üzenetek

hozzászólások


csibe1
(addikt)

"A maradék kiszedése jó példa, viszont arra nem egy traktorost kell bérileg megfizetned, hanem egy olcsóbb bérű (és sokkal könnyebben betanítható) karbantartót."

Ez érdekes. Idéznék az első hsz-ből:
"Marha nehéz a félreeső helyek (pl. Alaszka) területeire gépkezelőket, dömper-sofőrőket találni, és jelentős extra juttatásért találsz csak olyat, aki ezért vállalja azt, hogy odaköltözik."

(Vajon miért? Ez annyira meglepő? :W Költözzön oda CEO meg a pereputtya, gond megoldva.
Vigye a részvényeseket is. ;] :D )

Ha gépkezelőt csak jelentős plusz pénzért találsz, több ok miatt; miből gondolod, hogy más egyéb munkára majd olcsóbban találsz munkaerőt ilyen helyekre. Ha találsz, erre az éghajlatra...
Esetleg már ott állnak valamelyik gyárkapu mögött a vadiúj robotok ezrei, munkára készen? :F


DjFlanker
(aktív tag)

"traktoros" kell minden traktorhoz, járműhöz. A (helyben végrehajtható karbantartást végző, kisebb javításokhoz, cseréhez értő) karbantartó elég minden x-edik járműhöz, (tizedik, huszadik, ilyesmi).


opr
(veterán)

Basszus, en miert csak most talaltam ra erre a cikkre?!

Na mindegy, az a helyzet, hogy nagyon erdekes volt olvasni (plane igy, hogy latjuk, hogy alakul a haboru), illetve csomo dolog volt benne, amirol nem is tudtam. A hobby-szintu kovetot megint az van, hogy elnyomja a NASA-SpaceX-zaj, es masrol kb nem is hall, ha nem megy direktbe utana.

Koszi szepen Cifu, ez is szep volt! :R


Fred23
(nagyúr)Alakul. Nem nézi más?


Cifu
(nagyúr)
Blog

Dolgozunk :DDD :W


gafz
(csendes tag)

A 2023 összefoglalóra egyre kíváncsibb vagyok. :R


Cifu
(nagyúr)
Blog

Jajj, de jó lenne, ha lenne időm rá. :DDD
Csinálom egyébként, csak per pillanat kb. márciusig van meg, és az elmúlt időben annnnnyyyyiiii minden történt... Én meg le vagyok maradva mindennel és még csak követni sincs rendesen lehetőségem a témát. :O


Fred23
(nagyúr)

üzenetek