üzenetek

hozzászólások


nogec
(csendes tag)

ÉPEN EZÉRT JÓ A K800,MERT SZINTE OLYAN KÉPEKET CSINÁL MINT EGY PROFI KAMERA,ÉS EZ MINDIG A ZSEBBEN VAN , A K850-T VISZONT VISSZAFEJLESZTETTÉK A K750 SZINTJÉRE AMI 2 MPIX.VOLT.A HÉTEN ELVISZEM A SZERVÍZBE,HOGY TEGYÉK RÁ AZ R1FA035 SZOFTVERT, NEM TUDOM EZ SEGÍT-E .NAGY MARHA VOLTAM AMIKOR MEGVETTEM EZT A SZART,MÉG SZERENCSE ,HOGY NEM ADTAM EL A K800-AT :W :W :W :((

[ Szerkesztve ]


zho-lee
(addikt)
Blog

Szia!
Annak idején a TopSe orosz oldalon fenn volt minden hozzá, és A2 uploaderrel 2 perc alatt ki lehettt cserélni a kamera, a zene stb szoftverét.
Beírod a keresőbe, hogy K850i, és meg lesz a modded camera soft, és az a2 uploader is, tuti. Az A2 használata.
Nézz utána, és ha nem találod, vagy elakadsz, akkor vedd fel a kapcsolatot Lasy mesterrel.
Segíteni fog, mindenkivel azt teszi.


k850
(addikt)

Úgy látom, hogy sokszoros képzavarba vagy. A SE K800 és a K850 akármilyen hihetetlen mindkettő telefonkészülék, ami a mai értelemben multimédiás tartalmakkal is bír. Ha csak a kamera a lényeg számodra, akkor valami Samsung készüléket kellett volna venned, ezen a téren talán nekik van a legsikeresebb modellek.

Egyébkén nem ártana, ha egy-két formai szokást te is elfogadnál, a nagy betű használata ORDÍTÁST jelent itt a fórumon. :K A másik, kinek ordítozol? Használd a válasz opciót, akkor könnyebben tudjuk, hogy kit szólítottál meg.

Nem szerencsés dolog a két készülék összehasonlítása, mert nem egy időben jelentek meg.
A K800-as készülék egy remek darab volt saját korában, de lassan elavult, helyette jöttek az újabb készülékek, mint a K850 is. Mind hardveresen, mint szoftveresen sokat fejlődött a K800-hoz képest.
- szebb és nagyobb kijelző
- flash támogatás
- fejlettebb NetFront böngésző
- fejlettebb java platform
- érintő gombok
- kétféle memória kártya kezelés
- egyedi külső ( kisajtó, billentyűzet)
- fejlettebb médialejátszó
- RSS olvasó
- stb
[K800], [K850]

Valóban a K850 sokan kritizálták a kamerája miatt, de nem olyan vészes a dolog, mint ahogy kihangsúlyozod.
A sors iróniája, hogy neked pont a kamera a legfontosabb, pedig a K850 egy sok oldalú készülék, amit egy hozzáértő tulaj remekül ki tud használni. Egy sarkalatos pont van még ezzel a típussal, sok volt a hibás darab. Félő, hogy te is egy ilyet szereztél be, vagy egy leharcolt típust új ruhában.
Nekem a hibái miatt is a kedvenc típusom volt, de ez már a múlt, haladj te is a korral!
;)


Landsmann
(addikt)

Akkor én egy jó példányt fogtam ki, mert vasárnap lesz 4 éves és még kifogástalanul működik az eredeti akkuval. :) Bajban is lennék ha most kellene cserélnem, mert nálam az okostelefonok alapból kilőve, másik hasonló tudású Sony Ericssonban meg nincs. Márkát nem akarok váltani, pedig muszáj lesz, mert jovő nyártól a Sony Ericsson márkanév megszűnik, Sony néven gyártják tovább a mobilokat. Mióta az eszemet tudom Ericssonos voltam, de mivel az Ericsson mobiltelefonokat nem gyárt, nem fog gyártani, így talán a Sony lesz az, amiből kikerül majd az utód, ha lesz olyan, ami az igényeimnek megfelel. :)

[ Szerkesztve ]


nogec
(csendes tag)

elnézést nem volt szándékomba ordibálni,és nem akartam senkit sem megsérteni,csak felháborít a dolog ha valamit sikerül egyszer jól megcsinálni ,mért kell azt utána lebutítani és még 5mp jelzővel reklámozni,de hát ez nem csak a mobiltelefonokkal van így hanem mindennel,valamikor az ember megvett egy műszaki cikket akkor egy darabig nyugodt volt,hogy az szolgálni fogja,manapság pedig ahogy lejár a garancia szétesik az egész


k850
(addikt)

Sajnos ez így van mindennel, ez egy remek reklám fogás a MP 3,2 , 5, 8 most már 12 rá mernek írni. Gondold végig más terméket nem így próbálnak eladni, pl. a processzoroknál először a GHz számoltuk, most meg a magokat, hogy mögötte mi rejlik azt az átlag ember nem is tudja, csak azt látja, hogy a 2 több, mint a 1.
Volt szerencsém több SE készülékhez is, valóban sokszor megtévesztő a rajtuk szereplő MP szám, nem arányos a fénykép minőségi különbsége. A W995-nek semmivel sem volt jobb a kamerája, mint a K850-nek, de ez az én tapasztalatom. Szerintem a K800-as képei sem sokkal jobbak, mint a K850-é. Egy átfogó tesztben biztos nem volna ordító nagy különbség a két készülék között, szerintem te egy nagyon kamera hibás darabot fogtál ki.
;)
teszt a kameráról

[ Szerkesztve ]


endruboy1
(senior tag)

