Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Köszi-Köszi!

Írok egy kicsit erről a Gold Rush-ról. Összességében nem volt vészes. És érzésre hamar végeztem is vele, még úgy is, hogy annyira sok időm nem volt játszani. Voltak érdekes dolgok. Néha a legkönnyebbnek tűnő feladatok voltak a legnehezebbek, és fordítva. Ráadásul itt, ahol már tényleg számít a gyorsaság, precizitás, itt kijön pár apró hiba a játékban, és a 30fps sem előnyös sokszor.
Hibára például a Stagecoach-okra való átugrás. Amikor a karakter nekiugrik fejjel, meg ilyenek.. :U Honor, Amongst Thieves feladatnál volt ezzel gondom. De még a tűrőképességemen belül. :D

Három feladat volt, ami kicsit kikészített. Ez a három maradt meg így utólag nagyon.

Magicians for Sport-ról írtam már, az volt az egyik.

A másik a The Joys of Civilization volt. Amikor a gyereket kell elkapni. Kezdjük ott, hogy a quest elején, nagyon sokszor bebugolt a csapos. Lefagyott, nem adott whiskey-t, restartolni kellett a küldetést. Borzasztó idegesítő volt. Mert elég hosszú volt az egész, és a restart nem segített az idegrendszeremen. Ráadásul, így utólag én voltam inkább hülye, de ettől még szívtam vele.Az volt a baj, hogy egyszerűen nem tudtam elkapni. Csak nekiszaladt a karakter meg ilyenek. Már az ideg szét****ott.. Próbáltam L2-vel kijelölni, úgy elkapni... Szóval már csak az eltartott egy darabig, hogy rájöjjek, a "B"-t kellett püffölni a kontrolleren, hogy elkapjam. Végül így kaptam el: [link] Ez kb glitch. De itt se lett meg elsőre, mert ez után esett csak le, hogy a B-vel kell elkapni. :U

A harmadik pont az a mission, amit utoljára csináltam az achihoz. A Bare Knuckles Friendships. Itt a 10mp-en belüli 4 kill fogott ki rajtam. Még szerencse, hogy a küldetés első fele nagyon könnyű. És itt már nagyon végeztem volna az egésszel. De sokadjára lett meg az a négy félnótás, 10mp-en belül. :) Itt a 30fps-t elsőre nagy hátránynak éreztem. Viszont nem az végül is, mert az auto aim-ot kihasználva kell marha gyorsan leszedni őket.

Örülök azért, ez a 0,04% elég illusztris társaságnak tűnik. Még úgy is, hogy tudom, mostanra könnyebb ez az achi. Ráadásul, én elég keményen felkészültem. Volt egy papír alapú listám, ami alapján haladtam, és húztam ki ami kész. És csináltam a papír alapján, amin csak a 70 könnyebb küldetés volt rajta. Szóval az alapján csináltam egy Youtube listát is, hogy gyorsan meg tudjam nézni a videót is róla ha kell. Szóval előre tervezve, megkönnyítettem a saját dolgom.
Minden sikeres gold után mentettem, nehogy valami baj legyen, áramszünet vagy ilyesmi.

Hát ennyi. Nekem ez a legritkább achim bármilyen platformon. És mivel nem szoktam achikra figyelni (Xbox-on még az is ki van kapcsolva, hogy felugorjon a jelzés ha teljesítek egyet. :D), így számomra tényleg különleges ez.

üzenetek