üzenetek

hozzászólások


Atomgeszi
(veterán)

Szerintem, ha benézel bármelyik topikba, ami Xiaomi. Egy idő után a xiaomi.eu a téma, mert minden meg van beszélve a készülékről, a heti béta pedig általában hoz valami újat, amiről lehet beszélni újra.

Nekem a legutolsó stabil V10.9.13 volt asszem, ott is megjegyeztem,hogy nem tetszik, hogy flickerel a screen, ha ráteszem az ujjam az animációra. Nem hagytam szó nélkül. De mivel nekem mind2 előző telefonomon xiaomi.eu dev volt, én már akkor eldöntöttem, hogy felrakom, mikor még meg se volt a készülék. Csak aztán kaptam a 2 hetes várakozást a BL nyitásra. Aztán használtam is a global stabilt 1,5-2 hónapig, és meguntam, hogy nem jön frissítés. Akkor még csak V10.9.9 volt asszem. Erre 2 hónap után odabasszák a 4 kis javítással újabb ROM-ot? Ekkor fogtam és felraktam a dev-et.

És most leírom ismét, hogy [link] amit itt írtál 3. bekezdésben, nyitotta sok embernek a kezében a bicskát.

Idézem:
"Egyszerűen az iphone mindenben gyorsabb és stabilabb nekem, akkor feleslegesen nem szívatom magam eu 28 féle hulladék frissítésekkel, a következőt még megvárom, de itt rohadjak meg, ha ott nem változik valami, ezt ha ezt a kiszabott telefont azonnal nem kukázom."

És azt is leírom, hogy nem támadtalak(most sem!), akkor is szó nélkül elmentem mellette. Megértem az álláspontod, gondoltam ezt normális emberek módjára is meg lehet beszélni. Csupán a figyelmed próbálom felhívni rá, hogy nem a 28-as frissítés osztásával van a baj, hanem az utolsó bekezdéssel. Mert ez egy nagyon kényes téma mindkét oldalon. iphone topikban ugyanez lenne, ha valaki bemenne és elkezdené ezt írni, hogy bezzeg az androidon előveszem a kamerát és kattintok és azon szép kép lesz, mintsem a click and see picture iphoneon, vagy bemész, hogy android sokkal gyorsabb, miközben az iphone másodperces animációkkal tereli el a lassúságot. Ezt sehol nem hagyják szó nélkül. Mindenki próbálja védeni és önigazolni magát, amiért súlyos pénzeket hagyott ott. Ki így, ki úgy. Ettől függetlenül én nem támadásként írtam ezt neked. :)

Most olvasom a szerkesztett hsz-t. Nyilván nem topikgazdát akarok játszani, mert nem vagyok az, de ettől függetlenül szerintem lehet vitázni személyeskedés, sértődés minden nélkül és úgy, hogy megértjük a másik álláspontját. Ami jelenleg senki részéről nincs meg, mert mindenki foggal körömmel harcol, ahelyett, hogy összetartó közösség lennénk, a sok hibától eltekintve.

És nyilván azért írtam, amit írtam, mert amire válaszoltam hsz-t, te azt kifogásoltad, hogy a 28-as frissítés ekézése miatt kaptad az ívet. Miközben (ahogy én látom a kollégák reakcióját) a 3. bekezdés miatt kaptad.

[ Szerkesztve ]

üzenetek