő tulaj remekül ki tud használni. Egy sarkalatos pont van még ezzel a típussal, sok volt a hibás darab. Félő, hogy te is egy ilyet szereztél be, vagy egy leharcolt típust új ruhában.
Nekem a hibái miatt is a kedvenc típusom volt, de ez már a múlt, haladj te is a korral!
;)

üzenetek