Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Ahha, akkor csak jó, hogy rákérdeztem, mert én nem a vonatra gondoltam. Köszi. A home tuti kész, mert megvan a Breaking and Entering achi már.


negyven2
(veterán)

:DDD Gambler 10 (nyerj sorozatba 3 póker leosztást) kb. 1.5 perc alatt megvolt. Végig bejött az All In, és még a maradék 3 NPC-t is kifejtettem.
Maradt még a Bandit, a Herbalists a Sharpshooter és a Survivalist Challenge.

Ebből talán még ha ügyes vagyok akkor a Sharpshooter meg lehet csinálni itt Chapter 2-ben, a Bandit esetén kell minimum a Chapter 3-ból a Horse Fence. Viszont a Herbalist estén az utolsó kettő, a Survivalist estén meg az utolsó Challenge-et csak az Epilogue-tól lehet megcsinálni...


.LnB
(titán)
Blog

Trükköztél a pókerrel, hogy minél kevesebben legyenek az asztalnál? Mert olvastam ilyet is már. Én sokat a sztori utánra hagyok. Sőt, nagyon sok mindent. Lending a Hand-re koncentrálok nagyon, hogy nehogy elrontsam. Aztán utána már jöhet bármi.


negyven2
(veterán)

Nem, hárman voltak ott, aztán csak leültem. De elviekben pont az a jó ha sokan vannak, mert úgy folyamatos All In esetén van tartalék ember, aki szintén All In-t add és nem csak bedobja a lapokat.


.LnB
(titán)
Blog

De ha bedobja a lapokat mindenki, az is egy nyert körnek számít.


negyven2
(veterán)

Persze, de jelen esetben az volt, hogy az első körben egy bedobta, egynek meg több "pénze" volt már mint nekem, így az All In után maradt neki kb. 20-30¢-je, a második körben megint bedobta az egyik játékos a másiktól meg elszedtem az pár centet. A harmadikban meg az utolsót is kiejtettem.

Ha kevesebb ellenfél volna, akkor lehet nem lett volna meg a három egymást követő nyerés. Mert elvileg itt egy játszmába kell megcsinálni szemben a három dominóval. Ahol meg lehet azt is csinálni azt, hogy ha tudod, hogy veszíteni fogsz, akkor kilépsz, majd vissza.


.LnB
(titán)
Blog

Ja így igen. :)


.LnB
(titán)
Blog

negyven2!
Bele olvastam a PC-s topikba is, és láttam a Micah Bell videódat. Olyanokat osszál meg itt is, mert érdekel. :) Csak a PC-s topikba nem szeretek járni, mert ezeknek általában a fele arról szól, hogy "hogyan fut a játék"..

Egyébként nekem is eszembe jutott már ez, hogy vajon változna e valami utána. Kár, hogy ugyan az marad a sztori. :D Durva is lenne, ha még ezt is lekezelné a játék. :U

[ Szerkesztve ]


Mike
(veterán)

lásd Witcher 1 banyája


.LnB
(titán)
Blog

Tegnap eszembe jutott ez a vonat rablás. Meg is csináltam, elcsentem a konzervet, mosolyogtam is, hogy ennyi elég volt hozzá. :)

Tegnap csináltam a The Noblest of Men, and a Woman végét. Elég sok időt elcsesztem azzal, hogy a végén ne öljem meg Calloway-t. Mire leesett, hogy itt bizony nincs választásunk. Mert még újra is kezdtem amikor elsőre megöltem.

Chapter 4-ben van a A Fine Night of Debauchery küldetés. A hajón pókerezős. Ott a leosztás minden újrajátszásnál változik? Vagy ott fix? Mert a Gold-hoz majd "csalás" nélkül kell nyerni.

Hétvégén jöhet majd Chapter 5. Már közel vagyok nagyon. Jó lenne már Chapter 6-ban túl lenni a Lending a Hand achi-n. Félek, hogy el ne csesszem. :) Bár miért cseszném?! De akkor is.

