Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Most, hogy másodjára elkezdtem a játékot. Engem ugyan annyira elbűvöl mint elsőre. Nem maxoltam első végigjátszásra mindent, szóval nem ismertem minden apró titkát. Ezért tegnap megint újdonságokba futottam. Elmentem a meteor házhoz, és triggereltem a meteor hullást. Tök ötletes dolog.
Ami viszont tényleg őszintén meglepett, az az volt, amikor pumára vadásztam. És ahogy keresgéltem, láttam egy ismeretlen állat nyomát. Ahogy elkezdtem követni, láttam egy döglött kisállatot. (Fiam pont nézte ahogy játszok) De se felvenni nem tudtam, se semmi. Amikor elfordultam, a kisállat felkelt, továbbment. Megint követtem, megint eldobta magát, mint ha nem élne. Erre kisfiam mondja, hogy ez egy oposszum, tanulták az iskolában, hogy az ezt csinálja. Elképesztő, hogy ezt is képesek voltak leprogramozni! :)

Chapter 3 elején tartok. De még nem a sztori a lényeg. Minden mást csinálok inkább. Kész vagyok az összes táskával. Csinálom a Hunter Challange-eket. Cougar + Bow-nál tartok. És ilyenek. Teljesen leköt a játék.

Első végigjátszásomkor nem volt még a játékban ez a Camp-es Fast Travel. És fura lesz amit írok, de én nem örülök neki, viszont rendszeresen használom. :) Én mindig védtem a játékot, hogy nem baj, hogy nincs benne gyorsutazás, vagy csak az volt, ami a Camp-ben elérhető. Mert el kell fogadni, hogy ez ilyen és kész. Most, hogy van, viszont sokat könnyít az idő menedzsment-en. És ez pont jól jön. Amennyivel elfoglaltabb ember vagyok, ez azért segítség, több mindent tudok talán megcsinálni egy-egy alkalommal, amikor játszom.

üzenetek