Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

A póker játszma meg van bundázva (az osztó a neked segít), vagyis igen, rögzítve vannak a leosztások. Ugye alapesetben Strauss jelez neked, és az Gold medal követelménye az, hogy ne fogad el a segítségét (ne várd meg míg jelez, ne nyomd le az RB-t). Ugye az első leosztást elveszítjük, utána mikor már csak ketten vagytok akkor folyamatosan All-In kell.

Redditen láttam amúgy, hogy van rá arra, hogy még a küldetése felvétele elött meg lehet szerezni Calloway fegyverét a Cahpter 2-ben. Bár nekem nem jött össze, de nem is foglalkoztam vele annyit.

Én meg kicsit kijavítanám magam, mert a Survivalist 10-et meg lehet csinálni Chapter 10-ben is, mert rosszul emlékeztem és mégsem kellenek a legendás halak (duh... hiszen azokat csak egyszer lehet kifogni, és simán meg lehet hamarabb is csinálni minthogy elkezd magát a challenge-et :DDD).

Úgyhogy igazából a Bandit 6 és a Herbalist 10 marad (utóbbi csak a jaték végére, mert sajnos már ki van javítva a Chapter 4-es glitch, hogy el tudj menni a lezárt területekre is. Illetve a Sharpshooter 6 esetében még várnom kell mert nem adta be az utolsó kettő companion item requests-et.

üzenetek