SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


mekker
(őstag)
Blog

Ez a Birra Moretti még mindig fincsi sör. Fura, hogy az Asahit tolják helyette a Heinekennél, pedig ez jobb sör annál, és ugyanannyi.

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(félisten)

Szerintem egyik se jó. :) Kb az olasz és japán Soproni.


#89309696
(őstag)

Az a jó a télben, hogy a sört csak a teraszra kell kiraknom és jó lesz a hőmérséklete, nem kell a konyhába a hűtőig elsétálnom. :D


#89309696
(őstag)

Ú, amit most Winklerék kóstoltak azt én is végigkóstolnám. [link]


looser
(addikt)

Volt a faszinak 1-2 értékelhető videója (pl. amikor sört főz), de pont tegnap néztem, amikor a Zip's-nél járt és az IPL-re azt kérdezi, hogy ez valami buziskodás? Elég suttyó megszólalás.


looser
(addikt)

Lányok, fiúk, ezek a Fuller's díszdobozos izék jók? Az alapsöröket kedvelem, semmi extra, csak hátha ezek sokkal jobbak :-)


Dilikutya
(félisten)

Jó drága. :) Tavaly az Interspar árult ilyeneket, de akkor 1600-1700 Ft volt. :)


[CsuCsu]
(őstag)

Nem ernek ennyit, de meg 1600-1700-at sem. Most mar vannak jobb cuccok is ezen az aron, sot.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

fel literesek, anno 1600-1700 korul az imperial ipa (ami egy elcimkezett barley wine) es foleg az imperial stout szerintem kifejezetten jo ar/ertek aranyu volt, csak picit varni kellett veluk, hogy osszeerjenek. a porter es az old ale szinten oke volt. altalaban minden even vettem beloluk egy uveggel.

erre iden az imperial ipa felment majdnem 12 eurora iden, szoval iden mar kihagytam.


#89309696
(őstag)

Hát Winkler palackba töltve nem lenne finom sör az biztos, de nem őt akarjuk megkóstolni, hanem amik előtte az asztalon voltak. :DD

Nincs benne semmi extra mondjuk, simán megrendelhetném a netről és végigihatnám. De az az igazság én ennyit sajnálok elkölteni sörre. Még csokira se, pedig azt aztán minden mértékben megeszem.

[ Szerkesztve ]


looser
(addikt)

Ne is mondd a csokit; most, hogy nézegettem a Britishstore oldalát, az édesség szekciót is átnéztem és hát állati izgi édességek vannak :-)
Tudom, a Cadbury kint olyan, mint nálunk a Boci, de életem első karamellel töltött tejcsokiját tőlük ettem és az nagyon szuper volt :-))


looser
(addikt)

Akkor ezt évente újrafőzik?


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

jaja, jellemzoen erre evente egyszer szokott lenni mindegyik.


Aranypatkány
(tag)

Érdekel engem a Mad Scientist Somlói Galuska pastry stoutja, viszont kurva drága - 6450 forint. Ennyiért megéri ez? Főleg, hogy nem Amerikából szállították ide, hanem hazai, hiába collab a Moersleutellel. Mit tudhat ez a sör ennyiért? Vagy várjam meg az első Untappd checkineket? 4,50 alatt nem hinném, hogy venném az elején.
20 euróért már azért elég komoly külföldi söröket lehet venni, amik megbízhatóak is.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

en megvarnam untappdet...


Aranypatkány
(tag)

Egyetértek. Ennyi pénzt nem akarok kiadni 3 deci sörért, de még fél literért is húzós az ár. Még az Omnipollo Lorelei sincs ennyi, pedig az elég korrekt pastry.


[CsuCsu]
(őstag)

Nekem 5079 Ft-ot ir a webshop-juk, es ez 750ml. Nem veszes, de nem is kimondottan ar/ertek bajnok. Ertekelest megvarnam.

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(félisten)

Érdekes. A Facebook-ról megnyitva nekem is 6500 volt, de ha rendesen böngésztem a webshopot, csak 5000. A másik újdonságnál is volt ilyen 1500 Ft különbség. .


#89309696
(őstag)

Vettem Captain Jack-et. Szerintem egész jó, de ennek nem sok köze van a sörhöz, ez inkább koktél. Aldiban is lehet kapni olyan kakasos koktélokat, meg más helyeken is, na ez azok mellé való. Legalábbis nekem semmi sör jellege nincs. Picit rumos, picit sörös, édes, szénsavas, jó kis koktél.


hkaroly
(csendes tag)

Üdv!

Milánóban hova érdemes benézni? Érdekel söröző és bottle shop is.

üzenetek