Üdv, gondoltam ide is beírom.
Van egy Sony Ericsson K850i nálam, amivel az történt, hogy tegnap fel lett dugva töltőre, ma reggel lehúzva és azóta nem kapcsol be. Azt csinálja, hogy ha ki/be teszem az akksit és bekapcsolom, hogy rezzen egyet(ahogy szokott) elkezd világítani fehéren a billentyűzet de a kijelző nem kapcsol be és ennyi, ez után nem reagál semmire, még a kikapcsoló gombra sem. Mit lehet ezzel csinálni?


k850
(addikt)

Sony Ericsson SEUS-al frissíteni.
:(((
Sajnos ennél a típusnál gyakori gond volt, az általad is jelentkezett probléma.


endruboy1
(senior tag)

Igen, közben megoldottam azzal. Ez a C gombbal nyomva tartós teljes frissítés kellett neki. Épp most bootol, asszondja "please wait" :P . Mondjuk eléggé lassan csinálja... :(((


k850
(addikt)

Amikor újraindul, beletelik vagy öt perc, légy türelmes.


endruboy1
(senior tag)

Jap, sikerült neki. Amúgy elég necces volt, mert alig volt az akkuban kraft :D. De ez csak akkor derült ki amikor már ugye működött rendesen. Ezek szerint nem is töltött amikor a hibás állapotban volt.


nogec
(csendes tag)

most rátöltötték a R1FA035 szoftvert 3.7-es kameraszoftverrel és úgy tűnik mintha ezzel már jobb képeket csinálna,csak oda kell figyelni ,mikor használjam a segédfényt és mikor ne


k850
(addikt)

Na ugye kezd alakulgatni a dolog, egy ötlet, nem tudtam, hogy a vakuval szenvedsz. A villanó alatt találsz két eszközt, a baloldali a fény mérő, ha ez bekoszolódik, akkor túl erősen villan a vaku, ezért beég minden közeli dolog.
Kerek fogpiszkáló hegyével vagy valami hegyes, de ne tű legyen, próbáld egy kicsit megtisztítani.
Óvatosan próbáld a kis csavarnak tűnő eszközt megkotorni, hátha ez okozza a problémát.
Majd meglátod, hogy mennyivel jobb vakus képed lesz.
Szerintem sikerülni fog, nekem és sokunknak segített már ez a trükk.
;)


glutamin
(őstag)

Te most milyen telót nyúzol?

Kamerakérdéshez. A Nokia N8-ban 12mp-es van, de külön kiemelik, hogy a szokásosnál nagyobb a szenzor is benne, emiatt egészen jó képeket csinál.


k850
(addikt)

A K850 után volt egy W995-öm, ekkor még nem tudtam kb. másfél éve, hogy a zárt rendszerű Sony Ericsson utolsók egyik legjobb készüléke volt.
Kiváncsi voltam az Androidra, ezért valami olcsó modellel kezdtem az ismerkedést SE X8. Nagyon sok előítéletem volt az Androiddal szembe. Ma már látom, hogy nem sok perspektíva kínálkozik, az Apple iPhone számomra nagyon drága kütyü, ráadásul a ára nem arányos a tudásával. ( :B )
Symbián haldoklik! :O
Windows keresi még mindig önmagát, ha kisül is belőle valami, nekem biztos drága lesz.
Az Androidba látom a legnagyobb fantáziát, évről-évre jobbak, nem véletlenül állt be a Motorola és a Sony is e platform mögé.
Ár és tudás viszonyában a legjobb vétel a hibáival együtt is.

A mobil kamera kérdés sohasem izgatott, mindig elég volt az ép aktuális kamera modul, a K850 sem a kamerája miatt szerettem.
;)

[ Szerkesztve ]


glutamin
(őstag)

Ez jó kimerítő válasz volt. A W995-ös külsőre is egy igazi csúcskészülék volt. Látszott rajta rendesen, hogy egy drága telefon. Nekem aug környékén lesz esedékes a csere. Addig marad a kis k800-as a k850-em döglődése miatt


nogec
(csendes tag)

Üdv
LASY segítségével feltettem a 9.2-es kameradrivert és most már egész zsír képeket csinál a K850i
:)) :R :DD :R :C

Csak azt nem értem ,hogy a gyárnak mért nem érdeke,hogy hozzáférhetővé tegyen ilyen szoftverokat,végül is az ő terméküket tenné minőségesebbé,vagy csak én kerestem rossz helyen eddig? :F

[ Szerkesztve ]


k850
(addikt)

Lasy az egy úr! ;)
Ne felejtsd, hogy a telefon készüléknek is sokoldalú, igaz Wi-Fi nincs benne, de ügyes kis kütyü.

Jó neked, hogy csak ezt nem érted a gyártóval kapcsolatban, lép túl rajta, (az üzlet az üzlet) mi ehhez nem értünk. Igaz ők sem, mert most szűnik meg a Sony Ericsson.
;)


nogec
(csendes tag)

A többi funkciójával megvagyok elégedve valóba értelmes kis kütyük és szerintem a legáttekinthetőbb menüjük van egyedül konvertert hiányoltam,de azt is találtam hozzá ami jó a k750,k800-hoz is
az SE-t meg ismerem mert volt meg van is pár modellem (T610 ,K550 , K750, K800 ,K850)
a fiamnak meg W910
én a K szériát kedveltem a Cyber-shot végett ,és egészen a k800-ig mindig fejlődött a kamera és ezért is pipultam be a k850-re mert már itt ez nem volt tapasztalható

[ Szerkesztve ]


nogec
(csendes tag)

apropó , a k850-en nem lehet beállítani ,hogy a fénykép sarkába kiírja a dátumot?

üzenetek