Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Srácok, nem porosodik valakinél otthon Red Dead Redemption 2: The Complete Official Guide könyv? Szeretnék beszerezni egyet, pár ezresért. De természetesen már sehol sem kapni. Ha valakinek van, és nem kell már neki, keressen privátban.
Tudom, hogy pdf formátumban is elérhető. A megjelenéskor ezt használtam.


.LnB
(titán)
Blog

Most, hogy másodjára elkezdtem a játékot. Engem ugyan annyira elbűvöl mint elsőre. Nem maxoltam első végigjátszásra mindent, szóval nem ismertem minden apró titkát. Ezért tegnap megint újdonságokba futottam. Elmentem a meteor házhoz, és triggereltem a meteor hullást. Tök ötletes dolog.
Ami viszont tényleg őszintén meglepett, az az volt, amikor pumára vadásztam. És ahogy keresgéltem, láttam egy ismeretlen állat nyomát. Ahogy elkezdtem követni, láttam egy döglött kisállatot. (Fiam pont nézte ahogy játszok) De se felvenni nem tudtam, se semmi. Amikor elfordultam, a kisállat felkelt, továbbment. Megint követtem, megint eldobta magát, mint ha nem élne. Erre kisfiam mondja, hogy ez egy oposszum, tanulták az iskolában, hogy az ezt csinálja. Elképesztő, hogy ezt is képesek voltak leprogramozni! :)

Chapter 3 elején tartok. De még nem a sztori a lényeg. Minden mást csinálok inkább. Kész vagyok az összes táskával. Csinálom a Hunter Challange-eket. Cougar + Bow-nál tartok. És ilyenek. Teljesen leköt a játék.

Első végigjátszásomkor nem volt még a játékban ez a Camp-es Fast Travel. És fura lesz amit írok, de én nem örülök neki, viszont rendszeresen használom. :) Én mindig védtem a játékot, hogy nem baj, hogy nincs benne gyorsutazás, vagy csak az volt, ami a Camp-ben elérhető. Mert el kell fogadni, hogy ez ilyen és kész. Most, hogy van, viszont sokat könnyít az idő menedzsment-en. És ez pont jól jön. Amennyivel elfoglaltabb ember vagyok, ez azért segítség, több mindent tudok talán megcsinálni egy-egy alkalommal, amikor játszom.


negyven2
(veterán)

Igen rengeteg olyan apró dolog van a játékban amire nem is gondolnánk, hogy gondoltak a fejlesztők. Itt pl. ez a GTAForums-os topik is, amiben még a játék megjelenéskor kezdtek el összegyűjteni, hogy mennyire aprólékosan van kidolgozva minden.

Things you didn't know about RDR2 until now


.LnB
(titán)
Blog

Mi a legjobb módja annak, hogy respawnoljon egy állat? Alvás? Vagy el kell menni onnan, és majd visszamenni?


negyven2
(veterán)

Ez a kettő jó megoldás, illetve még az is, hogy ha lerakod a camp-et, csinálsz egy mentést, majd vissza töltöd azt. Valamint a leghatékonyabb ezeket kombinálni. Már ha specifikusan pár helyen elérhető állatokat keresel (pl. Grizzly Medve).


.LnB
(titán)
Blog

5 puma van terítéken, íjjal. :)


negyven2
(veterán)

Az még nem is olyan nehéz :D.. majd amikor dobókéssel kell megölni egy Grizzly medvét anélkül, hogy megsebesülnél.. a lesz majd szép (amúgy nem, mert mérgeztet dobókés kell hozzá).


Mike
(veterán)

az hagyján, de a sárban a lábnyomodba átfolyik a víz :)
rengeteg apróság van benne, érdemes csak nézelődni
fantasztikus munkát végeztek, de aztán ezzel nem kezdtek semmit.


Mike
(veterán)

szerintem a tomahawkkal, lóhártról ledonni a vonuló mardarak vezérét, amikor ezt olvastam, mondtam, hogy köszi de ezt nem


negyven2
(veterán)

Mondjuk ilyen kihívás nincs egyik részben sem volt. Az elsőben van olyan, hogy Dead Eye nélkül ölj meg egy repülő madarat tomahawk-al, illetve az Undead Nightmare-ben van olyan, hogy egy élőhalott denevért ölj meg (de itt lehet dead eye-t használni).


