Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

A Gold Rush achievement, már nem olyan nehéz, mert időközben (igaz már vagy két éve annak is), kvázi javítva lett, és nem egy full alap karakterrel csinálhatjuk újra, hanem kb. azon a szinten lévő karakterrel amivel elindítjuk a replay-t. Persze van pár korlátozás, de még azokkal is gyerekjáték lett.

Én még úgy csináltam, hogy kvázi minden küldetés elött csináltam egy mentést, ha több küldetés volt egymás után akkor meg minden sikeres arany küldetés után kikapcsoltam az auto mentést (így ha nem lett arany akkor könnyeden vissza tudtam tölteni). ha menet közben rontottam el, akkor meg replay mission. Persze van néhány eset amikor elég volt a checkpoint is (illetve pár esetben még az is működik, hogy ha simán átugorunk részeket). Ugyanis ekkor még a régi rendszer volt érvényben replay esetén, tehát full alap karakter teljesen alap fegyverekkel (szinte semmi tonik, kaja).

De most már ezzel sincs gond, mert kvázi ha a játék végén ugrasz neki így akkor szinte minden olyan fegyvert/tonikot/ételt és bonusz dolgot magaddal tudsz vinni, amit akkor tud a karaktered.

Illetve még annyi, hogy replay közben meg tudod nézni hogy hogyan állsz (mi van meg az adott küldetésből).

Valamint ugye csak 70-et kell megcsinálni, amik között sok a nagyon egyszerű (bár van ami egyszerűnek tűnik, de amúgy nagyon nehéz, főleg az idő miatt). Én voltam olyan b*rom akkor (és nem rég megint), hogy az összes küldetést aranyra csináltam meg :DDD.

[ Szerkesztve ]

üzenetek