SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Dugges 15! Stout stout - imperial / double

Fekete test, nagyon illekony talan barnas habbal. Illatra fahej, kave, csokolade / kakao, anizs. Izre porkolt malata, nemi komlo, kakao / csokolade, kave, fahej, anizs, karamell, vanilla, medveckukor, melasz, hatterben tonkabab, mak es fuszer. Szeles test es hosszu utoiz. Szajban kisse olajos. Az alkoholt nagyon jol elfedi, de azert ha az ember keresi akkor elobukkan: Reszben odafigyelve izben, reszben pedig ugy, hogy egy a fel uveg utan portoi borokhoz melto lorugassal emlekeztet, hogy csodak nincsenek. Ahogy melegszik ugy valik az alkohol egyre nyilvanvalobba.

A Dugges 15 eves, ennek oromere kiadtak harom unnepi sort, ez a stout. A fozderol azt kell tudni, hogy a Dugges az Omnipollo egyik berfozdeje a De Proef mellett. Tobbek kozott ok fozik az Omnipollonak az Outside the Linest, az Noa / Aon variansok egy reszet, illetve ok feleltek iden a Scelerisqueert es az Andromedaert. Ez a sor kb az Outside the Lines, csak szteroidon. Ami kifejezetten jol all neki. Talan meg a Poppels / Evil Twin Swedish Fika Cinnamon Bun all hozza kozel, de annal is elenkebb.

Nagyon ajanlott. Ha bejon a fuszeres-fahejas "safron bun" pastry stout vonal, akkor erdemes lehet belole beszerezni egy uveggel. Magyarorszagra a fozde cuccai jellemzoen el szoktak jutni, szoval ez itt egy heads up.

[ Szerkesztve ]

üzenetek