.LnB
(titán)
Blog

Csinálnám a High stakes treasure gyűjtögetést. Ehhez a csávótól el kellene vennem a térképet. Elvileg napos időben 10-12óra között spawnolhat az npc. Próbáltam kétszer, és nem volt ott. De ha én már beszéltem vele, de nem vettem el tőle, hanem hagytam elmenni, akkor buktam is? Mert már beszéltem vele, csak nem raboltam ki. Vagy spawnolhat így is újra? Kellene a challange-hez. Gondolom az nem elég ha elmegyek a helyszínre a térkép nélkül ugye? A challange-hez az kevés mi?

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

Elviekben elég ha elmész a helyre, hiszen a megtalálása számít bele a challenge-be. De a biztonság kedvéért érdemes sorrendben megcsinálni.

Viszont az az NPC-vel három alkalommal találkozhatsz. Ha még ezeket is elmulasztod akkor a Chapter 6 után megvehető lesz bármelyik Fence-nél.
Vagyis mindenféle képen még lehet csinálni a hozzá tartozó Challenge-et.


.LnB
(titán)
Blog

Köszi. Akkor majd még megprobálom, hátha megjelenik az adott helyen az NPC, ha nem akkor hagyom egy ideig.


Mike
(veterán)

madarat tomahawk-kal tuti van. azért nem is erőltettem a kihívásokat


.LnB
(titán)
Blog

Térkép nélkül nem lehet összeszedni a kincset. A vízesés mögé kell bemenni érte, de az elhagyott kemping hely sincs ott.


Mike
(veterán)

Amiért azt mondtad nincs ilyen, elkészült nézegetni a kihívásokat

a gambling jó nagy szopás
a lovaknál az összes fajta betörése
és az 5 vonatrablás se rossz
de amit írtam az tényleg nincs benne


.LnB
(titán)
Blog

Tegnap 2-3 órán át kerestem a High stakes treasure NPC-t. :U De nem spawnolt. Utána olvastam reddit-en, nincs gáz, hogy elsőre nem vettem el tőle, ettől még spawnolhat. Elvileg volt olyan komment, hogy három mulasztás után van gond, de elvileg a Fence-nél akkor megjelenik. De lehet chapter 6 után csak, ahogy írtad negyven2.

Na szóval, találtam térképet a spawn helyekről, kommenteket, hogy ki hol találkozott vele újra. De semmi. :D Nagyon-nagyon mérges voltam már, leginkább magamra, hogy ennyi időt elcsesztem vele. :D
Szóval most hagyom, majd rábukkanok egyszer úgy is, véletlenszerűen. :)

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog

Ismét kérdéseim lennének. :)

A Le Tresor des Morts tresure quest az nem elérhető a játékban ugye? Csak előrendelők számára volt? Utólag van lehetőség ennek az elérésére?


.LnB
(titán)
Blog

Dejó..

Nem terveztem, de már esélyem sincs megint a fullozásra. A chapter 2-ben, nem mentem el Javier-rel rabolni, ezért buktam is a Friends With Benefits-et. :U

Pedig most másodjára már elgondolkodtam rajta, hogy fullozni kellene. :(
De gondolom ez az achi, csak egy full végigjátszás alatt teljesül mi? Szóval ha újrakezdem és azt megcsinálom, majd visszatöltöm a mostani állást, akkor nem fog ugy?

szerk.: Bár jól olvasom, hogy chapterenként csak egy kell hozzá, nem az összes? Mert akkor annyira nem gáz. Ugyanis Charles-szal voltam vadászni a Chapter 2-ben.

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

Sajnos nincs, mivel pre-pre-orde digitális extra volt az Ultimate kiadáshoz 2018 augusztus 15-ig kellett elrendelni konzolon, illetve kesobza PC-s pre-order is megkapta.

Viszont a PC-s kiadással jött kettő új kincskeresés is, amiből az egyik elérhető már a játék elejétől fogva (a másik csak az epilogue-ban.

Az első a "Landmarks of Riches", míg a másik, a játék végén elérhető az a "The Elemental Trail"

üzenetek