SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Omnipollo x Angry Chair - BA Lunar Lycan 2024 BBA (Knob Creek) imperial stout

Fekete test, illékony, kb nulla habbal. Illatra marcipán, étcsokoládé, kávé, mandula, alkohol és karcos bourbon. Ízre marcipán, étcsokoládé, alkohol, kávé, mandula, melasz és egy erős, de nem feltétlenül jó bourbon. Utóízre hasonló, a lecsengésében viszont néha átüt a bourbon, ami nem válik előnyére, bár ahogy melegedik, úgy a bourbon egyértelműen javul.

A Knob Creek egy 50%ra főzött rye bourbon, amit magában valószínűleg kortyolni nem vennék meg ha azt veszem alapul, hogy hogy működik a sörrel. A sör része jó, az összkép viszont picit csapongó és nyers. Allergének között nincs ott a laktóz, az alapsöre viszont egy milk / coffee stout: Szóval gyanús, hogy almond milk vonalon mozog inkább, bourbonnal felütve. Valamennyire friss, de másik oldalról meg így se annyira részletgazdag, szóval hiába érne össze, ha a részletgazdagsága valószínűleg úgy se lenne az igazi.

Ajánlott. Ha tartja az untappd pontszámát, svéd top25 kinéz neki, de reálisan az Omnipollonak ennél voltak sokkal érdekesebb pastry stoutjai (Andromeda, Noa BBA, Noa rum BA, Lorelei BA), egy Närke Stormaktsportert és egy Dugges 16!tot pedig meg se közelít.

üzenetek