SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Jhonny06
(veterán)
Blog

Beerselection-ben már van. Nem tudom, hogy ők adják-e drágábban, de a tavalyi verziót az Auchan-ban 700-ért vettem, ez most 900 volt. Remélem lesz az Auchanban régi áron, 900-at már nem biztos, hogy megér szerintem.


Dorian
(félisten)

Sörfigyelőn is azt írták, h 699-be került.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Az jó, akkor várni kell az Auchan és egyéb helyekre. :)


[CsuCsu]
(őstag)

Ma reggel 11-kor a Cantillon arult €107-ert 6 uveg ritka sort (750ml), 10 perc alatt elfogytak. A link itt talalhato: https://www.billetweb.fr/vente-brabantiae-novembre-2019

Estefele lesz meg egy kor az amerikaiak miatt, szoval akit erdekel, az figyelje a Cantillon facebook-ot.

[ Szerkesztve ]


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Venenumnál 679 [link]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

koszi!

mondjuk epp lakast veszek szoval annyira nem aktualis. a pincebol igy is azt nezem kb harom ladanyi sort kell atmozgatni.


looser
(addikt)

Nem akciós Corrs Light-ot, ugye? :-)


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

o dehogynem, mi mas is lenne? :DDD vagy a jo oreg 5.2es, aminek tenyleg ez a neve.

----

Mikkeller IBU 3000 eleg kiabrandito volt. Vartam egy nagyon keseru sorre, ehelyett kaptam egy elegge alkoholos, kisse kiegyensulyozatlan sort amiben az alkohol melege elnyomja a keseruseget es a komlot. valamennyire egyebkent elfedi az alkoholt, de 15.5%on nincsenek csodak. Minimalis szensav. valszeg az alapsor teste nem tudott mit kezdeni a komlokkal. kb mintha valaki egy elfogadhato DIPAt felontott volna nemi minosegi vodkaval... nem jo, nem szornyu, de a varakozasaimat jelentosen alulteljesitette meg ugy is, hogy untappd ertekeles alapjan azert szamitottam arra, hogy nem lesz tokeletes a kivitelezes.


Gigi01
(őstag)

Világ életemben sörös voltam.Ha tehetem azt iszom bulikor,esetleg pár rövid.Mindig beálltam,bortól is.Viszont ha házi pálinkát iszom,persze sör bor nélkül,egyszerűen nem üt meg.Vagy nem úgy,ahogy megszoktam.És másnap is a sörtől vagyok rosszabbul.
Ti hogy vagytok ezzel?Tudom sörös topik,én sörimádó vagyok,ezért merészkedtem ide.


looser
(addikt)

Hankey Bannister viszki most akciós a britishfoods.hu oldalán!


Kergeboci
(tag)
Blog

5000 forintról "le"árazták 5150 forintra? :))
(amúgy meg a whiskynet-en is olcsóbb)

[ Szerkesztve ]


looser
(addikt)

Aha! Na jó, tudom, szemét dolog ilyenen viccelődni, de gondoltam belefér, mint árpamaláta alapú ital :-)

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Csak nem bírtam ki, hogy ne rendeljek még egy kis IPA nedűt, pedig ilyenkor már belga/karácsonyi sörökre kellene fókuszálni, de megláttam, hogy beerselectionben van CW DIPA és akkor hozzácsaptam még párat, nem a villág teteje IPA-k, olyan untappd 4 körüliek:
Cloudwater DIPA
Northern Monk Humle Patrons
Northern Monk Scafell Pike Patrons
Wylam Economic Growth Of The Geek
Melvin Brewing Chuck Morris
Melvin IPA


looser
(addikt)

Vettem egy ilyen kütyüt, valamelyik nap majd bekeverem, mivel 23L, gondoltam, kétfelé osztom (10-10L), a másik fele másfajta (száraz)komlókat kap majd. Az alaplé marad, az eredetiben Simcoe és Cascade van, a következőkből melyikből tennétek bele?

Waimea
Summer
Galaxy
Enigma
Summit
ZYTHOS

A komló legyen veletek!


[CsuCsu]
(őstag)

Citra merre van, hello? :D Ebbol a listabol Galaxy a nyero szerintem.


looser
(addikt)

Amikor pár éve bejött, boldog-boldogtalan azt tett az ipájába, ezért nem vettem. Inkább AUS & NZ komlók közül válogattam :-)
Amikor armando megfőzte a százkomlós Grabancot, akkor jöttem rá, hogy a sok együtt ez nem sokszor jobb, hanem inkább semmilyen. Nagyon jó volt a sör, csak hát a száz komlónak nyoma sem volt. Mint annál a mindenféle édességgel főzött sörnél sem az édességeknek (Inzulinpumpa?). Nem volt rossz az sem. A céklás ipa sem, bár nem innám újra :-)


Dilikutya
(félisten)

A Kojak nyalókás volt az Inzulinpumpa? :)


Jhonny06
(veterán)
Blog

Egyetértek, kb. mindenbe citra meg galaxy komlót raknak..


looser
(addikt)

Az is volt benne :-) Teljes lista ehun.

Jhonny06: Távoli Galaxis most is király, csakhát ha már itt van ez az óriási variációs lehetőség, akkor - legalábbis házi főzés szintjén - érdemes kipróbálni. Tudom, én nem főzök, csak konzervezek, de így is lehet variálni kicsit a komlókkal :-)

üzenetek