SamKnows és NMHH internet sebességmérés - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


DaM_HuN
(csendes újonc)

Egen ez egyszerű(-nek tűnik). De...
Még nem találtam meg hogyan tudnék:
1. elindítani a measure-t
2. friss adatot olvasni. Mivel az "azonnali hardveres mérés"-ek nem kerülnek be a mérőeszközbe a mentett mérésekbe, és a szelessav.net-re sem mennek fel valamiért.
Tehát amíg nem jövök rá hogyan tudnám elindítani és időzítetten ki is olvasni az aktuális mérést (mert ugye a kezdőlapon jelenik meg a < a> gomb helyén miután lefut), addig csak megjeleníteni tudnám az utolsó hivatalos mérést, ami csak azért gáz, mert nem mindig ugyanakkor történik. (óra 13 tűnik a standardnek, de óra 20-26-30 is van néha.)
Az meg eléggé erőforráspazarlás, hogy -teszem azt- óra 10-től scannelem óra 35-ig az eredményért, vagy óra 35öt választom a scan időzítésnek, akkor pedig lehet már vagy 20 perce nincs is netem (sajna előfordul a Diginél Pest ezen amúgy elég sűrűn lakott sarkában elég sokszor), de a dobozon még úgy látszik , hogy van. :W

Gondolom ezért is nincs még a szelessav.net-nek sem pl. a Speedtest-hez hasonló asztali, sem mobil appja, a smarthome-os integrációkról már nem is beszélve még, mert többeknek beletört már a bicskája. (pedig van egykét okos magyar srác a Git-en a témában.) :( Azért még nem adom fel, csak pöppet frusztrál, hogy ennyire nem egyszerű, vagy ennyire nem jó helyen keresem a megoldást a "boxban".

üzenetek