SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Aranypatkány
(tag)

Ezt ittátok már? Fini? :)

https://untappd.com/b/omnipollo-zelator-lollipop-triple-ipa/3493951


jsk
(senior tag)
Blog

Még decemberben ittam. Tényleg finom.

Az untappd pontszám csak egy iránytű nekem is. Elég jól belövi, hol a helye a sörnek. Viszont tényleg figyelembe kell venni azt is, hogy mennyien pontozták. Vagy nem, és akkor is beszerzed a sört :)


Ereshkigal
(őstag)

Nálunk ugyanez volt. Feleségemnek picit adtam belőle, kóstolja meg, erre azt mondja: ez nagyon büdös. Csak pislogtam, mert nekem semmi bajom az illatával, pedig már három dobozon túl vagyok. Később a szobából az üres poharat is ki kellett vinnem, mert szerinte az egész szoba bűzlött... meg a WC is utána. :D

Nálam a sorrend egyelőre: málnás<meggyes (nem inkább cseresznyés?)<áfonyás. A szedrestől nem félek, a mogyoróvajas viszont nem tudom milyen lesz. :)
Sokaknak biztos nagyon geil, nekem baromira csúsztak, tegnap majdnem felpattintottam egy második dobozt is, de aztán visszafogtam magamat. Sajnos sörnek is elég drága, pláne üdítőnek. Mert inkább az utóbbi.

[ Szerkesztve ]


looser
(addikt)

Holnapra két ilyet szereztem be, kíváncsi leszek, főképp a Horizontra.

Blurry Holiday

West Coast Samurai


jsk
(senior tag)
Blog

A West Coast Samurai finom volt. A Blurry Holiday-t holnap veszem meg.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Be lehet még itthon szerezni valahol a Biankákat? A Beerside-ot kifosztottátok, ahogy látom. :D


Aranypatkány
(tag)

Csakában lehet van, érdemes benézni.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

mondjuk mindig is ott volt. igaz az volt az Omnipollo elso sore, es alapvetoen egy 3 euro alatti IIPArol beszelunk ami itt kb ivosor. amirol aztan mindig eszunkbe jut, hogy ez mennyire jo.

[ Szerkesztve ]


looser
(addikt)

Bakker, tényleg 3€ alatt van északon a Nebu? BS-ből hoztam a tegnapi söröket és vacilláltam kicsit, de "akkor inkább legyen magyar sör" miatt hoztam a Samurai-t, a Nebu volt a másik jelölt, ami viszont 1500 Ft lett volna (5€). Elég nagy difi. Punk ugyanannyi kb. itt is, mint a szigeten.


jsk
(senior tag)
Blog

A Beer to Go-ban még lehet, hogy van. Hívd fel őket. Egy próbát megér.


jookomak
(őstag)

Jövő héten megyek haza, van rá esély, hogy elvetemedek a csakajóba stb. Van most olyan újabb magyar tétel, amit nagyon is érdemes megkóstolni? Jelige: savanyúak kíméljenek.


[CsuCsu]
(őstag)

A Punk £1.5/can alatt kaphato. Ennyire olcso mar Magyarorszagon is?

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Én most a drinkonline-on találtam, ahol egyáltalán van raktáron, ők 874 Ft-ért adják, emlékszem, hogy tavaly elég jó akcióban volt köbö 680 Ft rémlik, még itt a fórumon is emlegettük akkor ;)


Kergeboci
(tag)
Blog

Budapest BrewDog bárban jelenleg 0,4-es pohárral 1780 forint :W
(persze, nem ezt kell alapul venni, csak mondom, hogy nem kicsit elszálltak itt)


kökény
(aktív tag)

A Mikkeller szállít Mo-ra?Mert shipping infojába azt látom, hogy nem, én emlékszem rosszul... :F


jsk
(senior tag)
Blog

Ősszel még szállított, de most már nem. Rengeteg országba megszüntették a szállítási lehetőséget. Németországtól keletre úgy unblock.

(#19671) jookomak: Nagyon kiemelkedő magyar sört mostanában nem ittam. Kivétel a BYM No Memories-a. Azt viszont leitták mindenhol. Egy dobozzal fel tudok ajánlani belőle.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

:R akkor nem rendelek tőlük


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

igen. sajat webshopbol a can dragabb, lehet onnan rendelik.

egyebkent egy nagyon jol kivitelezett, kiegyensulyozott IIPA. nem NEIPA es nincs tultolva gyumolccsel, cserebe viszont jopar eve fozik es mindig nagyon jo.

igazabol azt megnezni jo, hogy az elmebajrol ismert omnipollo honnan indult, illetve mi volt a biztos pont. ha szereted a tradicionalis IIPAt en ajanlom, a magyar ale mezonybol siman barminel jobb szvsz.


kökény
(aktív tag)

Nem tudom, nekem nem ízlett annyira, én pl. a Poppels dipa-ját nem adnám oda érte, szerintem ha már ár/érték arányt is nézünk, sokkal kiegyensúlyozottabb ipa, mint a Nebu. Szvsz!


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

I see you are a men of culture as well! :C

itt mindketto ugyanannyiert megy, en kb egyforman szeretem oket. meg ott az Oppigårds Thurbo Double ha komlot akarok meg.

üzenetek