SamKnows és NMHH internet sebességmérés - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


vargalex
(félisten)
Blog

Annyi magyarázatot tudok adni, hogy a szolgáltató eszköze és az NMHH box valamiért nem jön ki egymással
. Nyilván a szolgáltató oldalon változott valami, mert az NMHH-s box a kérdéses időszakban nem frissült. Viszont a log, illetve annak ellenőrzése, hogy ilyenkor mit érszb még el, az sokat segítene. Az 5-10 másodperces korlát csak utóbbira vonatkozik, a logot kicsit később is nézheted. Ezek nélkül lehetetlen bármit is mondani.
Viszont én is visszakérdezhetek: te azt tudod valamivel magyarázni, hogy azt első 9 hónapban hibátlanul működött? Ha valami az NMHH-s boxxal nem stimmel, akkor a kezdetektől kellett volna produkálnia az első boxnak is, ahogy a második is teszi.

Egyébként legrosszabb esetben, ha esetleg legalább 1-el kevesebb vezetékes eszközöd van, mint amennyi LAN portja a szolgáltatói eszköznek, akkor használd párhuzamosan kötve. Ugyan torzulhatnak a mérési eredmények (sokat nem fog, mert az NMHH-s eszköz több 100 szálon is mérhet), de legalább lesznek.

Jut eszembe. A szakadások mérés alatt jelentkeznek, vagy mérési időn kívül is? Ha előbbi, akkor az is lehet, hogy a szolgáltatói eszköz nem bírja (vagy nem tolerálja) a több 100 szálat...

üzenetek