SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


[CsuCsu]
(őstag)

Foglalkozni lehet barmilyen sorrel ezen a forumon, nem ez a mondandom lenyege. Te most definialtad, hogy szamodra mit jelent az ivosor - nagyuzemi cucc, amibol 5-8 uveggel le lehet tolni nyari melegben bogracs mellett. Ez elegge szubjektiv, es egy szuk ertelmezes. Sokunk szamara ez ertelmezhetetlen, mivel ennyit nem is akarunk inni egy alkalommal, illetve peldaul telen is iszunk, vagy nem nagyuzemit. Az, hogy kinek mit esik jol rendszeresen fogyasztani, sok mindentol fugg.

Ennek ellenere ugy jon elo allandoan ez az 'ivosor' dolog, mintha ez valami objektiv kategoria lenne, es ki lehetne jelenteni, melyik sor 'ivosor' es melyik nem, foleg ar alapjan, es ez alapjan vitat inditani. De ezek nyerhetetlenek, mivel mindenkinek mast jelent. Szamomra az az 'ivosor', amit az illeto rendszeresen fogyaszt, nem kulonlegessegkent. De valamennyire ez is szubjektiv definicio.

Azt is ismerem, hogy a magyar atlag mit iszik, es miert. Csak azt nem ertem, miert olyan fontos ez, ha csak nem a szomszednak kell sort ajanlani.

[ Szerkesztve ]

üzenetek