Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


jonnyjoker01
(veterán)

Witcher S03

Volt egy szabad estém ezért letoltam így egyben, hát nem voltam elragadtatva tőle. Szerintem gyengébb lett mint az S1, de még az S2-nél is. CGI minősége nagyon ingadozó, első pár részben nagyon gagyi, érződik hogy az utolsó részekre tartogatták a büdzsét. Szövegkönyv nagyon bénán van megírva, sokszor használtak a karakterek "modern" szavakat. En bloc olyan érzésem volt a nézése közben sokszor, hogy ez valami indie sorozat, amit friss egyetemisták csináltak, a látványvilágot leszámítva.

Harcjelenetek rendben voltak, kifejezetten tetszett a kevés vágás a legtöbbjüknél, de voltak olyan jelenetek is ahol túlzottan sok volt. Meg a zene is jó volt. Ennyiben kimerülnek nálam a pozitívumok.

Összességében eléggé semmilyen lett ez az évad, semmilyen érzést nem váltott ki belőlem, úgyhogy kap egy 5/10-et tőlem. Nem nézhetetlen, de nincs benne semmi kiemelkedő sem. Akik olvasták a könyveket szívesen olvasom a véleményüket mennyiben tér vagy nem tér el a sorozat tőlük. Én szerintem ezzel kaszáltam a sorozatot, a maradék minimális érdeklődést is elveszítettem. Google trends-et elnézve látom mások is így vannak ezzel. Elolvasom inkább a könyveket.

üzenetek