SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


[CsuCsu]
(őstag)

Fogyasztasa nem veszes, mert magasabb homersekleten tarol, mint a mezei huto. Enyem 11 fokra van belove. Hangja sincs, ha ertelmes markat valasztasz. En egy hasznalt Miele-t vettem £300-ert, meg sem mukkan es elfer benne 90 uveg.

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

koszi :R

jolvan, sejtettem, hogy itt kell rakerdeznem a topikban.


looser
(addikt)

Hátha érdekesnek találjátok...
Craft Beer & Brewing 2019 december


#89309696
(őstag)

Hmmm. Egyet lehet veszek próbának, de már előre sejtem, hogy nem fog ízleni. Rumot se szeretem, meg a magas alkoholt se.


Dilikutya
(félisten)

Akkor ez neked való, mert a cukorszirup és az aroma nem rum, a 6% pedig minden, csak nem magas alkohol. :)
A rum nekem egy nagyon érdekes ital, mert magában nem szeretem, de teában, süteményben egész más íze van. Persze egyikbe se Captain Morgan-t meg hasonló vagy drágább rumokat öntünk. :)


Aranypatkány
(tag)

Westbrook Mexican Cake, vagy Evil Twin Imperial Mexican Biscotti Cake Break (Westbrook COLLAB)

Melyiket vennétek? Melyik főzdéé a jobb szerintetek?


NoLF
(addikt)
Blog

próbálj majd rendes rumot, ne ilyen fiszfaszokat mint Captain Morgan :D

párat megkóstolsz, és akár még be is jöhet egy idő után. én így jártam :) de ugyanígy jártam a vodkával, konyakkal, ginnel, és bármi mással, amiből ha az ember a kommersz gennyet issza, nem csoda, hogy nem ízlik.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Általában eléggé ki van fosztva a kutyás webhop, de most találtam pár jobb cuccot. :)


Aranypatkány
(tag)

Nekem jelenleg egy Dog D, meg egy Paradox Heaven Hill van a spájzban már jó ideje, karácsonyra jó is lesz :))


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

az Evil Twin variansat en kostoltam, az elegge tul van tolva csokoladeval es kb az egyik legkevesbe csuszo imperial stout (vagy sor), amit valaha ittam. plusz fele annyiba kerul, mint a Westbrook fele.

Jhonny06: tokyo deathrol majd irjal milyen


#89309696
(őstag)

Nem volt a Tescoban Captain Jack. Hol a fenében árulják ezt akkor?
Viszont a Steam brew dobozai marha jól néznek ki. Kik ők, magyarok? Ihatóak a söreik?


mekker
(őstag)
Blog

Lehet hülyeséget mondok, de talán Eichbaum sörök. Német, esetleg valami közép európai gyártó. Én eddig egyiktől sem estem hasra, bár tény, hogy nem is egy drága sör.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

harom evvel kesobb, a Bells Expedition Stout szaraz huvos helyen tartva atmegy egy kiegyensulyozatlanul fustos, eleg szenes stoutba amiben sok a kave, megvan a vanilia, majdnem eltunik a medvecukor, viszont ennyi idosan gyakorlatilag eltunik az alkohol. a milk stout jegyeit elvesztette, vakteszten valszeg egy kozepesen jol, de inkabb kozepesen sikerult russian imperial stoutot tippeltem volna. negy evesen azert nem tartja magat rosszul, de boven tul van a csucsan. masfel evesen a csucsan volt, igy negy ev folott bar az eres par szempontbol segitett, az osszkep negativ. sajnos, pedig anno ez volt az a sor, ami utan a russian vonalu imperial stoutokat tenyleg elkezdtem ertekelni.


Dorian
(félisten)

Steam brew nem ronda és finom, hanem szép és rossz. Bebaszni mondjuk jó, mert olcsón van benne brutál alkohol.


#89309696
(őstag)

Ha sok az alkohol akkor kihagyom. A Dreher Bak óta hányingerem van tőle.


Dilikutya
(félisten)

Bár fenntartom, hogy a Dreher Bak egy jó nagyüzemi sör, de talán érdemes lenne minőségi craftokat is kipróbálnod, vagy legalább egy tisztességes belgát. Azok a Steam Brew sörök egyszerűen nem jók. Nem tudom, mitől olyan erősek, de nem a bele került hasznos hozzávalóktól. Egy jól sikerült erős sörben nem érzed az alkoholt, mert a magas szárazanyagtartalom miatt testes, ízes. Max azt veszed észre, hogy melegít, meg előbb kezdesz vigyorogni. :)


#89309696
(őstag)

Igen, ezt tudom. Szent András Feketét meg Bigfoot Alcatrazt ittam, ha jól rémlik ezekben is sok az alkohol, de nem volt gond.

Csak összehasonlításképp írtam, hogy a Steam Brew sörök is olyan alkohol kilógósak mint a Dreher Bak? Mintha utólag vodkával lenne felerősítve. Mert ha ilyenek a Steam Brew sörök akkor biztos nem veszek.


Dilikutya
(félisten)

Na, pl. a Szent Andrási Fekete pont ugyanannyi alkoholban, mint a Dreher Bak. És ha abból kilógott az alkohol, akkor a Steam Brew-t nagyon nem ajánlom, mert azokból tényleg nagyon kilóg.

Szent Andrási Feketét ittam nemrég egy helyen, üveges, talán 1 héttel lejárat előtt. Valami elképesztően jó volt, jól összeérett, enyhén aszalt gyümölcsös felhangokkal. Nagyon meglepett, alapból is szeretem, de ez teljesen más volt, mint szokott.


Dorian
(félisten)

Még jobban kilóg belőlük, mint a Dreher Bakból


#89309696
(őstag)

Wow. Akkor el sem képzelem.

üzenetek