Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

Az, hogy level 8-nál nagyobb legyen a Healt, Stamina, Dead Eye külső kör szintje, ahhoz ahogy te is írtad egyrészt az összes challenge-et kell megcsinálni, másrészt az összes cuccot meg kell venni a trapper-nél, amit adott challenge-ért jár jutalmul. És igen, így ezeket leghamarabb csak az epilógusban lehet megszerezni amikor már John-al vagy. A korábbi glitch-et, amivel meg lehettet szerezni, már régen javították.

Arany húst ugye eleve csak Big Game esetén kapunk, ha megvan (megvettük?) a recepteket hozzá a fence-nél. Mint kell a healt-hez, Oregano a stamina-hoz és Thyme a dead eye-hoz. Amúgy maguktól nem tűnnek el, de lehet, hogy véletlenül eladtad, vagy elajándékoztad a táborba.

Elviekben a rendszer már régóta úgy működik a legendás állatok esetében, hogy akkor is megkapod a dolgokat, ha megnyúzod, de a szőrmét elveszíted, de akkor is ha az állat meghal, de nem nyúzod meg őket. Ekkor pár játékbéli nap után ott kell, hogy legyennek a trapper-nél a cuccok (meg tudod venni a hozzájuk kapcsolódó dolgokat).

üzenetek