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

A póker játszma meg van bundázva (az osztó a neked segít), vagyis igen, rögzítve vannak a leosztások. Ugye alapesetben Strauss jelez neked, és az Gold medal követelménye az, hogy ne fogad el a segítségét (ne várd meg míg jelez, ne nyomd le az RB-t). Ugye az első leosztást elveszítjük, utána mikor már csak ketten vagytok akkor folyamatosan All-In kell.

Redditen láttam amúgy, hogy van rá arra, hogy még a küldetése felvétele elött meg lehet szerezni Calloway fegyverét a Cahpter 2-ben. Bár nekem nem jött össze, de nem is foglalkoztam vele annyit.

Én meg kicsit kijavítanám magam, mert a Survivalist 10-et meg lehet csinálni Chapter 10-ben is, mert rosszul emlékeztem és mégsem kellenek a legendás halak (duh... hiszen azokat csak egyszer lehet kifogni, és simán meg lehet hamarabb is csinálni minthogy elkezd magát a challenge-et :DDD).

Úgyhogy igazából a Bandit 6 és a Herbalist 10 marad (utóbbi csak a jaték végére, mert sajnos már ki van javítva a Chapter 4-es glitch, hogy el tudj menni a lezárt területekre is. Illetve a Sharpshooter 6 esetében még várnom kell mert nem adta be az utolsó kettő companion item requests-et.


.LnB
(titán)
Blog

Ha megvan az összes táska fejlesztés, akkor már csak külső számít hogy melyik van nálam? Vagy a statok is? Hogy melyikbe mennyi cucc fér?


.LnB
(titán)
Blog

Megkerestem a választ, szóval egymásra rakódnak a perkek:

"Once a certain satchel has been unlocked, the perks that come with it become permanent, and thus stack across all satchels. For example; if the player unlocks the tonics satchel, but then switches back to Arthur's default satchel, they will still be able to carry more tonics in the default satchel than they would before unlocking the perk."


.LnB
(titán)
Blog

Megvan a Lending a Hand trófea is. Most megnyugodtam. A maradék dolgot, majd megcsinálom a sztori után. Rengeteg tennivaló van még. :)


.LnB
(titán)
Blog

Ez spoileres lesz, de ennyi év után talán már belefér.

Én úgy emlékszem, hogy lehet választani a házak közül, hogy melyiket akarom majd megépíteni?! Ennyire rosszul emlékeznék? :F

Eddig jutottam, de most már elég, nagyon sokat játszottam a hétvégén.

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

Van Spoiler "gomb" a topikban :D

Nem lehet másikat kiválasztani, megnézni lehet őket, de kb. ennyi. Ugye azért pár dolog, esemény retcon-t kapott itt a második részben, de pl. az a ház nem. Ezt úgy értem, hogy az a ház és a farm kb. ugyan-ugy néz ki mint a később játszódó első részben (vagyis ezért nem lehet más kinézete). Viszont ettől függetlenül jó pár dolog van ami vagy máshogy néz ki a 2010-es RDR-ben, vagy egyszerűen történetileg igen nehezen, vagy egyáltalán nem illeszkedik.


.LnB
(titán)
Blog

Én megnézni se tudtam őket. Csak rámutatott a bejátszásban, hogy ezt választja és kész.

Lassan majd lesznek buta kérdéseim (ismét). Amint befejezem teljesen a sztorit, a Gold Rush-nak állok neki. Keresek majd valami listát, hogy mik a legajánlottabb küldetések. Mert azért van pár olyan, amit már első végigjátszásnál is gondoltam, hogy na azt tuti nem fogom Gold-ozni. :D Szerencsére nem sok ilyen volt.


.LnB
(titán)
Blog

Jól értem, hogy olyan karakterrel játszom újra a küldetéseket, amivel elindítom?! Mert John közel sem fullos itt az epilógus vége fele. Akkor előbb érdemesebb lenne a challange-ket megcsinálni, hogy felhúzzam a statjait, és csak utána nekiállni a Gold Rush-nak? :F


Mike
(veterán)

Érdemes

üzenetek